Šta je novo?

Trkacke igrice

Boris Lozac je napisao(la):
Ma samo vi uzivajte u vasim mp3 zvukovima, ipak je to najvaznije za simulaciju.. ;)

Nemojte pogresno da shvatite govornika, meni se mnogo svidja LFS, ali ima isto tako mnogo ruzan zvuk. Ako rFactor i netKar Pro ne budu na nivou koji se ocekuje sigurno kupujem licencu za LFS da bih mogao da obrnem koji krug sa drustvom online. Naravno u GTR zvjerima na fenomenalnim stazama. :)

gp2scg je napisao(la):
rFactor i netKar NIKADA nece stici, a kamoli prestici LFS.
Zna se ko je gazda racing online simulator-a.

Tisina tamo! Pregriz'o jezik :smash:

gp2scg je napisao(la):
rFactor i netKar NIKADA nece stici, a kamoli prestici LFS.
Zna se ko je gazda racing online simulator-a.
R-Faktor dok jos nije bio ni izmisljen je bio bolji od lfs-a! :D
Tisina!

I dalje sa velikim zarom igram EA F1 2002, iako je 3 godine matora igra, a kada hocu da se razonodim igram NFSU2 mada mi je u sustini shit od igre.

:mad: Borise,bate,mnogo se nerviras...Postajes ogorceniji nego Pojenta :D :D :D

p.s. izvinite za off topic ali sam moro...

Najrealnija voznja je SEGA RALLY...Jos ako odes na trg,zavalis se u "kadicu",uzmes manuelni menjac i cepaj :D :banana: :smash:

Pojenta=Bojan Novakovic :D

RBR=WRC i zato je,po meni,najaca voznja... :banana:

Ma brate ako neko igra NFS underground keca onda je moj covek nema bolje stvari ali je dvojka krs..

Slob@ je napisao(la):
Ma brate ako neko igra NFS underground keca onda je moj covek nema bolje stvari ali je dvojka krs..

Potpuno si u pravu.. :D :D

@spikac:

RBR=WRC ??? :) Oces da kazes da je Richard Burns isto sto i World Rally Championship ?! Ne ne ne, Richard Burns samo ucestvuje u WRC-u ;)

pa nije ni slicno :) jedno je ime vozaca, drugo je naziv sampionata...

Ja stalno igram trke i mogu vam reci da ovo nije pitanje na koje se daje lak odgovor jer neko voli arkade a neko simulacije.
po meni lista prve 3 igre (Simulacije) bi bila:
1.GTR
2.Colin McRae Rally 3
3.TOCA Race Dariver
mada ako cemo da gledamo arkade koje mi i nisu bas nesto zanimljive njihova lista top 3 je:
1.NFS Porsche Unleashed
2.NFS 3
3.Colin McRae Rally 2

D-Devil je napisao(la):
mada ako cemo da gledamo arkade koje mi i nisu bas nesto zanimljive njihova lista top 3 je:
1.NFS Porsche Unleashed
2.NFS 3
3.Colin McRae Rally 2
tebi je CMR02, gde je uradjena najbolja fizika, arkada a jos je stavljas na istu listu sa NFS :zgran:

D-Devil je napisao(la):
Ja stalno igram trke i mogu vam reci da ovo nije pitanje na koje se daje lak odgovor jer neko voli arkade a neko simulacije.
po meni lista prve 3 igre (Simulacije) bi bila:
1.GTR
2.Colin McRae Rally 3
3.TOCA Race Dariver
1.NFS Porsche Unleashed
2.NFS 3
3.Colin McRae Rally 2
Da, ovde su stvari definitivno pobrkane. Ni CMR 3 ni TRD ne mogu bas da se srstaju u simulacije, CMR 3 sigurno ne, a TRD je vrlo diskutabilan.

CMR 2 je za ono vreme kada je bio aktuelan imao relativno OK fiziku, ali opet je i to na samoj granici simulacije. U to doba je postojao Rally Masters koji jeste bio simulacija, pa je u poredjenju sa njim CMR 2 na samoj granici arkade. U svakom slucaju, u gornjoj "tabeli" CMR 2 i CMR 3 moraju da zamene mesta !

D-Devil je napisao(la):
Po meni lista prve 3 igre (Simulacije) bi bila:
1.GTR
2.Colin McRae Rally 3
3.TOCA Race Dariver

Stvarno mi nije jasno kako mozes da svrstas CMR 3 i TRD u simulacije. To su po meni tipicne arkadne voznje. Probaj, ako vec nisi Richard Burns Rally, Live For Speed i rFactor (vidim da si GTR vec igrao), mislim da ces brzo promeniti misljenje o igrama koje si svrstao u simulacije (izuzimajuci GTR).

Pozdrav. :wave:

Colin Mcrae 3 je najgori softver ikad izbacen. Ja koji sam GODINAMA igrao Colin 2, znaci bukvalno svaki dan, kad sam prvi put probao Colin 3 secam se da to nije trajalo ni 6 sekundi.. :)

Poslednja izmena:
HEh

Ako neko ima da LFS 2,GTA,NFS MS,znaci zadbje verzije pomenutih neka mi posalje post

Ahaha, koji je krsh bio motorhead :D

RBR, van svake konkurencije.

Xpand rally,
Toca race driver 2,
GTR

Od laksih za voznju: SCAR

Nazad
Vrh Dno