Šta je novo?

Trkacke igrice

vezmar

Slavan
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
319
Koje su po vama 3 najbolje trkacke igrice koje se mogu nabaviti,(kvalitet slike i realnost mi je bitana).Pozdrav

Pa meni je najbolji NFSU2 ali one je daleko od realnog
Ako oces realno uzmi kolina
A ako oces kvalite slike cekaj NFSMW

_Weasel_ je napisao(la):
Ako oces realno uzmi kolina

:D :D :d :d :bottle:

@Vezmar

1. Moj signature ;)
2. Richard bursn rally
3. GTR

Jel imate markice ? :)

Ahahaaha pa Drajveru nemoj tako :D.....

Jao kad neko svrsta NFS u trkacku igricu... To je bre Decija igrica :d. Ko tramvaj da vozim :D.

Inace moje tri omiljene:

GTR
Live For Speed
Richard Burns Rally

Ovo su naravno prave ozbiljne simulacje voznje a ne neke zayebancije za decu :).

[strah od dobijanja po usima]
Colin McRae Rally 05 :D
[/strah od dobijanja po usima]

Pa nije pitanje "najbolje simulacije tramvaja i autobusa", nego automobila :D

I kakva je to nostalgija za GP2, pa ti se nisi rodio kad se to vozilo :D

Ako trazis realne simulacije voznje poslusaj Bojana i Borisa (znaci GTR, Richard Burns Rally i Live For Speed), a ako realnost nije toliko bitna i hoces samo da se zabavis uz neku trku onda su tu NFSU2, Juiced, CMR05, a imas i Squadra Corse Alfa Romeo (SCAR) koji nisam igrao, tako da ne znam kojoj grupi pripada (da li kao simulacija ili arkada).

Pozdrav. :wave:

Nije los ni Xpand Rally.

Boris Lozac je napisao(la):
:D :D :d :d :bottle:

@Vezmar

Samo da znas ja kolina u zivotu nisam igrao(ni 2 min -ozbiljno) ali svi m govore kako je mngo dobar i realan.

sto se tice fizike i ........jeste probali flatout :whip: :eyebrows:

voodo0 je napisao(la):
sto se tice fizike i ........jeste probali flatout :whip: :eyebrows:
da i dobra je :) pogotovu rag-doll efekat kada izbacujes vozaca iz auta :D

aa najbolje je ono bacanje vozaca u vis :d

WRC 4 for PS2

Kreni opušteno sa Rally Masters... posle ćeš lagano shvatiti da je sve ostalo boranija!
:-devil-:

vezmar je napisao(la):
Koje su po vama 3 najbolje trkacke igrice koje se mogu nabaviti,(kvalitet slike i realnost mi je bitana).Pozdrav

Ako ti je realnost bitna kako kazes, onda skini Live for speed demo, probaj malo kako ti se svidja.. Ali ovo ti je bas ono hardcore realnost, znaci simulirano je sve u detalje.. nikakvih pomoci nemas(sa volanom), i to je trenutno nesto najrealnije sto se tice voznje(pusti drivera, i njegove playstation komentare ;) ).. Znaci, ako si se nasao u ovom sto sam rekao, onda ne razmisljaj vise, nego skidaj demo.. a ako si za nesto arkadicnije, onda nemam pojma, mozda Toca race driver 2 ili tako nesto...

Burn out 3

Collin - ali prvi deo, sve posle njega je senka...
pa NFSU (isto prvi deo Underground-a),
i na kraju TOCA Race Car Driver 2

Colin 2005
Toca race driver 2
Expand rally
Richard Burns
Extreme Rally (2002)
Superbike 2001

Najrealnija (po pitanju fizike i osećaja) a i najteža igra - Grand Prix legends (prilično je starija ali volan izutetno poželjan:D).
Po kvalitetu slike, ako se to prvenstveno odnosi na ingame grafiku, onda Collin i Live for Speed

Boris Lozac je napisao(la):
Ako ti je realnost bitna kako kazes, onda skini Live for speed demo, probaj malo kako ti se svidja.. Ali ovo ti je bas ono hardcore realnost, znaci simulirano je sve u detalje.. nikakvih pomoci nemas(sa volanom), i to je trenutno nesto najrealnije sto se tice voznje(pusti drivera, i njegove playstation komentare ;) ).. Znaci, ako si se nasao u ovom sto sam rekao, onda ne razmisljaj vise, nego skidaj demo.. a ako si za nesto arkadicnije, onda nemam pojma, mozda Toca race driver 2 ili tako nesto...

Jel si to nabavio markicu pa sad znash shta je simulacija ? :D

Jel ima neka skorija simulacija, a da je na nivou IndyCar2 od pre 10-tak godina? :)

Edit: može i ako je bar blizu tom nivou :D

Poslednja izmena:
Što se tiče realne trkačke igre...definitivno Colin McRae rally 2005 (pa...i 2004 da budem iskren)

Knight_rider je napisao(la):
Što se tiče realne trkačke igre...definitivno Colin McRae rally 2005 (pa...i 2004 da budem iskren)

Si siguran?? :D
Jesi probao mozda Richard burns rally...?

1. Live for speed (alpha)
2. Need for speed 5 Porsche unleashed
3. Colin McRae Rally 2

Nazad
Vrh Dno