Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Pa meni novi radi ok.Imao sam prilike da se sretnem kod burazera sa onim sivim malim, ali se nisam mnogo bakcao s njim.Ono sto mogu da potvrdim je da brze menja kanale.Meni uopste nije konfuzan, glavni meni je lepo odradjen, ali je kilav, kao neki slabiji smart phone da ga pokrece.

Poslednja izmena:
Ma ovaj super radi... Samo da ubace sportklub. Uh...
2e85fa34b0e609e2bca7ecc27e5fea6f.jpg

Da li IPTV stb podrzava HDMI-CEC standard (kontrola stb-a sa daljinskim od TV-a kroz HDMI)? Imam neki pametni daljinski na TV-u, a planiram da uzmem IPTV pa me zanima da li ce da radi. TV je LG 42LM671s.

Ako se sećate rekao sam da prelazima na Sbb (danas su mi pustili sve kanale i 50 mega, rekli su da se vraćam na trio gold nakon dva meseca promocije).

Nisam mogao da pređem ranije da ne bih platio penale za IPTV do marta 2015. godine.

Pre oko nedelju dana se prijavih za Sbb a jutros sam vratio opremu Telekomu, iako su mi rekli da ću platiti oko tri hiljade penale za IPTV, rekoh nema veze kada nemam uslove za VDSL bolje da se rešim Telekoma.

Sada kada sam se vratio stigla pošta, eto neću morati da platim ni te tri hiljade.

1.png

Evo da javim da sam dobio račun da platim naknadu štete zbog raskida ugovora:

telekom-min.png

... ali sam uložio reklamaciju i evo računa:

telekom2-min-min.png

Poslednja izmena od urednika:
Da li IPTV stb podrzava HDMI-CEC standard (kontrola stb-a sa daljinskim od TV-a kroz HDMI)? Imam neki pametni daljinski na TV-u, a planiram da uzmem IPTV pa me zanima da li ce da radi. TV je LG 42LM671s.

Podrzava hdmi, daljinski koji koristis za iptv koristis i za tv

@maki22:
NE.. Neću da koristim daljinski od iptv, vec samo od TV-a. Hdmi cec standard omogućava kontrolu stb-a pomocu daljinskog od tv-a kroz hdmi kabl.

Daljinski za IPTV, Sbb... su očajni ali izgleda da ćeš morati.

Ja sam dok sam bio na Telekomu pokušavao ali nisam uspeo.

Sada sam na Sbb-u i isto tako nisam uspeo da daljinskim od TV-a kontrolišem risiver.

Imam LG LA660s i magični daljinski.

Ako znaš bilo kakvu caku javi ali znam dosta ljudi koji nisu uspeli ni kod jednog (od ova dva) operatera srede situaciju.

Ajde da su preko CL slota sredili stvar nego nam daju Box-ove tako da su male šanse da se kontroliše.

Mogu da kontrolišem antenski ulaz preko magičnog (na primer kod Sbb-a imam analogne kanale) i isto tako imamo četiri kamer u zgradi i to sve ide preko magičnog.

Kada je u pitanju digitalna televizija i HD kanali (na primer Sport klub) tu je nemoguće kontrolisati bez D3 daljinskog.

Možda je čovek na forumu mislio na T2, možda se zbunio...

Poslednja izmena od urednika:
Moje mišlenje je koliko god bio pametan daljinski , da nećeš moći... Šteta stvarno što nije CL slot, ubaciš karticu i ... ali

Treba mi samo da menjam kanale i jačinu zvuka.

zvuk da... kanale ne... moje mišljenje

Kupite logitech univerzalni daljinski upravljac i problem resen.

Pohvale za arene veceras !

Ovako ih volem ... Kad neznam šta pre da gledam !
e3e9ccbfb035942172877daafb8ca67e.jpg
127f2d03e4709594eb6725d67fd4a10a.jpg
f09ee0f57d67bf04758de916137fdf4b.jpg
bc8cdbd417ab8c79b741702d241eb16b.jpg

I onda za godinu dve kako to već ustaljeno biva,saznaš da je više od pola tih mečeva bilo namešteno i shvatiš koliko je to samo gubljene vremena:smash:

Ja sam sve sportove i pinkove obrisao sa kabla. Da li može da se uklone i iz iptv liste?

Ne mogu... Deca gledaju ultru, ja ponekad discovery i kesića (ako se setim). Realno, TV program i ponuda TV kanala u Srbiji je dno dna, ali to nije za ovu temu.
Uglavnom na TV-u je ili PS4 ili neki film sa DLNA.

Poslednja izmena:
Cemu ti sluzi IPTV ako je prioritet Ultra, koja je na kablovskoj, a Discovery i Kesica takodje imas na kablu? Ne moze nista da se podesi u IPTV, cak ni da se preskoce kanali.

Dokle bese traje promocija HBO kanala 801 i 802 ?

Nisam još uvek uzeo iptv, ali mi se čini da cu da odustanem.

HBO promocija je do kraja februara. Yooyo, odustani od IPTV, nema apsolutno nista da ponudi.

A nemoj tako . Nije baš da nema ništa.

Ima ,ali malo je Hd kanala.Više od kds raspalih poštara ali puno slabije od D3i.Izgledao kao da im nije bitna Hd ponuda.

Poslednja izmena:
Fale FOX i sportklub, (meni jako bitan). HD kanala ima 16 (5 arena ) .

Nazad
Vrh Dno