Apostol je napisao(la):E ljudi,obratite paznju.Odem sa drugarom da kupi novi triotec koji je tek stigademo mi,kupimo ga,povezemo ga,i onda nastaje blagi horor :wall: .Pola diskova nece da pusti(od onih koje smo probali kod drugog ortaka kada se jos razmisljao sta da kupi),problemi ili sa prevodom ili uopste ne pusta,kada ubacite dvd sa sest divx-ova odmah ucita prvi film,bez ucitavanja menija,pa kada hocete nesto drugo da izaberet,morate da pritisnete stop,pa jedno 3 put da bodete po daljincu da se vratite nazad,odnosno da udjete u meni.Takodje,u nekim delovima menija,plejer reaguje sa dve-tri sekunde zakasnjenja za komandama koje mu dajete preko daljinca :crash: .Font je manji nego na prvoj verziji starog fimvera i starog modela.Kada ubacite dvd sa divx-om,cuje se zvuk kao da se film ucitava konstantno,ali u malim segmentima.Naravno,niste jos pustili nista,i onda predje na automatsko ucitavanje.Sve u svemu,jako jako lose,mnogo losije u odnosu na prethodne,tako da se nadam da ce uskoro da izbace novi fw koji ce to da koriguje.
Snejk je napisao(la):Napominjem da ako ovo radite sami kod kuće i nešto krene po krivu, gubite garanciju na elektroniku.
Paja je napisao(la):Pitanje: ako korisnik pogresno "uflashuje" uredjaj, koja je cena da se uredjaj sredi/"popravi"?
Ser_Zile je napisao(la):1.onaj levi prozor na kome se nadje spisak direktorijuma kad se u neki udje je po meni bezkoristan pa ako moze on da se spoji sa ovim desnim u jedan to bi bilo extraili da se marak smanji.
:wave:
diskutovalo se samo o titlu tako da nisam znao da je to promenjeno, a nisam hteo da experimentisem jer daleko je servis.dell je napisao(la):Ovo ti je rešeno najnovijim FW
Nemam "srpski" u setup-u. Umesto njega stoji mi nesto kao "ISO 8859-5". Kad to izaberem dobijem pogresna slova.ppecaxxx je napisao(la):Izabrati "srpski" za subtitles u setup-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari