Šta je novo?

Transformers: War for Cybertron

Nazovite me ludim, ali po onome sto sam do sada video, ovo ce biti u najmanju ruku igrivo.

Lol ... dal se to meni cini,ili Transformesi lice na igracke od plastike,podesca me na onaj crtac :p
A prica je smor...

Ovo nije po filmu i rade ga ljudi koji zaista znaju lore Transformersa, tako da bi trebalo da bude dosta dobro.

Zanimljivo kad bude neki gameplay trailer onda ce da vidimo :)

Mislim da ce biti sasvim ok igra,pogotovo sto ce biti coop :D

Malo me podsjeca na Gears of War.:D Svidja mi se to sto nema nikakve veze sa ovim filmovima, cak mi se svidja novi dizajn Autobota kada su transformisani u neke hovercraft-ove. Megatron je veoma slican onom iz crtane serije sto je jos jedan plus. Co-op ne zvuci lose, samo da ne uproste previse gameplay.
Uopste ne izgleda lose cak sta vise mogu reci da sam odusevljen jer ne vidim nikakvu slicnost sa filmovima Majkla Beja, ne samo to nego mi se sveukupan dizajn i lokacija u kojoj ce se radnja odvijati odlicni. Bas bih volio da igram neku dobru igru sa pravim Transformersima. Mozda ovo bude ta igra, ko zna.:D

Za nastavak taman da odrade totalno unistenje Cybertrona kada Unicron dodje. :)

unicron.jpg

Odlicno je sto ne rade igru po filmu, ja sam recimo obozavao crtac ali mi je film bas bezveze... Steta sto su zamenili tim hovercraft vozilima originalne izgleda vozila, Cak i Optimus nije kamion wtf?

To shto Optimus Prime nije kamion je sasvim logichno - deshavanja ove igre su pre dolaska Transformera na Zemlju, tako da su oni josh u svojoj cybertronian formi.

Odlicno je sto ne rade igru po filmu, ja sam recimo obozavao crtac ali mi je film bas bezveze... Steta sto su zamenili tim hovercraft vozilima originalne izgleda vozila, Cak i Optimus nije kamion wtf?

To shto Optimus Prime nije kamion je sasvim logichno - deshavanja ove igre su pre dolaska Transformera na Zemlju, tako da su oni josh u svojoj cybertronian formi.

THIS. Ako se secas filma svarog, kad su sleteli na zemlju skenirali su nasa vozila i preuzeli nasu formu. Robots in Disguise!

Oni su "oblike" po kojima ih ti znaš dobili tek kada su došli na zemlju.Na Cybertronu su izgledali skoro kao i u igri.

THIS. Ako se secas filma svarog, kad su sleteli na zemlju skenirali su nasa vozila i preuzeli nasu formu. Robots in Disguise!

Oni su "oblike" po kojima ih ti znaš dobili tek kada su došli na zemlju.Na Cybertronu su izgledali skoro kao i u igri.

Moram priznati da film nisam ni odgledao k'o covek... Previse sam ga hejtovao kada je izasao zbog izgleda robota tako da nisam ni pohvatao sve konce :) U svakom slucaju bas se nadam da ce igra ispasti dobra

Moram priznati da film nisam ni odgledao k'o covek... Previse sam ga hejtovao kada je izasao zbog izgleda robota tako da nisam ni pohvatao sve konce :) U svakom slucaju bas se nadam da ce igra ispasti dobra

Nije sve počelo od prvog filma o Transformersima.Počelo je sa crtanim filmom sredinom osamdesetih (1986, ako se ne varam).Kao klinac sam na tadašnjem Superchannel-u pre odlaska u školu prvo morao da odgledam Transformerse.

To je sve istina, ali me iznerviralo objasnjenje onog celavog lika zasto su hovercrafti.
"Bolji gejmplej, cesca mogucnost transformacije, bla, bla, bla"
Sto lepo ne rece da je to zbog lore-a, i svi mi nerdovi bi bili mirni!

Ne znam ucinilo mi se mozda, DieH@rd muzika ce biti po bilo cemu samo ne po tome :D

Prva je po meni ubedljivo najjaca.

Meni se treca vise svidja.
***, prvo sam gledao taj serijal :).

Nazad
Vrh Dno