Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Nuclear

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2006
Poena
320
Колико сам видео не постоји тема... Сад сам прешао двојку, и нешто ме повукло да потражим да ли има информација о трећем делу.

http://www.ign.com/articles/2012/05/09/dead-space-3-allegedly-features-co-op

Игра изгледа добија кооперативну кампању :)

Колико сам видео не постоји тема... Сад сам прешао двојку, и нешто ме повукло да потражим да ли има информација о трећем делу.

http://www.ign.com/articles/2012/05/09/dead-space-3-allegedly-features-co-op

Игра изгледа добија кооперативну кампању :)

ali stavrno mi i je dosta vise coop mp igara...sp je jedino sto se moze zvati video igrom sve ostalo je on line zabava...koliko sam se samo odmorio igrajuci risen 2 u klasicnoj i jedinoj sp varijanti...dead space je proslavio single player story driven sf horor, prica i prateci art work koji ide uz to...sada pocinju da razvijaju coop i multi...mislim COD u najavi :S:

Poslednja izmena:
Slazem se, koja je poenta coop-a u horor igri, samo ce da se smanji efekat i postace bas cista rokacina, steta DS mi je jedina valjana horor igra u zadnjih par godina.

Pa i drugi deo je vidno slabiji po pitanju te horor komponente i same priče, ovo je logičan korak. Očigledno da takve igre tamo negde donose profit čim svi idu ka tome.

Крај другог дела постаје класична пуцачина, са мноштвом непријатеља, нема ни трага хорору.
Кажу да уводе маринце као противнике, дакле трећи део ће бити све само не survival horror.

Ja lično i ne volim baš mnogo survival horore, al' mi se dead space baš svideo, pogotovo drugi deo. Ja lično pozdravljam ubacivanje marinaca, ali svakako ne bi bilo lepo da potpuno preokrenu serijal u pucačinu u svemiru s mnogo krvi, treba ipak malo da se štrecne čovek...

A sa Exsteom ne bih više mogao da se složim, pošto i ja igram isključivo SP igre. SP ol de vej!

Kec je bio odlican, strasan od pocetka do kraja, zvuk je bio fenomenalan i sam seting na olupini svemirskog broda je bio pure sf. Nadam se da nece odustati od onog sto ih je proslavilo...pogledajte Diablo, pa i Skyrim i Risen, The Witcher, ME...od velikih naslova jedino je Dragon Age je bio potpuni fail u nastavku ostali su manje vise uspeli da zabeleze rezultat i na kraju naprave dobru igru - drzeci se osnovnog koncepta iz prvog dela koji je i privukao publiku. Milslim nacrtano im je kako igra treba da izgleda - najstrasniji horor. Ja bih jos vise usporio glavnog lika. Okretanje bi bilo jos sporije i teze a nedostatak loota se podrazumeva...uveo bih i puzzle cisto da igrac spusti puls s vremena na vreme :d

Malo slicica.

Prilozi

• YEkWx.jpg
    YEkWx.jpg
    80.1 KB · Pregleda: 176
  • zaEhR.jpg
    zaEhR.jpg
    48.3 KB · Pregleda: 162
  • AdkUS.jpg
    AdkUS.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 175
  • 1Omut.jpg
    1Omut.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 159
Poslednja izmena:
moje saucesce Dead Space-u :S:

Uzas! Unistice ovo kao i RE serijal. Ja ne mogu da verujem sta je tim game developerima u glavi. Ovo niko nece hteti da uzme ako bude cista akcija, em nece uzeti pare, em ce unistiti igru.

Ja sam prvo igro 2, pa 1. Ali što sam se usro dok sam igro dvojku, sve sam poskakivo, jedva čekam.:D

Dobro je, ipak ce za coop biti posebna kampanja! Verujem da ce SP biti bruka kao i prva dva dela. :)

CHANGE THE GAME

Fighting alongside a co-op partner changes the way you play the game. While playing the co-op version of Dead Space 3’s campaign, you will uncover additional story elements, cut-scenes, and battle strategies that are exclusive to this mode. Play how you want - immerse yourself in the classic single-player campaign with Isaac Clarke, then discover how the story evolves when a co-op partner is present in your campaign.

ne mogu kampanje prvog i drugog dela da se porede. prvi je bio ODLIČAN horor, dok je dvojka blagi horor sa mnogo akcije. valjda će trojka da bude identična kecu (sumnjam) jer da se samo kecu približi po atmosferi, nije dovoljno

Ja sam pokusao da igram keca i batalio. Verujem da je dobar horor i nije mi bilo svejedno, ali posle Doom 3, AvP, vise ne mogu da igram takve igre :) Igrao sam Alan Wake-a ponajvise zbog Max Payne stila igranja i preseo mi je :) (iako sam uzivao). DS me ipak najvise odbija zbog kontrola. Ja TPS igre mogu samo da igram ako su uradjene kao MP i AW.

Kontrole u Dead Space igrama su fenomenalne.
Jedina igra koja vas moze naterati da se use*ete od straha ako igrate nocu u mraku, sa dobrim 5.1 ili sa sluskama.

Први део је имао онај проблем са малим лагом миша, што додатно отежава играње, и подиже атмосферу. Кад ти искоче пар комада, а мораш брзо да реагујеш и да их погодиш у неки зглоб, са све тим лагом, треба мало вежбе и рутине.

ds2 ima malo bolje izvodjenje , priča je u oba dela standardno motikarska. idi tamo, donesi to i to...

što se tiče skerines faktora, ima par "štrec" momenata. ali je igra akciona više nego horor.
amnesia dd je strašna zbog osećanja nemoći pred demonskim bićima,
ali ako hoćete pravi horor, sa neprevazidjenom pričom i kvalitetnim krvavim iživljavanjem na podanicima zla,
clive barker's undying je već 10 godina na tronu.

Pa i Undying je više akcija nego horor a danas sa onakvom grafikom sumnjam da će ikome biti strašna. Priča u DS1 je sasvim solidna i odlično je izgrađena horor atmosfera oko nje, kad se na to dodaju i sasvim solidne zagonetke (kojih u DS2 ni nema) dobija se odlična igra. Naravno da ima kvalitetnijih horora ali i nešto ih nema u zadnje vreme. Eventualno STALKER -i ali oni nisu čist horor, već te iseku na nekom nivou da se uk*njaš. Mislim da i i ma tema o horor igrama.

Poslednja izmena:
sećam se prvi put kad sam igrao kao klinac undying, nisam smeo da spavam zbog igre. kako je prešla u top10 omiljenih, igram je svake godine i izgubila je taj prvobitni faktor straha (logično), tako da nisam više kompetentan da rasuđujem :) ali se slažem da je jedna od retkih koja je imala sickfuck atmosferu za to vreme, i odličnu grafiku, tako da preporučujem :)

a ds1 jeste imao idi tamo, idi ovamo, ali dok se igraš kurira, svašta te iza ćoška može sačekati, a zvuci iza metalnih zidova su i te kako davali taj osećaj nemoćnosti i strah od nepoznatog

Kad se setim samo DS1, igranje na lcd tv-u od 42", sa udaljenosti od oko 2m, u mrklom mraku, i sve to upotpunjeno sa logijem Z-5500, onako solidno pojacano, za mene ubedljivo broj jedan kada je horor i atmosfera u pitanju, jednostavno vrhunski dozivljaj, nema sta.

Dobar kec a i dvojka, nece valjda da ske*jaju nesto kod ovog treceg dela.

Vrh Dno