Šta je novo?

Trine

Upravo sam je zavrsio.Igra je stvarno dobra.

Nemam pojma, trenutno sam na Chapteru 12.
Kako je dobar onaj nivo u katakombi, u totalnom mraku. Sspalis vatrenu strelu, koja lepo osvetljava put i pali baklje okacene na zid.
Ludilo.

Ja ne znam ni dokle sam stigao, ali sam presao katakombe. I mogu reci da je igra veoma zanimljiva i da je pravo osvezenje. CoJ mi je previse naporan. malo sam se uzeleo "amiga" igara, sto Trine i jeste :D

igra me sve vise i vise odusevljava,dopada mi se sto moze na razne nacine da se dodje iz tacke A u B.....na momente se i iznerviram jer sam dosao do jednog tezeg dela(onaj tower) i nivo do kog sam dogurao me odusevio- kada se 'lava' izliva i onda moram sto brze da se penjem gore(podseca na izzy tower)

Poslednja izmena:
Video sam da se raspravljalo o problemu al kod mene je bas uporan! igra me konstatno izbacuje u win taman kad treba da pocne. instalirao sam PhysX SDK sa nvidijinog sajta, resetovao racunar medjutim problem ostaje!

evo,predjoh je.........ovo je bezobrazno kratka igra,svega par sati igranja.......

Level 15 je poslednji, nemoguce mi ga je preci ?
Bas bih voleo da vidim kraj.
Par sati je kod mene do ovog nivoa, bilo oko 15h.

Poslednja izmena:
Skinuo je pre neki dan. Zezao me physX prvo. Pucala je u loading kad ide ona loza posle introa. Mora zadnja verzija 9.09 da bi radila normalno. Verovatno je ovo samo sa ati kartama, mada nisam siguran.
Inace odlicna igra, igram je polako. Offline co-op je odlican, ali treba gamepad sa analogom da bi mogao da igras, bez analoga nema poentu. Tastatura+mis kombinacija je skroz ok, kontrole su dobre. U troje mora da je odlicno, ali treba jos 2 gamepada :)

Poslednja izmena:
Mene ovo najvise podseca na Fury of the Furries ili Lost Vikings. Prijatno osvezenje bas fali ovakvih igara...

Argh opet puca igra. U nivou 2 dodjem do jednog mesta i tu zabode i izbaci na desktop. Isto i na xp-u , blizu tog dela zabode ali u xp-u ali zajedno i ubije driver za graficku lol, tako da mora reset jer nemam vise sliku. Jel ima jos neko problema sa ati kartama, ne znam kako da popravim ovo, iritira bas.

edit:

Uspeo sam. Problem je pravio AA, ali zbog cega nemam pojma. Vidim da drugi prijavljuju i los fps u igri. Kod mene je zakucan na 60 na max podesavanjima osim AA...

Poslednja izmena:
Argh opet puca igra. U nivou 2 dodjem do jednog mesta i tu zabode i izbaci na desktop. Isto i na xp-u , blizu tog dela zabode ali u xp-u ali zajedno i ubije driver za graficku lol, tako da mora reset jer nemam vise sliku. Jel ima jos neko problema sa ati kartama, ne znam kako da popravim ovo, iritira bas.

edit:

Uspeo sam. Problem je pravio AA, ali zbog cega nemam pojma. Vidim da drugi prijavljuju i los fps u igri. Kod mene je zakucan na 60 na max podesavanjima osim AA...

Kod mene je bio oko 20fps sa ukljucenim V-Sync, a kada sam ga iskljucio pici na 40fps, sa ukljucenim AA. Valjda bi trebalo da je obrnuto, ali kako god vazno je da radi.:d:bottle::cigar:

Nikako da namestim kontrole na gamepad-u kako treba...
Kako ste vi podesili gamepad i gde se dovraga namešta upravljanje nišanom na gamepad-u?

Nikako da namestim kontrole na gamepad-u kako treba...
Kako ste vi podesili gamepad i gde se dovraga namešta upravljanje nišanom na gamepad-u?

Jesi probao na palice da namestis nisan?

Cekaj koliko treba vremena da se predje igra ? Posto ako je mnogo kratka da je ne kupujem za PS 3 jer ima narodna za PC.

pa ne vredi dati 20$ za to ! ne mogu da verujem da je bas toliko kratka igra.

Ne znam koliko je igram, znatno duze od 3-4 sata sigurno, ali je opet kratka. Zavisi da li letis preko nivoa ili se zaludjujes sa skupljanjem secret-a i ostalog...

Previse je kratka onda! U pravu si psiho, ako je mozes igrati na PC-u, ne vrijedi je kupovati sa PSN-a! Po meni, that is... :)

jel ste imali "problem" prilikom igranja da vam gpu temp skoci za 20-25c posle nekih 10ak min igranja ?

Poslednja izmena:
jel ste imali "problem" prilikom igranja da vam gpu temp skoci za 20-25c posle nekih 10ak min igranja ?

Grafika se greje ali to je samo neoptimizovanost igre. Kod mene skace za nekih 15 stepeni.

Imam problem sa patch-ovanjem igre. Kada startujem patch, on prijavi da ne moze da pronadje full igru i da nece da se instalira na demo itd. Igra bi trebalo da je full.

Da li neko zna o cemu se radi?

vec sam jednom rekao.igra je previse zahtevna.ja sa integrisanom grafom igram wot (na smanjenim detaljima) a trine ide frejm po frejm :)

Vrh Dno