Šta je novo?

TRUE lapping...

A ja sad odo' po moj primerak. :D
Ne bude li 'ladio bolje od TT-a, slomicu mu rebra. :D

Tako je, ploču i procesor, a i memoriju :D

Bash je fensi black :)

Uzeh i ja ovu prokletinju tako da ide na shmirglu vec sutra. Glupo mi je stavljati ga 'vakog. :)

Sta je bre ovo ? TRUE i smirglanje postade nova moda ? :d

Sad je svima bezveze da stavljaju fabrički :D

Poslednja izmena:
Po meni bi bez problema terao da tera wolfdale procesore tipa c2d7xxx e8xxx i sl na def vrednosti i sa po mogucnosti sto vise smanjenim naponom!

Moze u sendvich mada je optimalno dva da se stave fana!

Meni je Hyper212 pasivno hladio E7200 na defaultu u sred leta, tako da sam siguran da bi IFX mogao da odradi posao :type:

Po meni bi bez problema terao da tera wolfdale procesore tipa c2d7xxx e8xxx i sl na def vrednosti i sa po mogucnosti sto vise smanjenim naponom!

Moze u sendvich mada je optimalno dva da se stave fana!

Hvala na odgovoru to me je upravo i zanimalo! :wave:

eh da je 65W :D

W.png

Ekonomican procesor, kolika je prosecna potrsonja po radnom satu?

BOINC ga opterecuje oko 40W (barem tako pise u everestu, a odakle everestu taj podatak nemam pojma)

bash cu da skinem pa da probam, ovaj moj ne ispisuje nishta po pitanju potroshnje :)

Kod mene nema tog podatka, moguce da zavisi od MB.

Poslednja izmena:
Zašto bi bilo netačno? Ako se zna na kom naponu radi procesor i ako se od ploče može dobiti informacija koliko (m)A vuče isti, onda je čista matematika izračunati potrošnju...

Da ali kod CPUa se ne moze tako lako izracunati potrosnja posto on nije linearni element

na znam da li je tacno, ali ta vrednost non-stop varira :)

A ja sam lapovanjem ubio kompjuter, neshto je crklo, sinoc je bila grafika, jutros nije, danas je procesor, sutra ce verovatno biti plocha. :d
lm, dok je radilo oborio sam temperature 8-10 C, toliko je neravan bio, pogotovu jedan coshak, toliko me namuchio da sam se setio mladjih dana. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno