Šta je novo?

Transformers: War for Cybertron

Nije radjena po filmu, radnja smestena pre dolaska na Zemlju...
Ovo bi čak moglo da bude i dobro...

Nego jesam li ja glup ili nigde nema da se nadje requirements?
Ili im je taktika da prvo čekaju da se nakupi dosta pre-ordera pa tek posle da kažu ljudima da ne mogu da igraju... :d

Pa igru pokrece Unreal Engine 3, ne bi trebalo da bude previse zahtjevna.;)

Poslednja izmena:
u svakom slucaju roboti izgledaju 15 puta bolje nego u raspalom filmu ili proslim igricama. podsecaju na prave one iz starog crtanog filma

Najnoviji trejler, mozda i najbolji.

[youtube]VT-HD2OC5nc[/youtube]

Mozda treci deo filma bude nazad na Caybetronu. Do sad je igra pratila film pa ne bi bilo cudno da i po treci put bude tako. Uglavnom objavljen je izlazak novog filma Transformersi 3 koji ce da izadje 1 Jula 2011.

Narode ovo se pojavilo, ortak iz US uzeo preko steam-a igru igra vec nekoliko sati i kaze da je zanimljiva. Mada koliko vidim za nas jos nema cene, izgleda da ce da kasni dan-dva za Evropu.

Poslednja izmena:
IGN 9/10 [x360 version]
http://xbox360.ign.com/articles/110/1100843p1.html

9.0 Presentation
The interface and presentation of War for Cybertron is a constantly shifting, transforming menagerie of Cybertronian cool.
8.5 Graphics
The redesigns and little graphical touches in WFC - like the way Transformers intersect with switches and turrets - are fantastic, but the frame-rate sometimes suffers, and more variety would be nice.
8.0 Sound
WFC's music is passable, but occasionally stumbles into shooter cliches. The sound effects are great though, particular the angry screams of a Soldier right before they're smashed to pieces.
9.0 Gameplay
WFC is super responsive and adds an entire mechanic to well executed third person shooting to create something pretty memorable, with a unique identity.
9.0 Lasting Appeal
Between a 12 hour singleplayer campaign with full 3 player co-op, Escalation, and a swath of awesome multiplayer modes, WFC could last you well into this Summer.

A evo ga i prvo razocarenje, izgleda da ne moze da se menja keybind. Postoji ekran za promenu, ali nista ne moze da se radi u njemu jer maltene sluzi samo kao screenshot. Takodje su uklonili i enkriptovali .ini-je tako da ni preko njih ne mogu da se menjaju kontrole.
Izgleda da vec mora da padne patch :D

Utisak je da je multi odlican, ali postoje neke gluposti i igri poput nedostatka chata (mada ima podrska za voice), takodje nema promene tima niti server browsera.

Poslednja izmena:
Da li je ovo multiplayer igra , ili je klasicna akcija tipa batman, i slicno ?

ali ali ali zasto im je toliko zeznuto ubaciti chat iako je on nemoguc na konzoli? to je tipa dva dana posla? da slucajno konzolasi ne bi stekli tuisak da igra nije prvenstveno za njih namenjena ? kakav ******izam... server browser ? nek stave opciju auto i manual, pa kome je kako lakse... pfff

Mene ova igra isključivo interesuje kao multiplejer iskustvo. Davno sam batalio Exteel a igra mi se moderna TPS sa robotima u glavnoj ulozi.

Javite dal se moze igrati coop [i MP] preko ponovonapunjene verzije.

Ovaj ortak sve vise i vise odusevljen igrom, samo da padne i taj patch pa da ispravi ove gluposti i bice fantasticno.
Level design je odlican, chapter 1 je malo smarajuci dok se prodje, ali posle ide sve bolje i bolje.
CTF je zasnovan na foru da je zastava na sredini pa se nosi u neprijateljsku bazu koja potom eksplodira, zatim varijacija domination gde se capture point pomera posle odredjenog vremena, a sam tempo igranja je brz jer gomila ljudi naskace na vas sa svih strana.

Nivoi u igri su ogromni. Krenuo sam prvo kampanju deseptikona, pa se presaltovao na autobote i nivoi su bas dugi.

Takodje postoji fps cap u igri na 30, prvo sam mislio da je zezanje kada sam cuo, ali onda sam upalio fraps i stvarno, osim u cinematics sekvencama, sve vreme stoji zakucano na 30. Dobra vest je da se ipak ne oseti toliko, barem u kampanji.

Prilozi

• t1.JPG
    t1.JPG
    154.9 KB · Pregleda: 156
  • t2.JPG
    t2.JPG
    170.6 KB · Pregleda: 132
  • t3.JPG
    t3.JPG
    156 KB · Pregleda: 155
  • t4.JPG
    t4.JPG
    144.9 KB · Pregleda: 146
  • t5.JPG
    t5.JPG
    170.7 KB · Pregleda: 125
A jel moze sa nasom verzijom Co-Op ?

Razmisljam se da uzmem orginal, svidja mi se igra i vidim po forumima da svi hvale mp! Grafika je ok iako su podesavanja svedena na rezoluciju i low/medium/high texture :) Napucavanje je takodje dobro uradjeno kao i kretanje...Al je igra pravljena za mp, single mi se cini malo jednolican.

Ako igra poseduje Lan opciju za MP mocice preko tunngle da se igra..

Svidja mi se igra, mada mi je bila malo konfuzna u pochetku zato shto je setting takav da se likovi slivaju sa pozadinom... Josh sam pocheo da igram sa 3D visionom, pa sam se skroz istripovao u prvih 5 minuta :d Ovo definitivno nije igra za stereo 3D, iako je efekat dobar.

Treba malo vremena da se navikne na grafiku, pogotovo na prvom nivou.

I meni se jako svidja igra, najzad nesto dostojno Transformersima. Napucavanje je dobro, prica se formira, zvuci su extra (pogotovo transformisanje :D).

Jedino sto ponekad stucne, sto nije za ocekivati sa ovom konfiguracijom... Driveri su novi.

Samo da javim da je na IGN-u dobila ocenu 9.

Sviđa mi se glas Megatrona (iako ga ne "glumi" Frank Welker, ipak liči na originalni glas) a i Soundwave mi zvuči kao i u crtanim filmovima.Peter Cullen je standardno dobar, mada mi glas Starscream-a i nije neki.

Poslednja izmena:
Nego, jel probao neko multiplayer? Kao mali bio sam veliki fan Transformersa i sviđaju mi se trejleri, možda bih uzeo igru ako je multiplejer dobar. Čisto napucavanje iz trećeg lica ili ima još nečeg interesantnog tu za međusobno rokanje igrača?

igra je totalno ludilo,svaka cast

Nazad
Vrh Dno