Šta je novo?

Trine

Bas je premalo, da li si siguran da je full?

Nastavlja se priča tamo gde je demo stao, tako da bi to trebao biti dovoljan dokaz. E sad što je ovako malo to samo oni znaju. :)

Malo slika posle. Nisam nešto preterano igrao pošto planiram da je "gustiram" polako.

Prilozi

• shot_2009_07_04__2_08_08_A.jpg
    shot_2009_07_04__2_08_08_A.jpg
    269.6 KB · Pregleda: 109
  • shot_2009_07_04__2_09_32_A.jpg
    shot_2009_07_04__2_09_32_A.jpg
    226.3 KB · Pregleda: 87
  • shot_2009_07_04__2_20_01_A.jpg
    shot_2009_07_04__2_20_01_A.jpg
    135.4 KB · Pregleda: 78
  • shot_2009_07_04__2_22_51_A.jpg
    shot_2009_07_04__2_22_51_A.jpg
    337.2 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Ok. Ja gledao sad, nema je nigde, pusti mi adresu prodavnice na PM :D

Alex hvala na informaciji :). Ja cu ipak da sacekam 10. jul i non-steam verziju. Mrzi me da se bakcem sa Steamom.

Instalirao sam igru, ali imam sledeci problem:

Kada mi se pojavi pocetni ekran ne vidim nista, samo slika. I ne mogu da pocnem igru niti bilo sta da podesim. Kako da resim ovaj problem?

Edit: Problem resen, posle instalacije restartovan racunar i sada je sve ok

Edit 1: Novi problem! Pre pocetka prvog nivoa, dok ucitava, igra me stalno izbacuje na desktop. Uradjen update DX, drajver 9.6. POMOC

Edit 2: Instaliran PhysX i sve radi ok

Napokon mogu da se igram :D

Poslednja izmena:
Wecj postoji non steam verzija...

Jel mis samo meni laguje ili tako treba?

again...fps u jednom momentu zakucan na 30 u drugom na 60....i koj djavo sa checkpointima jer kada izadjem iz igre,pa se vratim i onda ponovo picim na pocetak lvla....i koja je fora sa oni velikim skeleton bosom ?ne mogu da ga udarim uopste

Poslednja izmena:
Odlicna igra, uspeo sam da podesim custom controls. Igra me potseca na nekadasnje "The Vikings" odlicnu 2d platformsku igru.
U moru fps, frp, ovo mu dodje kao ptaznik za oci i dusu. Kao kad bih otisao u Los Angelis ( naravno ja).

I meni je seckao mis dok nisam iskljucio AntiAliasing...

@Seraph Skeletona moras u glavu da pogodis

again...fps u jednom momentu zakucan na 30 u drugom na 60....i koj djavo sa checkpointima jer kada izadjem iz igre,pa se vratim i onda ponovo picim na pocetak lvla....i koja je fora sa oni velikim skeleton bosom ?ne mogu da ga udarim uopste

Kod mene sve normalno radi , velikog kostura udri u glavu:-devil-:

Ja nisam uspeo da je pokrenem, prvo mi je trazio neki physhx.dll koji sam nasao i ubacio ali mi posle izbacuje neku gresku. Sta ne valja?

Ja nisam uspeo da je pokrenem, prvo mi je trazio neki physhx.dll koji sam nasao i ubacio ali mi posle izbacuje neku gresku. Sta ne valja?

Uz igru dobije physhx koji treba da instaliras. Bar sam ja dobio u prodavnici gde sam kupio i odlicno radi. :D

Kontrola lika je veoma losa, sem toga igra mi se bas dopada i probacu da je zavrsim...

Ja skinuo neku portable verziju a imam Nvidia-u, uz drajvere dolazi Physx :(

odlichna igra!
nemam nikakvog lagovanja niti problema sa kontrolama, sve je glatko i techno

Stvarno odlicna igra!
Svidja mi se ono instant menjanje likova po potrebi u zavisnosti od neprijatelja, situacije i terena.

prepakovani lost vikings :) superishka

A licno meni je najbolje od svega co-op mode, steta sto nema vise ovakvih igara

Nemam pojma, trenutno sam na Chapteru 12.
Kako je dobar onaj nivo u katakombi, u totalnom mraku. Sspalis vatrenu strelu, koja lepo osvetljava put i pali baklje okacene na zid.
Ludilo.

Poslednja izmena:
Pa kad se nesto slicno desava i Crysis-u, nemoj nista da te cudi ;)

Jutros sam je instalirao i nije losa, svidja mi se! Inace igra je teska oko 500mb, ako nekoga zanima.
A ovo sa menjanjem likova je skroz cool.

Vrh Dno