Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Da li je neko imao problem sa IPTV koji se smrzne po restartu, ispisuje poruku "Code: 12 Waiting For Network Servers"? *****i iz podrske su beskorisni, kao nesto srede (daljinski, naravno da niko ne izlazi na teren) to radi par sati i onda se ponovo blokira? Nisam u mogucnosti da odem licno da proverim o cemu se radi (da pogledam kvalitet linije iz dijagnostike rutera) posto je nekih 100km daleko, pa pokusavam da problem resim telefonski.

Sto se toga tice ,moram da ih pohvalim ,ako danas prijavim kvar ,sutra obavezno izadjuResenje ti je rekao , Ivica ,desava se i kod mene ,i isproveravam sve i nista ,pozovem ih i to mi kazu da uradim i uspeva.

Tako i meni, zakuca slika i onda pri restartu to dobijem. Zvao sam sluzbu, rekli mi da ugasim i ruter i stb, pa da ukljucim ruter, sacekam 5min,pa onda stb. I proradilo. Ali cesto se desava, haos...
Jeste, tako bude i ovde samo problem je sto radi par sati i onda se ponovo blokira. Onda cekas sutrasnji dan da ponovo odrade svoju vudu magiju pa u krug.
Tipujem da je stb neispravan, ali kako ih naterati ga zamene?

Jeste, tako bude i ovde samo problem je sto radi par sati i onda se ponovo blokira. Onda cekas sutrasnji dan da ponovo odrade svoju vudu magiju pa u krug.
Tipujem da je stb neispravan, ali kako ih naterati ga zamene?

Zoves ih svakog dana i prijavljujes kvar ,nesto moraju uraditi.

Ljudi jel postoji onaj probni period od mesec dana za iptv i koliko se obicno ceka na opremu?

drustvo imam box paket isteko jos septembra...nastavio da koristim bez ugovorene obaveze po istoj ceni box4 ...zanima me dali je potrebno zvati neki broj i odjaviti arena paket jer kolko se secam bio je free do 31.12.2014... takodje ako je neko skoro produzavao ugovor ...ima li sta zanimljivo sem ovih televizora i slicno jer me kupovina ne zanima...ili da ostanem na neodredjeno vreme tj bez ugovorene obaveze

Arena je besplatna dokle god je u većinskom vlasništvu Telekom-a.

Arena je besplatna dokle god je u većinskom vlasništvu Telekom-a.

Najozbiljnije znam da je bilo neke price da je do nove godine,sada u meniju vidim obelezena kad kliknem na nju cena 470 din

Najozbiljnije znam da je bilo neke price da je do nove godine,sada u meniju vidim obelezena kad kliknem na nju cena 470 din

Bespaltna je do 31.12.2015,ali tako svake godine pa produze na jos godinu dana besplatno! :)
Pozz!

Prilozi

• Arena.jpg
    Arena.jpg
    314.6 KB · Pregleda: 179
Bespaltna je do 31.12.2015,ali tako svake godine pa produze na jos godinu dana besplatno! :)
Pozz!

Hvala za info druze ,na terenu sam u šumi slab mi net ,cim ima neka sličica vrti u nedogled,jedino tapapalk šljaka onako .poz

Jel ima veze da li je kabl straight ili cross, ako je rastojanje izmedju stb-a i adsl modema 10m?

Poslednja izmena:
Hvala za info, gledao sam online kablove i vidim pise straight i cross i onda nadjem post nekog coveka sa sk foruma.Kaze da je imao problem sa dodatnim stb-om zbog 20m kabla, tek kada ga je prepravio u cross radilo je.
Hvala i za link, veoma korisno! :)

Koliko mi fali sportklub .... bruka .... uveliko se priča o privatizaciji, dojče dojče , nadam se da ćeš rešiti moju muku....

Zbog čega ?

Misliš da će tako biti i nakon privatizacije ?

Zbog čega ?

Misliš da će tako biti i nakon privatizacije ?

Mislis da su Nemci budale pa ce da ulazu u nasu infrastrukturu i nase trziste!
Mislim da jedino sto ce oni uraditi je to da ce samo nastaviti da ubiru plodove toga sto je Telekom uradio i tako ce i ostati,a od nekog velikog ulaganja od Nemaca vajde nece biti. :(

Meni nikako ne ide u glavu zašto Sk kanala nema u iptv ponudi kao i obrnuto - zašto Arena nema kod SBB-a. Ne mislim naravno besplatno već kao odvojeni paketi. Pa ko voli nek' izvoli

Mislis da su Nemci budale pa ce da ulazu u nasu infrastrukturu i nase trziste!
Mislim da jedino sto ce oni uraditi je to da ce samo nastaviti da ubiru plodove toga sto je Telekom uradio i tako ce i ostati,a od nekog velikog ulaganja od Nemaca vajde nece biti. :(
Koliko li je to ulaganje da se u ponudu ubaci sk ? ne dobih odgovor zbog čega Moco ?

Koliko li je to ulaganje da se u ponudu ubaci sk ? ne dobih odgovor zbog čega Moco ?

Zar zaista mislis da je SBB-u pored liderstva stalo do te arene?Jos ako im je telekom "odobri", taj isti telekom bi vec sutra mogao da skupi stvari i ugasi iptv.Inace kad bi svi operateri nudili isto, pa koja bi bila svrha njihovog postojanja?

SK je Sbb-ova ekskluziva i zato ih nema kod Telekoma. Na drugom mestu sam procitao da Arena ne donosi prihod pa je zato i prodata Telekomu koji je drzi kako bi imao sta da ponudi od sporta na IPTV-u ali polako gube korak posto su im od najbitnijih sadrzaja ostali samo prenosi LS. Izgubili su ABA ligu ove godine tako da sem LS imaju da ponude Italijane u fudbalu i Spance u kosarci. Vec smo imali malu raspravu ovde na temu prenosa LS moj izvor kaze da ce i to pripasti SK a drugi kazu da ce ih uzeti Arena. U svakom slucaju ko god da privatizuje telekom nastojace da smanji troskove a Arena predstavlja trosak koji im ne treba.

Trosak koji ce da se smanji je visak radne snage u telekomu, a nakon toga ce moci da se prica o novijim tehnologijama, iptv kanalima, brzem internetu.Mozda zvuci banalno, ali tako funkcionise svet.Imas sta da ponudis, radis, nemas sta da ponudis, ne radis.Samo u nasoj zemlji firma moze da radi, a da se nista ne menja.

Taj telekom radi zahvaljujuci juznom delu zemlje, gde nema velikih igraca.Pa cak i moja kablovska ima SK, fox, 24 kitchen, prakticno sve sto krasi total tv iliti SBB.Problem koji ja imam sa njima je i dalje analogni signal, a kad budu sproveli digitalizaciju, samo jedan tv ce da ima digitalne, a ostali i dalje analogne kanale.Zato ja biram IPTV makar trenutno jer nemam sta drugo, kanali na kablovskoj su mi iseceni pa razvuceni, 20% i ne radi, 20% krci ton i secka, a dajem 800 din.IPTV me izadje 1200, jeste nema SK (mada slabo i pratim sport), ali mi koji smo bez solucije dajemo pare tom telekomu.
Zamisli tek ovaj paradoks da u centru mog grada ljudi ne mogu da imaju adsl brzi od 4mbit/s, negde cak i jedva 1mbit/s.Sva sreca pa sam udaljen od centra grada.

Tako da dok stranac ne preuzme to pod ucenom da mora da ulozi, bice sve isto, a kad dodje ima Arenu, samo treba da kupi prva na lige i to je to.Ne treba mu SK.

Poslednja izmena:
Postoje u Srbiji mnogo mnogo kablovskih operatera, koji imaju sve po dosta nižoj ceni. Ovde definitivno je neka dublja priča.

Uvek je tako.

Nego, prijavim se ja za iptv proslog cetvrtka i do danas se gospoda iz telekoma nije udostojila da me pozove i kaze da li je moj zahtev prihvacen i kakvi su tehnicki uslovi na mojoj liniji.Ja im pustim mail, a oni mi odgovaraju: "Obaveštavamo Vas da je zahtev za uslugu IPTV evidentiran i u završnoj fazi realizacije. Najljubaznije Vas molimo za strpljenje do obaveštenja nadležne službe o preuzimanju opreme u najbližoj poslovnici."

Sta im to znaci?Cekaj uskoro ce ili ljubazniji nacin da mi kazu, pa nece skoro?

Dajem im foru do cetvrtka, ako se ne jave, bice veselo u telekomu.

SK je Sbb-ova ekskluziva i zato ih nema kod Telekoma. Na drugom mestu sam procitao da Arena ne donosi prihod pa je zato i prodata Telekomu koji je drzi kako bi imao sta da ponudi od sporta na IPTV-u ali polako gube korak posto su im od najbitnijih sadrzaja ostali samo prenosi LS. Izgubili su ABA ligu ove godine tako da sem LS imaju da ponude Italijane u fudbalu i Spance u kosarci. Vec smo imali malu raspravu ovde na temu prenosa LS moj izvor kaze da ce i to pripasti SK a drugi kazu da ce ih uzeti Arena. U svakom slucaju ko god da privatizuje telekom nastojace da smanji troskove a Arena predstavlja trosak koji im ne treba.
Заборавио си нашу фудбалску лигу.:)

Imam još godinu dana ugovora, ali razmišljam već sad da predjem na sbb d3 i. Jer toliko mi fali sportklub da je to neverovatno

Ovaj telekom je da covek ne poveruje.Odem ja juce da pitam kad ce da mi odobre iptv, on kaze, pa odobreno je vec.Odem danas, sve zavrsim, daju mi opremu (HD risiver sto me iznenadilo).

Znaci za sve one koji cekaju na poziv, ne cekajte, nego trk u poslovnicu, nebitno da li se radi o internetu, iptv-u, nece da se cimaju da vas zovu.

Sad samo cekam da mi puste protok.

Poslednja izmena:
Ovaj telekom je da covek ne poveruje.Odem ja juce da pitam kad ce da mi odobre iptv, on kaze, pa odobreno je vec.Odem danas, sve zavrsim, daju mi opremu (HD risiver sto me iznenadilo).

Znaci za sve one koji cekaju na poziv, ne cekajte, nego trk u poslovnicu, nebitno da li se radi o internetu, iptv-u, nece da se cimaju da vas zovu.

Sad samo cekam da mi puste protok.

Kako mislis cekas da puste protok?

Pa kontam, kao kad prelazis na vecu brznu neta, oni ti odvrnu protok iz centrale.Ja sam sve lepo povezao, ali mi gori crvena lampica na stb-u.Izbacuje mi error code 102004, kaze da je lan kabl povezan, ali nema dodeljenu ip adresu.Sve odradjeno po uputstvu.

Poslednja izmena:
zovi ih ponovo da vide sta se desava. obicno kad preuzmes opremu na centrali bude sve sredjeno vec.

Vrh Dno