soko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.10.2002
- Poena
- 650
Ne volim da se ukljucejem u ovakve diskusije ali...driver je napisao(la):Jel ti kapirash da je to budzeni auto, ne fabrichki, i ako ortak kaze da se krece kao njegov fabrichki punto, tu neshto nije u reduJa bre vozim juga N svaki dan, i to se treba porediti sa onim GTI, odnosno on treba se ponasha josh bolje, a ponasha se ko jugo 45
![]()
Recimo kada bih ga uporedio sa CRXom, shto bi kao bilo realno, igra je totalno nerealna.....
Prva krivina na Blackwood-u se prolazi sa oko 80. Zavisi kako uhvatis ali tu je negde. E sad. Ja svaki dan sa sluzbenim Jugom prolazim kroz slicnu ali malo blazu krivinu i kad pokusam preko 65 na izlazu moram da smanjim da bih ostao na putu. Kroz istu tu krivinu sa Fiestom XR2 od 100KS, sportskim vesanjem, skoro novim Dunlop 185/50/14 gumama sam isao oko 85 i tu je negde granica. Siguran sam da moze jos malo ali posto zivot ne moze da se restartuje kao LFS nisam isao do kraja. Mislim da je taj auto dobar pandan ovom GTI-u iz LFS. Kao sto rekoh krivina je malo blaza nego ova iz igre. Ako je jos malo savijemo dolazimo do brzine jednake onoj iz igre.
Molio bih bez komentara tipa "ne znas da vozis" i sl. Dozvolu imam preko 10 god i isto toliko stazza na poslovima kojima je svakodnevna voznja bila i danas je sastavni deo. Ne bih da racunam koliko sam kilometara dosad napravio jer bi to potrajalo. Uostalom i Driver se jednom prilikom vozio sa mnom. Doduse u autu koji nije bas pogodan za jurcanje a jos manje sa 4 gabaritna lika unutra.
Nikad nece moci da se napravi potpuno realna simulacija jer u pravoj voznji ne samo da osecas G sile zato sto te pritiska sediste (to moze da se simulira-postoje neki preskupi simulatori) nego sile osecas i mozgom, na unutrasnjim organima i jos dugo nece biti adekvatne tehnologije koja bi to simulirala.
Toliko.
Pozdrav
P.S. Driveru nadji krivinu od 90 stepeni udesno na blagoj nizbrdici (kao ona posle dugackog pravca na Blackwoodu) pa pokusaj bilo sta sa prednjom vucom i bez trkacke opreme da proteras oko 110 koliko je gornja granica u LFS-u za prolazak bez zanosenja i brz izlazak. Posle mi reci dali je dupe pokusavalo da te prestigne.