:shock::shock::shock::shock::shock:
Pozvao sam SBB da pitam sta se desava sa naknadnim zahtevom koji je juce poslat telekomu, i lik mi je rekao da je odgovor stigao i da je MIK nevazeci,da sam ostao bez porta,da je usluga demontirana i da su oni podneli zahtev za novi port kod telekoma. :zgran::zgran::zgran:
Rekao sam da ja imam MIk do 12.9 . i da je nemoguce da je MIK nevazeci,na sta mi je on procitao od reci do reci ceo odgovor telekoma . Pozvao sam Telekom na 9818 i rekli su mi da je na mom broju SBB podneo zahtev i rekli su da je "Zahtev odobren,ceka se aktivacija centrale" ,na moje pitanje kako je moguce da je MIK nevazeci,me je uputila na poslovnicu gde su mi dali MIK.
Pozvao sam sad 9818 j da pitam kako je moguce da je MIK nevazeci ,posle ravno 20 minuta cekanja javila se operaterka i rekla da sam ja sad prebacen kod SBB-a i da ne zna kako ne vazi MIK i opet me uputila na poslovnicu.
Pozvao sam i treci put ,ovog puta opet 9813 i rekla mi je da je SBB podneo zahtev i da ako ima teh. mogucnosti da cu dobiti ADSL u najkracem mogucem roku,za MIK me je takodje uputila na poslovnicu.
Ja sam u soku,ne mogu da verujem sta mi se desava,sta sad ako nema slobodnih portova,cekacu opet godinu dana kao za ovaj port koji sam upravo izgubio a koji sam posle silnog zvanja i odgovora "Nema tehnickih mogucnosti" na kraju dobio preko veze. Ne znam ni kako da proverim da li moja centrala ima slobodnih ADSL portova,pitao sam na 9818 i 9813,rekli su da nemaju info i da to radi tehnicka sluzba ... Sutra idem u telekom,ali mislim da cu umreti do sutra.

JA I DALJE NE VERUJEM DA MI JE MIK NEVAZECI. :shock: