Endimion je napisao(la):Da li je neko isprobao ovaj DVD plejer?
Po specifikacijama izgleda odlicno.
Snejk, da nisi ti slucajno iz Lavateka? Da li mozes da mi kazes zasto na lavatekovom sajtu nema okacenog uputstva za plejer? Izgleda imate mrtav link...Snejk je napisao(la):Ako se nekom kupuje, nek sačeka par dana, najavljene su neke akcije i popusti..
A to za Firmware je tačno, prilično često stižu novi.![]()
LowRadiation je napisao(la):Snejk, da nisi ti slucajno iz Lavateka? Da li mozes da mi kazes zasto na lavatekovom sajtu nema okacenog uputstva za plejer? Izgleda imate mrtav link...
bobiska je napisao(la):Procitao sam uputstvo na brzaka, po onome sta sam video, izgleda da kod slusanja mp3 i wma moze da svira "random", tj. da shara po folderima. Tacno? Ili samo random po jednom folderu?
nissan je napisao(la):da li cita dvd narezan 8x ili vise
bobiska je napisao(la):U radnji je izlozeni primerak imao zute titlove, znaci verovatno je sa novim firmverom. Mogli su bas da se potrude pa da ga ubace u sve primerke, pogotovo sto za sada na netu nema istog da se nadje.
Snejk je napisao(la):Svi primerci koji idu u prodaju se flashuju sa najnovijom verzijom FW-a. Izloženi primerak na kome si video žute titlove ima najstariji FW, očigledno da prodavci u tom trenutku još nisu stigli da odrade update na njemu.![]()
Poz.
Ser_Zile je napisao(la):uzeo sam i ja sebi jedan cim su stigli uredjaji sa novim firmware-om i belim slovima jer su me ona zuta strasno nervirala i sad mi jako cudno kad vidim da neko hoce bas ta zuta slova![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari