Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

I naravno ništa od EON smart app a što su ponudili korisnicima u BIH, a u Hrvatskoj takođe kao u Srbiji ništa od toga.

To je sve samo za nove korisnike

I naravno ništa od EON smart app a što su ponudili korisnicima u BIH, a u Hrvatskoj takođe kao u Srbiji ništa od toga.
To i mene nervira. Kao da ih to nešto dodatno košta. Jedan njihov operater mi je rekao da ću pre dobiti optiku do kuće nego smart app.

Da, čudno. Mi u BiH smo dobili EON smart TV slot prije skoro 2 godine ali samo kao postojeći korisnici uz reugovor. Sada, i zvanično uz EON Sat Full i Premium daju svima EON Smart TV slot.
Dobro, kod nas je malo čudna situacija i Telemach nije toliko rasprostranjen sa kablovskom mrežom kao u Srbiji, pa se gura Total Tv/Eon Sat.

Dakle, jedino u BiH daju EON TV slot, dok su u Sloveniji korisnici imali mogučnost da dokupe za 4€.
Srbija i HR ništa... Jedino ako vam ne ponude u paketima sa ADSL internetom i telefonijom...

Ne daju svima, nego samo novim korisnicima i onima koji obnove ugovor na dve godine

Ne moraju ni da daju. Ima i taj eon.pvr na Kodi, ima eon modifikovana aplikacija preko koje može i vod da se gleda a ima i web verzija pa može da se spoji sa tv ako zatreba. Sve iznuđena rešenja ali šta da se radi. Svakako bi bilo komfornije sa aplikacijom ali..nije mi samo jasna politika zašto može u BIH a ne može u Srb i Hrv.

Ne znam je l' greška ili... Ali na sajtu SBB-a pod EON SAT paketima, u opisima HBO I Cinemax paketa, piše da su isti sastavni dio EON Sat Full i EON Sat Premium paketa.

Za Premium jesu ali Full?

Jel se dobija nesto (popust neki) za obnovu total tv ugovora (samo tv)?

… koliko znam, ponude neki dodatni paket(Pink ili sl…) ili prelazak na premium uz istu cenu…

a za nove korisnike daju 10m za 699...

… za sve nove korisnike i do 12 meseci, preko nekih akvizitera…

Daj na pm preko kojih, lako ću 1 uzeti na drugo ime a stari na moje ime otkazati :)

… meni je to lokalni izvodjač ubacio da bude 12 meseci, prilikom instalacije… mislim da ti bilo koji SBB promoter bez problema dao isto toliko… uvek su galantni sa novim korisnicima…

Ima li neko nekih informacija o prebacivanju svih kanala kuji su u grupi EON SAT na Eutelsat 16E i Hotbird, za koje vreme bi to trebalo da se desi?

Nazad
Vrh Dno