Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Da se nesto pitaju ljudi koji rade tamo,pa i da ocekujes nesto.Bice kako kaze neko ko nema veze sa tim stvarima. ;)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Sve sto je trebalo uraditi je najaviti mogucnost da cemo, zbog pregovora, ostati bez tih i tih kanala. Lakse i za njih i za nas kao korisnike. Ovako, generisani odgovori na fejsu izazivaju dodatnu sumnju i bes kod korisnika.

Iskljucen mi je RTS paket, rekao bih od juce.

Da se nesto pitaju ljudi koji rade tamo,pa i da ocekujes nesto.Bice kako kaze neko ko nema veze sa tim stvarima. ;)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Tako je. To se danas zavrsava jednim pozivom... kao i milionska sponzorstva...

Sve sto je trebalo uraditi je najaviti mogucnost da cemo, zbog pregovora, ostati bez tih i tih kanala. Lakse i za njih i za nas kao korisnike. Ovako, generisani odgovori na fejsu izazivaju dodatnu sumnju i bes kod korisnika.

Iskljucen mi je RTS paket, rekao bih od juce.

Tako je ...

Stvarno su mogli uz izvinjenje i kratko obrazloženje da puste neki paket gratis dok se stvari ne reše. Ovo je dripački kako samo oni umeju, ali kad se pogleda, uvek su i bili takvi. Bilo kakva obaveštenja su prezentovana sterilno, zamumuljeno, promocije kao da im prave ljudi sa Marsa. Zatrpan im fejsbuk profil sa komentarima korisnika, oni teraju reklamu za neki fon, obaveštavaju nas za neki novi kanal za koji niko neće da se informiše, a ne da ga aktivira. Ponašaju se kao da im je idila kako u firmi tako i od ponude, a ne znaju gde su šuplji.

Amin!!!
Sve si rekao i sve tacno.

U Total TV u paketu koji ima većina gledalaca su i Animal Planet i NG Wild i Viasat Nature. Ovi bednici imaju u osnovnom paketu AP, a u dodatnim paketima su preostala dva malopre pomenuta kanala i mogli su ih sada pustiti u osnovni paket dok ne reše ovu ujdurmu ako je uopšte i reše. Ili bar recimo ako ne NGW onda da puste Nature koji drže zaključanim a preostala dva kanala iz kuće Viasat - History i Explorer su im u osnovnom paketu. Njihovom bezobrazluku nema kraja, ja ću svakako svoj Box 4 krajem decembra skinuti na Box 3 ako se ništa bitnije ne promeni.

Nekad je postojao onaj Digi TV koji je korisnike pravio majmunima do pojave Polarismedije.

Vraćeni Discovery i Animal Planet. Ostalih kanala još nema.

Znači platili...

Pa kad su videli da korisnici nisu cobani onda su platili.Kakvi pajseri.

Ma doćiće, ne bi pustili :)

Iskreno, nisam očekivao onoliko ljudi da ih proziva, mogu zamisliti koliko su samo poziva imali :D

Imao sam utisak da su ljudi nezainteresovani :)

E sad da ih pola onih ljudi cima za sportklub i fox, i to bi uspelo :)

Mada imam neki utisak da nisu ni svesni, šta nemaju korisnici mts tv a :)

svi.png

Mene dusa boli za Rai 1, prokleti bili kad su ga ukinuli. Da vi vidite samo koje kanale serviraju ljudima u Vojvodini, ono je sramotno. Milijardu madjarskih kanala koji nikog zivog ne zanimaju, zatim neke amaterske televizije iz raznoraznih delova Srbije sa vestima koje ne zanimaju ni tamosnje stanovnike, a da ne pisem opet o umobolnom potezu da ubace RTS paket kanala medju prvih nekoliko, pa sada morate 5 puta besomucno da prebacujete kanale jer nisu placeni, jos ako vam zabaguje sto nije redak slucaj, eto svakodnevne zabave za nesto sto treba da predstavlja uzivanje i nesto za sta svi mi odvajamo iz svog dzepa

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Vraćeni Discovery i Animal Planet. Ostalih kanala još nema.
Pa lepo sam vam rekao cekajte, platice, da nisu to bi bilo kao da su sami sebi pucali u srce, mnogi bi otisli sa televizijom kod drugih.
Ja sam verovao da ce to platiti, realno imaju puno para, nego cemo da vidimo sta ce biti kad na obnovu licence dodju mali provajderi tipa RV, SBB, Ikom i jos manji oni lokalci, to ce biti zanimljivo.
Ovo sam znao da ce platiti, mada u dogledno vreme ce biti i povecanje cene odrzavanja.

Jedva cekam to poskupljenje,ako ga bude, pa da sa zadovoljstvom raskinem saradnju.

Sbb je mnogo veci od MTSa i kao TV operater kod nas i kao svetska firma. Samo je za net manji.
Meni je bezobrazno ovo stalno povecanje cena, svih u lancu a sve o novcanik kupca krajnjeg :)

Nije dobro što se SBB svodi samo na velike gradove.

Sbb je mnogo veci od MTSa i kao TV operater kod nas i kao svetska firma. Samo je za net manji.
Meni je bezobrazno ovo stalno povecanje cena, svih u lancu a sve o novcanik kupca krajnjeg :)

Uzimaš mi reči iz usta ovih dana :D

Polako se vraćaju, evo ga eurosport 2 hd :)

U HD ponudu je ubačen i ID Xtra HD. Ne znam da li je bio ranije, ne koristim HD paket. Ovo sam slučajno video.

Poslednja izmena:
***, Mtel BH i Mtel CG imaju i FOX kanale i sve HRT-ove i TV1000 i 24Kitchen, znači kanale kojima je SBB/Telemach vlasnik prava za emitovanje, a u MTS ništa od toga. Još od prošle nedelje MTEL u Bosni/RS ima i 6 kanala Sport Kluba u ponudi. Ovaj naš Telekom/MTS ima ponudu tv kanala slabiju nego njegove ćerke-firme u CG i BIH, ponuda našeg MTS-a je u fazonu ponude koju ima Telekom CG, odnosno njene usluge Extra TV. Znam naravno za priču i rat na relaciji SBB-MTS na teritoriji Srbije ali stvarno ponuda našeg MTS-a je dosta slabija da ne kažem bednija u odnosu na MTEL u malopre pomenute dve države.

U Bosni je tako jer su doneli neki zakon da svi moraju imati iste uslove za zaključenje ugovora o prenosu kanala, ako se ne varam. Kod nas nikad neće zbog N1

Послато са 7044X уз помоћ Тапатока

Zvali da vratis , a ne traze [emoji3]

Koliko su meni poruka poslali i pre više od mesec dana zvali da kažu da moram da zamenim jer će za par dana da isključe signal i da će moći samo preko nove platforme da se gleda. Nisam zamenio, nisu još ni isključili. :D Kad sam kod burazera video da ne mogu normalno da se preskoče kanali ako se ide na ch+/- kao što možeš na staroj da preskačeš kanale dok ne izabereš koji hoćeš... katastrofa, da ne pričam o brzom biranju kanala koje na novoj ne postoji.

Evo zvanične informacije sa njihovog fejsa:

"Poštovani korisnici usluga mts TV
Sa radošću vas obaveštavamo da kanali iz Discovery i Eurosport grupe se ponovo nalaze u ponudi mts TV.
Kanali su bili u prekidu zbog pregovora oko postizanja najboljih komercijalnih uslova, kako ne bi došlo do povećanja cene naknade osnovnog TV paketa.
Sve naše korisnike molimo za razumevanje jer smo činili sve napore da izađemo u sustret vašim željama da kanali ostanu u našoj ponudi pod istim uslovima. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i želimo vam da nastavite da uživate u mts TV ponudi."

Informacija sa mts.rs

I ono najvažnije, odgovor na pitanje jednog od korisnika: "Poštovana, kanali Discovery Science i DTX neće biti više u ponudi ostali kanali su dostupni na istim kanalima i pre isključivanja."

"Eurosport 1 HD trenutno ima tehničke probleme koje rešavamo. Po rešenju smetnje biće omogućeno emitovanje. U okviru HD paketa imamo novi kanal u ponudi ID xtra na broju 730."

Koristim ja staru platformu i dalje...nudili su zamenu, zvali al ja nisam hteo. Zadnjih mesec dva me vise ne cimaju

Vrh Dno