Jedan Baja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.12.2000
- Poena
- 620
Triotec ne prikazuje titl ako nije istog imena kao i film i ako nije u istom folderu , moze li se to nekako promeniti?
Jedan Baja je napisao(la):Triotec ne prikazuje titl ako nije istog imena kao i film i ako nije u istom folderu , moze li se to nekako promeniti?
Jedan Baja je napisao(la):Triotec ne prikazuje titl ako nije istog imena kao i film i ako nije u istom folderu , moze li se to nekako promeniti?
LowRadiation je napisao(la):Za firmver: ako je moguce (da li je?) da se doda Nero Digital. Konacno sam dobio odgovor cemu ovaj kodek sluzi, tj. koje su njegove prednosti na ES-u.
ovde
LowRadiation je napisao(la):Za firmver: ako je moguce (da li je?) da se doda Nero Digital. Konacno sam dobio odgovor cemu ovaj kodek sluzi, tj. koje su njegove prednosti na ES-u.
ovde
Snejk je napisao(la):
bobiska je napisao(la):Tema je ocito zamrla, a novom, obecanom firmware-u ni traga. Sta se desava?
Snejk je napisao(la):Taman kad je planirani FW privođen kraju, iz ESS-a je stigao novi paket podržanih kodeka. E sad se u njega ubacuju sve izmene koje su bile pripremljene. A onda je u međuvremenu otkriveno još nekih stvari koje bi mogle da se dodaju, i tako u krug. :smash:
Biće prilično brzo, nadamo se.
Snejk je napisao(la):U svakom slučaju, niko neće biti zaboravljen, naći će se neko rešenje.
Snejk je napisao(la):Sačekajte da stigne novi FW, da vidimo kakav je postupak flešovanja, pa ćemo se onda lako dogovoriti za dalje.. Ako je nešto komplikovano, nema šanse da pustimo da korisnici sami to rade, pošto nam fabrika ne priznaje reklamacije na loše flešovane uređaje.
U svakom slučaju, niko neće biti zaboravljen, naći će se neko rešenje.
Zorraya je napisao(la):Rekli ste lova u aprilu,od tog obećanja prodje godinu dana..
(c)Maratonci
:wall:
Elem,oće li taj FW već jednom???
:smash:
:eyebrows:
yugaja je napisao(la):@ Snejk
Moze li nesto vise detalja o novom fw-u? Ima li mozda losih strana? Sta ti preporucujes: flash-ovanje ili ne? Tks.
kostelli je napisao(la)::banana: URAAAAAAA, stigao je novi firmware, nego Snake, mogu li ja sam da flesujem Triotec, bez da se cimam za Beograd, mislim da li ima negde da se downloaduje taj famozni, dugo iscekuvani FW. A i meni mnogo znaci podrska za Nero Digital.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari