Šta je novo?

Trkacke igrice

Knight_rider je napisao(la):
Što se tiče realne trkačke igre...definitivno Colin McRae rally 2005 (pa...i 2004 da budem iskren)
UUU moracu da probam!!! :D :D mozda posle toga naucim voziti trotinet :d
Colin=realno :wall: :crash: :bottle: :S:

Poslednja izmena:
Pa dosta je realniji od mnogih igara tako da...

Moj izbor, sta ces, ovo su mi 3 omiljene voznje. :)

gp2scg je napisao(la):
:S:

Gde si nasao da mesas NFS i Colin sa Live For Speed :zgran:

Zato sto je NFS 5 PU jedini NFS koji je napravljen kao simulacija voznje i mogu ti reci da je bio odlican. Ali ipak, on je sad isuvishe daleko od LFS-a i GTR-a naravno odmah u stopu (po daljini) ga prati i Colin 2 tako da...

Poslednja izmena:
Znam da je NFS 5 PU jedna od najnormalnijih NFS-a sto se tice fizike. NFS I je bio najbolji. Steta sto je EA krenuo stranputicom...

Colin 2 je po fizici negde u rangu Micro Machines-a.

P.S.
Meni se Colin 2 svidja kao odlicna arkadna voznja.

E jeste! To je bio jedini NFS koji mi se svideo bas zbog kontrole.Ali u to vreme i nije bilo puno izbora na PC-u.

1. Gran Turismo
2. Richard Burns Rally (mada se kola krecu kao cigla)
3. NFS Porsche Unleashed

To je za sada moj top 3, LFS nisam igrao tako da ne mogu da sudim o njoj ali isto tako ne sumnjam da je super igra

1. GTR
2. F1 99-02 + neki modovi
3. GT4
4. LFS :)

Po "veku trajanja", GT4, F1 99-02, GTR, LFS...

Live for speed mi je sva nezgrapna, NFS underground 1 i 2 mi dođu nerealne...prebrza grafika, čudno ponašanje u krivini...
A Colin kao spas posle toga...
Nemojte da me pogrešno shvatite-volim ja i NFS underground, ali igra nije baš najrealnija...kao i nekada Test Drive (po meni pojam za traljavo odrađenu trkačku igru!!!)....
A Richard Burns Rally nisam probao :crash:

gp2scg je napisao(la):
Kako bre, geometrijski neispravna :)

Pa to su ti komentari coveka kojem je Colin mcrae realna igra..

Nemojte da me pogrešno shvatite-volim ja i NFS underground, ali igra nije baš najrealnija...
ovde se ne pominje NFS, dajte ljudi njemu nije mesto u ovom thread-u :)
a i sve manje shvatam znacenje ove recenice :D (definitivno NFSU i najrealnije ne moze da ide u istu recenicu)

Pazi, NFSU uopshte nije losh kao enciklopedija pojmova :) Kladim se da vecina vas nije znala za pola onih automobila, brandova, delova i modovanja pre NFSU..

driver je napisao(la):
Pazi, NFSU uopshte nije losh kao enciklopedija pojmova :) Kladim se da vecina vas nije znala za pola onih automobila, brandova, delova i modovanja pre NFSU..

Ja nisam znao sta znaci Underground pre te igre... ;)

Boris Lozac je napisao(la):
Ja nisam znao sta znaci Underground pre te igre... ;)

Ti tada nisi imao godine ni za markicu ;) Ae bre mojne mene da quoteujesh, pre mesec dana si mislio da je M3 CSL najjachi auto, jer za drugi nisi chuo :D

driver je napisao(la):
Ti tada nisi imao godine ni za markicu ;) Ae bre mojne mene da quoteujesh, pre mesec dana si mislio da je M3 CSL najjachi auto, jer za drugi nisi chuo :D

De nije najjaci...... jesi cuo onu pesmu... B M W.. sedi u moja kola.. sa 4...sedista bela..! :d :d

De bre chuo to, pa nisam ja iz mrchajevaca :D

Kola vozim i u realnom svetu (!!!!!), samo se ni Yugo ne ponaša toliko loše kao kola u Live for speed!!!!
Btw, nije ni Colin realan kao stvarna vožnja takvog auta,ko neće da vozi kola neka čeka VR (virtual reality)....
:banana:

ko neće da vozi kola neka čeka VR (virtual reality)....
:banana:
WTF :trust:

Lik odusevljava komentarima... :d

Pa i ja kazem da se jugo ne ponasha onako loshe kao corsa GTI:), ali ima ovde puno ovih sa markicama koji bolje znaju :D

driver je napisao(la):
Pa i ja kazem da se jugo ne ponasha onako loshe kao corsa GTI:), ali ima ovde puno ovih sa markicama koji bolje znaju :D

Pa kako bi se ponasao preko 100 na sat u onakvim krivinama??, sto mi u stvari minimum vozimo u igrama.. Problem je sto niko ne gleda u brzinometar, i sto nema osecaj u guzici kad auto gubi grip... I onda su tu komentari, ni Yugo se ne ponasa ovako, zasto mi se okrenuo kad sam gas stisnuo do kraja??! itd... Dajte ljudi, uozbiljite se malo, ja nemam ni markicu ;) ali su mi komentari i razmisljanja ozbiljnija od vas profi "vozaca" ;) ...
Evo bas danas ortak dosao kod mene, koji vozi Punta u pravom zivotu, koji uopste ne igra igre, a pogotovo voznje.. i ja mu dam malo da testira LFS, i on ga naravno vozio kao sto bi ga vozio u pravom zivotu, menjao brzine na 2000, 3000 obrtaja.. i sta mislite sta je bilo, NISTA, auto se najnormalnije ponasao, a on se odusevio jer je kaze skoro isto kao njegov Punto...

Poslednja izmena:
Jel ti kapirash da je to budzeni auto, ne fabrichki, i ako ortak kaze da se krece kao njegov fabrichki punto, tu neshto nije u redu :) Ja bre vozim juga N svaki dan, i to se treba porediti sa onim GTI, odnosno on treba se ponasha josh bolje, a ponasha se ko jugo 45 :)
Recimo kada bih ga uporedio sa CRXom, shto bi kao bilo realno, igra je totalno nerealna.....

Nazad
Vrh Dno