Šta je novo?

triotec dxm-1000

Moj triotec je iz nove serije(0511). Sve fercera ali nema šanse da mi menja format ekrana 4:3 i 16:9. Šta god da izaberem on ne reaguje. da li sam ja glup ili je to slučaj za servis. Ako jesam-pomagajte. Pozdrav

Hoce li konacno biti uradjeno i nesto sa MP3 player-om? Pustanje muzike preko Tritec-a je pravo mucenje ako CD sadrzi foldere ili, ne daj Boze, podfoldere...

PLAY ALL bi bila prava opcija!!! Ali je nema :(

Sto se tice audio (mp3, wma...) moze se triotec naterati da svira ceo disk (iz foldera u folder...) samo stiskaj REPEAT na daljincu (menja se iz, cini mi se folder, one, disc info (ili scan), DISC... - pisem napamet s posla :)) IZaberi DISC i uzivaj!!!

P.S. Ostaje jos dosta da se uradi na podrsci za mp3 (kako pustiti, recimo, 825 pesmu sa DVD-a? 82 X 10+ pa 5, mislim sta reci...)

Poslednja izmena:
Ma ne radi to nikako. To sam jos davno sve isprobao ali nece. Triotec je jako dobar sto se tice filmova ali MP3... Jedino sto rade opcije za folder REPEAT, RANDOM...

Hm meni nekako radi?!?! Znaci, imam ovaj zadnji firmware (beli :) ) Kada ubacim mp3 CD (ili DVD) on krene autostart uleti u prvi folder i pusti prvi fajl koji zna da otvori...Po default-u je valjda FOLDER opcija, ali sa REPEAT izaberem DISC i sljaka provereno...Stvarno ne znam u cemu je kvaka?!?

yugaja je napisao(la):
Hm meni nekako radi?!?! Znaci, imam ovaj zadnji firmware (beli :) ) Kada ubacim mp3 CD (ili DVD) on krene autostart uleti u prvi folder i pusti prvi fajl koji zna da otvori...Po default-u je valjda FOLDER opcija, ali sa REPEAT izaberem DISC i sljaka provereno...Stvarno ne znam u cemu je kvaka?!?
Hoce to da radi,ortak se zalio na istu stvar,odneo ga je nazad u servis,i namestili su mu da radi bez problema.Nisu rekli sta su uradili,ali su ga sredili.Mada njegov je iz ovih novih serija sto su od pre koji mesec.

I ja imam poslednji firmware (zuti :)) ali nisam uspeo da ga nateram. Samo folder i eventualno random u tom folderu. :(

ljudi kako vam funkcionise servis? izgleda da se ortaku pokvario , nece vise da cita diskove...

Kako mislis kako nam funkcionise ... moj i dalje radi posle zamene motora, samo prvi update fw-a sam uradio, a poslednji gde su u paru izasla dva (beli i zuti) nisam stavljao, jer u sustini nije promenjeno nista meni bitno, titlovi su i dalje previsoko, bez pozadine, sto nije promenjeno.

Meni je izgleda capio.. a uopste nije mnogo radio bas naprotiv.. samo je poceo da odvija da zavrti disk na pocetku a kasnije ni da otvara vratanca :crash: :crash: Nisam ga nosio na servis iako je jos pod garancijom ..nemam vremena ,valda mi nece praviti problema..

Znaci da ja sa svojim imam srece, posto sam vec dosta diskova provrteo ...

Zli, to sa vratancima i jeste ono sto mi rekose da je do nase struje i starog motora, meni nije hteo da otvori vrata sa starim sto je i bio prvenstveni razlog odlaska u servis, a sa novim motorom vise nema tih problema ...

jedino me jednom presekao usred noci se ukljucio sam i malo osvetlio prostoriju, taman kad sam lego da spavam :)

Nista od novog firmware-a? Jel to ovaj model zaboravljen? Nadam se da nije

znaci mi koji smo ga kupili mozemo da ga duvamo

Sto da duvamo, ako fercera, a dokad ce, ne znamo :d

sto se mene tice, navikao sam se na ovakvog kakav je, uostalom, jos malo pa ce dvd rekorderi biti skroz dostupni, pa obican player moze u senku

zato sto ce se skoro pojaviti npr xvid 1.3 ili divx 6.5 i sta onda?

***a, valjda ce pomenuti DVD rekorderi koje cemo (valda) kupiti biti pristojniji po pitanju flash-ovanju fw-a, tako da ce posluziti za novije formate, a i ako nesto ne mozes da otvoris, moze se pogledati preko kompa (dobro, ti Filo ne mozes sa tom 386-com :crash:

ja jos nisam nailazio ni na divx6, koji koliko se secam trio podrzava sa zadnjom revizijom, tako da se ne uzbudjujem ..

nisam na divx6 ali na noviji xvid ili nero jesam ;)
isto tako nisam kupio kucni dvd/divx plejer da bi gledao filmove na kompu.
ali nije poenta u tome. poenta je da su nam uvalili nesto sto su prestali da prave a cak ni firma koja je to pravila ne postoji.
i sta mislis do kad ce ti postovati garanciju?
naravno ako u medjuvremenu nije zatvorena ni domaca firma koja je uvozila
a ti i dalje ne moras da smatras da su te *****ali

Poslednja izmena:
Pa jebga, na kraju krajeva, za tih 60-70e koje smo platili, bila je to tad dobra kupovina ... meni su menjali motor, mada uredjaj i dalje pokazuje nekad neke bube pri ukljucivanju, ali sve u svemu, ako su i ugasili sve te firme, nije toliko velika steta ... ipak nije to bilo neko zvucno ime ili firme

budmo srecni ako nas u zivotu (ako vec moraju) *****avaju za ovakve stvari

koliko god da sam ga platio ne volim kad me *****u
svejedno jel 70 ili 7

Nazad
Vrh Dno