Šta je novo?

Trkacke igrice

driver je napisao(la):
Jel ti kapirash da je to budzeni auto, ne fabrichki, i ako ortak kaze da se krece kao njegov fabrichki punto, tu neshto nije u redu :) Ja bre vozim juga N svaki dan, i to se treba porediti sa onim GTI, odnosno on treba se ponasha josh bolje, a ponasha se ko jugo 45 :)
Recimo kada bih ga uporedio sa CRXom, shto bi kao bilo realno, igra je totalno nerealna.....
Ne volim da se ukljucejem u ovakve diskusije ali...
Prva krivina na Blackwood-u se prolazi sa oko 80. Zavisi kako uhvatis ali tu je negde. E sad. Ja svaki dan sa sluzbenim Jugom prolazim kroz slicnu ali malo blazu krivinu i kad pokusam preko 65 na izlazu moram da smanjim da bih ostao na putu. Kroz istu tu krivinu sa Fiestom XR2 od 100KS, sportskim vesanjem, skoro novim Dunlop 185/50/14 gumama sam isao oko 85 i tu je negde granica. Siguran sam da moze jos malo ali posto zivot ne moze da se restartuje kao LFS nisam isao do kraja. Mislim da je taj auto dobar pandan ovom GTI-u iz LFS. Kao sto rekoh krivina je malo blaza nego ova iz igre. Ako je jos malo savijemo dolazimo do brzine jednake onoj iz igre.

Molio bih bez komentara tipa "ne znas da vozis" i sl. Dozvolu imam preko 10 god i isto toliko stazza na poslovima kojima je svakodnevna voznja bila i danas je sastavni deo. Ne bih da racunam koliko sam kilometara dosad napravio jer bi to potrajalo. Uostalom i Driver se jednom prilikom vozio sa mnom. Doduse u autu koji nije bas pogodan za jurcanje a jos manje sa 4 gabaritna lika unutra.

Nikad nece moci da se napravi potpuno realna simulacija jer u pravoj voznji ne samo da osecas G sile zato sto te pritiska sediste (to moze da se simulira-postoje neki preskupi simulatori) nego sile osecas i mozgom, na unutrasnjim organima i jos dugo nece biti adekvatne tehnologije koja bi to simulirala.

Toliko.
Pozdrav

P.S. Driveru nadji krivinu od 90 stepeni udesno na blagoj nizbrdici (kao ona posle dugackog pravca na Blackwoodu) pa pokusaj bilo sta sa prednjom vucom i bez trkacke opreme da proteras oko 110 koliko je gornja granica u LFS-u za prolazak bez zanosenja i brz izlazak. Posle mi reci dali je dupe pokusavalo da te prestigne.

Samo da dodam da se pri većim brzinama zenice ne stignu fokusirati...posebno u krivinama...i to nekoliko uzastopnih...

soko je napisao(la):
P.S. Driveru nadji krivinu od 90 stepeni udesno na blagoj nizbrdici (kao ona posle dugackog pravca na Blackwoodu) pa pokusaj bilo sta sa prednjom vucom i bez trkacke opreme da proteras oko 110 koliko je gornja granica u LFS-u za prolazak bez zanosenja i brz izlazak. Posle mi reci dali je dupe pokusavalo da te prestigne.

Ma moze Yugo to sigurno.. ;)
Problem je svima sto je igra teska, i ne prasta greske.. previse su svi razmazeni arkadnim voznjama, pa im je sad ovo "nerealno", kako ironicno.. ;)

Gledajte u brzinomer malo vise..

@ Boris Lozac:
Igra jeste malo teža, ali neznam...nemogu nikako da se uživim u nju, jednostavno kao da ne vozim kola....Suviše su trapavi (koji glup izraz!!!) pokreti automobila, kao da su mu prednji točkovi na sredini, a ne naped...Naravno, ne treba igrsa da "klizi" kao Colin McRae, ali pokreti vozila su mi u njoj još najrealniji...
Ovo je naravno subjektivno mišljenje.... :bottle:

Knight_rider je napisao(la):
@ Boris Lozac:
Igra jeste malo teža, ali neznam...nemogu nikako da se uživim u nju, jednostavno kao da ne vozim kola....Suviše su trapavi (koji glup izraz!!!) pokreti automobila, kao da su mu prednji točkovi na sredini, a ne naped...Naravno, ne treba igrsa da "klizi" kao Colin McRae, ali pokreti vozila su mi u njoj još najrealniji...
Ovo je naravno subjektivno mišljenje.... :bottle:

:D :D :D
Pa bas u Kolinu su tockovi kao da su na sredini, mislim na Kolin 3, 4(5 nisam igrao).. pogledaj malo po forumima, to ce ti svi reci.. :d , ali dobro.. bar je geometrijski ispravna, i prosto klizi.. :D

Boris Lozac je napisao(la):
... mislim na Kolin 3, 4....
ne moze se porediti CMR03 i CMR04!
u ovom prvom je fizika do bola jadna, dok je u 04 popravljeno sto se popraviti moze :)

ToxiC je napisao(la):
ne moze se porediti CMR03 i CMR04!
u ovom prvom je fizika do bola jadna, dok je u 04 popravljeno sto se popraviti moze :)

Ma popravljeno je.. ali opet je to namenjeno igracima koji ne traze realnu fiziku, nego ono, kao, dodjes sa posla, provozas kola bez nekog naprezanja, razmisljanja.. Ali ovaj sto je napravio temu je trazio igre koje su realne, a tu Kolinu nema mesta, e sad ne znam sta je po njemu realno.. ali za rally nema druge nego Richard Burns rally, za Touring cars, odnosno kruzne trke, asfalt, tu su: Live for speed, GTR, Nascar Racing 2003(ako to voli), GPL(grand prix legends, ako gotivi stare formule), pa onda F1 challenge 99-03 itd.. To su sve vrhunske simulacije...

Ma moze Yugo to sigurno.. ;)
Problem je svima sto je igra teska, i ne prasta greske.. previse su svi razmazeni arkadnim voznjama, pa im je sad ovo "nerealno", kako ironicno.. ;)

Gledajte u brzinomer malo vise..

Alo bre o chemu mi ovde prichamo ;)
Ti koji nemash vozachku dozvolu, govorish to nekom ko 14 godina vozi sve samo ne putnichke automobile ;) I kada to iskombinujesh sa video snimcima iz kokpita, pa mislim da cesh vrlo lepo da steknesh utisak kako se automobili razlichitih klasa, motora i vucha ponashaju...
LFS je vrlo dobra igra, ne ochekujem ja neku super realnost, jer to je zbog G sila nemoguce uraditi, ali nishta laksha nije od GT4, to mogu da potpishem. A daleko je laksha ako vozish yellowbird na ringu sa N2 gumama ;)
Ti se vatash za to shto ti LFS ima bolji osecaj voznje, pa brate ti nisi seo u auto, pogotovo trkachki, to je tvoj subjektivni utisak i osecaj, ne poredjenje sa realnoshcu...

Gomila pravih vozacha su rekli kako su hardcore simulacije teze od realnosti, pa to znachi da te igre nisu realne...Meni ne treba preteshka simulacija tipa RBR, koju je neverovatna muka voziti, i u nekim relijima skoro nemoguce kontrolisati automobil, dovoljno je brate da pogledash neki rally izveshtaj, stalno imaju kamere iz kokpita, pa to je sve glatko i sa lakocom se upravlja i ispravlja, pitanje je samo preciznosti, a ne neupravljivosti automobila kao shto je sluchaj u RBRu...

Igra gde se automobil vozi jednako teshko kao u realnosti je najrealnija, ne ona koja se vozi najteze (ne mislim na LFS).

Evo skinuo sam GT legends demo, i to je prava simulacija. Matora korveta, koja sa velikim torkom, zadnjom vuchom i nepreciznim gasom, bi trebalo da se relativno lako zanese, zanosi se, ali se i relativno lako ispravlja, kao shto bi i trebalo da bude. Ali, to je onaj osecaj voznje o kome prichate o LFSu, automobil je mnogo jachi od malog GTIa, naravno je nestabilniji, ali ga je uzivanje voziti, a tu i zvuk doprinosi dosta....

Poslednja izmena:
To što je driver naveo stoji kao činjenica....
I dalje tvrdim da je Colin 05 mnogo realniji od LFS...
LFS je mnogo trapav...ne vređam, ali geometrija je očajna...nemože automobil onako bezveze da vrluda po cesti....trebali su se malo više potruditi...Ili je to do nedostatka volana (analognih komandi?????)????
Sećam se kada sam sa drugarom igrao F1, bile su izuzetno neupravljive...kasnije sa volanom nismo imali problema....
P.S. u LFS je i grafika na dosta niskom nivou..nizak budžet ,)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ti koji nemash vozachku dozvolu, govorish to nekom ko 14 godina vozi sve samo ne putnichke automobile ;)

Ma pusti dozvolu, vozio sam ja 40 casova, i dosta dobro mi lezi voznja, samo sto nisam polozio, jednom sam pao(to vece nisam spavao, ulazim u kola, dajem gas, nista, ne pomera se, ja ponovo, ono nista, a ustvari nisam spustio rucnu :wall: i pandur mi nije dao da treci put probam, eto to je istina, ajde sad smejte se ;) , sta cu kad nisam spavao, totalno sam bio pogubljen ) i nisam izlazio vise(zbog finansijskih i kucnih problema), i od tad je proslo 1.5, 2 godine.. :wall: ali evo sad treba da uplatim koji dodatni cas, i da polozim vec jednom...
Back to topic:
Ne kazem ja da je GT4 lak, ali mi ovde pricamo o simulacijama voznje, znaci igra treba da simulira stvari iz pravog zivota, sto je u GT4 dosta uprosceno.. Nema simulacije trosenja guma, kad izletis, pa ti ostane prljavstina na gumama, nekako je sve to uprosceno..
A to sto su kako kazes "teze od realnosti", to je opet zbog G sila, psihickih sila, sila straha ;) , kad si na granici da ti prokliza, sto ti ne pruza tvoja kompjuterska stolica, a ni mozak to ne hvata, jer naravno, nisi u pravim kolima, i bole te da li ce nesto biti sa kolima, ili sa tobom.. Jedino sto preostaje je da zamislis da si u pravim kolima, da se ponasas kao da si u njima, da se ophodis prema volanu, papucicama kao da si u pravim kolima, i to je to.. Tu je LFS najblizi realnoscu..

Poslednja izmena:
Ma pusti dozvolu, vozio sam ja 40 casova, i dosta dobro mi lezi voznja, samo sto nisam polozio, jednom sam pao(to vece nisam spavao, ulazim u kola, dajem gas, nista, ne pomera se, ja ponovo, ono nista, a ustvari nisam spustio rucnu :wall: i pandur mi nije dao da treci put probam, eto to je istina, ajde sad smejte se ;) , sta cu kad nisam spavao, totalno sam bio pogubljen ) i nisam izlazio vise(zbog finansijskih i kucnih problema), i od tad je proslo 1.5, 2 godine.. :wall: ali evo sad treba da uplatim koji dodatni cas, i da polozim vec jednom...

Hehe..i ja sam prvi put "roknuo" vožnju...
Vozio sam po gradu malo preko 60, a i još jedan mali kiks u krivini...puna linija, ispred mene smećarski kamion i biciklista, ja polako gnjavim auto iza njih i čeka da prođe puna crta, a oni kažu: "Što ne pretičeš?"..Ja im lepo objasnim da je puna linija, a oni..."Vrati se na poligon,to sa crtom se u takvim situacijama može i zanemariti..."
Mislim šta reći? Isplati li se voziti straight po PS-u??

I dalje tvrdim da je Colin 05 mnogo realniji od LFS...
LFS je mnogo trapav...ne vređam, ali geometrija je očajna...nemože automobil onako bezveze da vrluda po cesti....trebali su se malo više potruditi...Ili je to do nedostatka volana (analognih komandi?????)????
Sećam se kada sam sa drugarom igrao F1, bile su izuzetno neupravljive...kasnije sa volanom nismo imali problema....
P.S. u LFS je i grafika na dosta niskom nivou..nizak budžet ,)

Brate... ;) o kakvoj ti geometriji pricas?? Za potpuni dozivljaj moras imati volan, ali to je obavezno, ne vozis kola tastaturom sigurno, tako da na tvoje komentare vise ne obracam paznju.. ;) salim se..
trebali su se malo više potruditi...
.. ih da te cuju njih trojica, dobio bi jednu cusku po glavi.. Da se vise potrude?? pa nije ova igra juce izasla, oni se neverovatno cimaju, cak je lik dok je na odmoru radio na patchu da kad trazis servere mozes da stavis koja kola da trazi.. znaci neverovatno se trude, i pokusavaju bukvalno svakom da ugode(cak sam i ja imao jedan mali udeo u pravljenju LFS-a ;) ).. dopisuju se sa igracima, preko njihovog foruma, itd.. E sad drugo je sto u igri nema Ferrari, Porsche, nema dugme za NOS, nema licenciranih staza itd.. ali svakom ozbiljnom ljubitelju voznji i simulacija to uopste nije bitno ...

Niko ni ne traži svemirska kola u igri, nitrous purge i ostalo....
Volan nisam kupio...još uvek... pa igram preko tastasture...
Neznam ko je igru pravio, niti sam iste nameravao da ocrnim ili uvredim - Rekao sam "Nizak budžet", kao što i jeste... Znanja imaju, ali trebaju se u takav poduhvat uložiti i pare!
A to što komuniciraju sa igračima to im može samo doprineti razvoju igre...ipak igrači najbolje znaju šta im smeta ili fali!!!

Niko ni ne traži svemirska kola u igri, nitrous purge i ostalo....
Volan nisam kupio...još uvek... pa igram preko tastasture...
Neznam ko je igru pravio, niti sam iste nameravao da ocrnim ili uvredim - Rekao sam "Nizak budžet", kao što i jeste... Znanja imaju, ali trebaju se u takav poduhvat uložiti i pare!
A to što komuniciraju sa igračima to im može samo doprineti razvoju igre...ipak igrači najbolje znaju šta im smeta ili fali!!!

A da, vazno je da napomenem... ovo je tek druga od tri faze igre.. Sad rade na grafici, zvuku, i ostalim stvarima.. Ne mogu ni da zamislim sta ce to biti.. uhh.. najezio sam se.. ;)
Znaci, ako imate volan, hocete sto realniju voznju, najbolje online iskustvo(sa modemom mozete da igrate na serverima iz celog sveta bez problema), naravno besplatno.. itd.. onda vam toplo preporucujem LFS.. Sad izgleda kao da dobijam kintu od njih.. ;) nego samo hocu da uputim ljude koji nisu culi za nju, a dosta ih ima, da je probaju.. Nemojte da se zavaravate sa NFS, Toca, Collin mcrae.. itd..

tu tek treba da se pozabave....
Btw, ja sam već preporučio igru nekolicini mojih prijatelja...

Poslednja izmena:
takozvani kvazi vozaci koji nemaju vise od 1god iskustva voznje sa pravim kolima ili ne voze simulacije sa ff volanom neka drze jezik sa zubima i nemojte lupetati o realnosti! :whip:
rally=RBR :)
road racing=GTR :D
i kraj , nema price vise :d !Kome se nesvidja rbr neka vozi nesto bolje!I pustite samo u rbr-u replay pa ce te videti koliko realno izgleda!Okanite se limenki i gluposti! :S:
Znate kako u reliju mi nije bitno da li cu voziti pravu stazu ili izmisljen , bitno je da je krivudava,rastresito tlo(sneg,kisa,blato..) dok u road racing vise volim da vozim nesto sto postoji nego da se vrtim u krug kao budala po izmisljenoj stazi!
Zvuk je jako bitan , doprinosi atmosferi!Gde je gtr dominantan a lfs zalostan!Tako me iritira i odbija da vozim sintisajzer(lfs)!Gt4 ima ekstra zvuk ako ne realan onda najblize realnosti , sto po mom misljenju veoma doprinosi igrivosti!
Onaj gti u lfs-u bezi preko nosa kao yugo sa celavim gumama! :trust:
@Boris
Oladi malo za lfs i tvoje shvatanje realnosti!Kada budes odvozio neke duze relacije tipa 200,300,500,1000km iz cuga malo uzbrdo-nizbrdo, brze-sporije , promenices misljenje veruj mi!Bas me interesuje koliko si najbrze vozio kola(mislim prava!) ;)
Poz..

Poslednja izmena:
... Za potpuni dozivljaj moras imati volan. ...
ne znam za dozivljaj, ali za bolja vremena, definitivno ne moras :) pogledaj
GTO da vidis koliko "vozaca" ima extra rezultate na keyboard!
p.s.
ja igram na Logitech RumblePad II :-devil-:

sto se mene tice (sa tastaturom) NFSU ima GADNU grafiku, ocajne staze za voznju, atmosfera je bedna, kao da je pala nuklearka na grad i onda ti izadjes sa kolima tuda da vozis, stalno je mrak (sto smara, i nemojte sad ono "pa to je underground racing" , nema taj NFSU1/2 blage veze sa underground racingom, fali 90% elemenata).

Evo, da ne kazem da je realno ali ja bih preporucio

1.Colin 2 (fina arkadna simulacija, adrenalin, brzina, izazovno upravljanje vozilom)
2. XPand Rally (meni je ovo "osrednje" realno, sasvim dovoljno za dobru simulaciju koja ne kida previse zivaca kao RBR, a grafika je dosta bolja)
3. Juiced (underground street racing, brza kola, veliki izbor, prilicno tesko upravljanje, adrenalin, zivci na ivici. Trke uopste nisu lake)

Inace ne vidim sto se tolko raspravljate oko realnosti u voznji, pogotovo jos ako nemate volan (znam da neki i imaju). RBR sistem relija je: vozi limenku po stazama gde je na svakoj krivini na izlaznom delu veliki kamen na kome pise "Mile JNA" " Ok, ubrzanje je realno, kocenje je realno i to je to. Gledajuci bumper cam sa pravih relija nisam primetio da im auto izlece iz krivine (tezina 4) kad ulete sa 80km/h, cak i sta vise sasvim lepo prodju tuda i sa 90-100...

@Boris Lozac:

Naucices da vozis kad xyz puta izletis iz krivine, izokreces auto, preletis ostrvo sa 90km/h i kad naucis da ti se to ne desava vise nikada u zivotu jer umes da sebe ne dovedes u takve situacije (pravilnom ocenom brzine/krivine) ili i kad precenis da umes da se iscupas iz toga. I to i dalje ne znaci da znas da vozis. A ta tzv. voznja koju umes da radis posle polozenog vozackog ispita - to je smesno. Videces, ides auto putem 180km/h i odjednom, bukvalno u treptaju oka se sruci letnji pljusak toliko jak da brisaci ne mogu da pomognu. Ne daj Boze da ti se to desi prve godine vozackog iskustva...Sve i da ides svega 140km/h *******o je jako (ne zato sto ne vidis, vec zato sto je ispod tebe debeli film vode)

gx-x je napisao(la):
@Boris Lozac:
Naucices da vozis kad xyz puta izletis iz krivine, izokreces auto, preletis ostrvo sa 90km/h i kad naucis da ti se to ne desava vise nikada u zivotu jer umes da sebe ne dovedes u takve situacije (pravilnom ocenom brzine/krivine) ili i kad precenis da umes da se iscupas iz toga. I to i dalje ne znaci da znas da vozis. A ta tzv. voznja koju umes da radis posle polozenog vozackog ispita - to je smesno. Videces, ides auto putem 180km/h i odjednom, bukvalno u treptaju oka se sruci letnji pljusak toliko jak da brisaci ne mogu da pomognu. Ne daj Boze da ti se to desi prve godine vozackog iskustva...Sve i da ides svega 140km/h *******o je jako (ne zato sto ne vidis, vec zato sto je ispod tebe debeli film vode)

Naravno da kad tek polozis, ne znas da vozis, potrebne su godine iskustva da bi znao iz skoro svake situacije da se izvuces.. ali pazi.. zasto bi isao 180 na auto putu, nisam u nemackoj na auto banu, i jos da kisa pada, da idem 140, pa nisam lud.. Najveci problem danas je sto se svi pale na brzu voznju, i zato najvise mladih ljudi gine.. i sad ce zbog toga da poostre polaganje vozackog ispita.. Ides polako, nema gde da se zuris... Sto bi reko Georgijev: "ne brze od zivota!.."

Borise, pa vozio sam onaj F1 u LFS, i kazem da je do jaja, ali meni je veci adrenalin i bolji osecaj voziti 800hp skyline po ringu, bolje od toga josh u igri nisam video...Bolje je voziti i bilo shta u GTRu, ili sad u GT legends, stvarno osecash tezinu, zvuk chudo napravi...U LFSu onaj sintisajzer pravi suprotno od adrenalina. Samo onako prdi neshto i sad kao ti treba da se uzivish da je to auto koji ide ko zmaj :) U 800hp skylineu na ringu bre osecash moc, osecash tezinu automobila, a ovde verovatno zahvaljujuci zvuku, automobil deluje dosta lakshe...

@Boris Lozac:

najvise mladih koji ginu u saobracajkama ginu zato sto ih je 4-5 u kolima, a vozac vozi kao da je sam. Ispravnost guma je takodje diskutabilna. A to sa kisom sto sam ti rekao nisi svatio - ti vozis 140 i sija sunce i odjednom opici kisurina da se smrznes. Desilo mi se ovo (a verovatno i drugima) jedno 5-6 puta...ne ocekujes kisu kapiras ? (nema ni veze, ne moras odgovarati)

gx-x je napisao(la):
ti vozis 140 i sija sunce i odjednom opici kisurina da se smrznes. Desilo mi se ovo (a verovatno i drugima) jedno 5-6 puta...ne ocekujes kisu kapiras ? (nema ni veze, ne moras odgovarati)
Tada mi ni ABS nije pomogao, a isao sam 100 i kocio sam da ne bih udario u auto ispred sebe, morao sam da skrenem na travu :)

Mislim da je zvuk od velikog znacaja za racing simulations, jedino to moze da docara donekle real life, kada cujes +500bhp ali pravih da se raspametis.

driver je napisao(la):
Borise, pa vozio sam onaj F1 u LFS, i kazem da je do jaja, ali meni je veci adrenalin i bolji osecaj voziti 800hp skyline po ringu, bolje od toga josh u igri nisam video...Bolje je voziti i bilo shta u GTRu, ili sad u GT legends, stvarno osecash tezinu, zvuk chudo napravi...U LFSu onaj sintisajzer pravi suprotno od adrenalina. Samo onako prdi neshto i sad kao ti treba da se uzivish da je to auto koji ide ko zmaj :) U 800hp skylineu na ringu bre osecash moc, osecash tezinu automobila, a ovde verovatno zahvaljujuci zvuku, automobil deluje dosta lakshe...

A ja bas nekako osecam tezinu i u LFS.. Istina da u GT4 kad predjes sa Civica recimo na Skyline osecas te dodatne kilograme, ali ne znam, mnogo arkadnih stvari tu ima, jednostavno nije za mene, ne znam kako da objasnim...
A to za sintisajzer... pazite, u LFS se zvuk procesira Real time, e sad ne znam tacno kako to funkcionise, ali je MNOGO naprednije od ostalih voznji... U ostalim voznjama u kojima je zvuk realan je sniman zvuk pravih kola, i onda ubacen u igricu, znaci uvek je isti, ti dodas gas, on pusti taj i taj .wav, ti smanjis obrtaje on pusti drugi .wav... Znaci to su samo ubaceni zvukovi, dok u LFS mozda zvuci lose kad cujes, ali se tu nesto mnogo naprednije desava za razliku od ostalih igara... Znaci izabrali su tezi put... mogli su kao svi ostali da uzmu mikrofon, ubace u kola, i daju gas, i snime gomilu .wav-ova koji ce se pustati... ali ne, ovde se radi o necemu mnogo naprednijem.. Videcu da nadjem objasnjenje, pa cete da se uverite.. Na tome se takodje jos uvek radi, igra nije gotova, cak ni ova druga faza nije gotova, vec je samo ALPHA..

driver je napisao(la):
Bolje je voziti i bilo shta u GTRu, ili sad u GT legends, stvarno osecash tezinu, zvuk chudo napravi...U LFSu onaj sintisajzer pravi suprotno od adrenalina. Samo onako prdi neshto i sad kao ti treba da se uzivish da je to auto koji ide ko zmaj :) U 800hp skylineu na ringu bre osecash moc, osecash tezinu automobila, a ovde verovatno zahvaljujuci zvuku, automobil deluje dosta lakshe...

Ali cekaj... tebi je zvuk preci od same fizike?? Isto kao da kazes, bolja je grafika=bolja simulacija.. Zvuk u LFS je na prvo slusanje obicnim igracima(ne zaludjenicima za simulacije) los... ali sad mi je jedan lik objasnio, da zvuk u LFS-u simulira gotovo svaki aspekt motora, tako da znas sta se desava, znas koliko forsiras motor.. dok u drugim igrama je sve to vec snimljeno, ili ti "zakljucano" tako da je uvek isto.. a ovde se menja real time...

Borise,pa zar ove diskusije jos uvek traju? C,c,c...

Ali cekaj... tebi je zvuk preci od same fizike?? Isto kao da kazes, bolja je grafika=bolja simulacija.. Zvuk u LFS je na prvo slusanje obicnim igracima(ne zaludjenicima za simulacije) los... ali sad mi je jedan lik objasnio, da zvuk u LFS-u simulira gotovo svaki aspekt motora, tako da znas sta se desava, znas koliko forsiras motor.. dok u drugim igrama je sve to vec snimljeno, ili ti "zakljucano" tako da je uvek isto.. a ovde se menja real time...

Hajde to bolje prostudiraj, jer nam nista nisi objasnio...a igra i dalje ima ocajan zvuk ;)

PS

A i ono zvrndanje mi nista vise informacija ne pruza od zvukova u ostalim simulacijama. Ne znam, vjerovatno sam amater pa ne osjecam te prefinjene nijanse izmedju jednog i drugog. :d

Ma samo vi uzivajte u vasim mp3 zvukovima, ipak je to najvaznije za simulaciju.. ;)

Nazad
Vrh Dno