Iskljucen mi je RTS paket, rekao bih od juce.
Da se nesto pitaju ljudi koji rade tamo,pa i da ocekujes nesto.Bice kako kaze neko ko nema veze sa tim stvarima.
Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока
Sve sto je trebalo uraditi je najaviti mogucnost da cemo, zbog pregovora, ostati bez tih i tih kanala. Lakse i za njih i za nas kao korisnike. Ovako, generisani odgovori na fejsu izazivaju dodatnu sumnju i bes kod korisnika.
Iskljucen mi je RTS paket, rekao bih od juce.
Stvarno su mogli uz izvinjenje i kratko obrazloženje da puste neki paket gratis dok se stvari ne reše. Ovo je dripački kako samo oni umeju, ali kad se pogleda, uvek su i bili takvi. Bilo kakva obaveštenja su prezentovana sterilno, zamumuljeno, promocije kao da im prave ljudi sa Marsa. Zatrpan im fejsbuk profil sa komentarima korisnika, oni teraju reklamu za neki fon, obaveštavaju nas za neki novi kanal za koji niko neće da se informiše, a ne da ga aktivira. Ponašaju se kao da im je idila kako u firmi tako i od ponude, a ne znaju gde su šuplji.
Znači platili...
Pa lepo sam vam rekao cekajte, platice, da nisu to bi bilo kao da su sami sebi pucali u srce, mnogi bi otisli sa televizijom kod drugih.Vraćeni Discovery i Animal Planet. Ostalih kanala još nema.
Sbb je mnogo veci od MTSa i kao TV operater kod nas i kao svetska firma. Samo je za net manji.
Meni je bezobrazno ovo stalno povecanje cena, svih u lancu a sve o novcanik kupca krajnjeg![]()
Ima li još nekog ovde ko i dalje koristi staru platformu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari