vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Kontaktirao sam službu Totala i rekli su mi da moram raskinuti ugovor sa Telekomom i da im vratim ruter inače ništa od Total Mix-a dok to ne uradim, kažu Telekom će u tom slučaju samo usporavati proceduru ... iako su mi iz Telekoma rekli da mogu da koristim njihovu opremu dok ne pređem kod drugog provajdera i izdali mi MIK koji sam uredno prosledio Totalu. I još su mi pustili najveću moguću brzinu interneta pa sam mislio da testiraju kapacitete linije. Da li organ koji je propisao proceduru prelaska sa MIK kodom može da reaguje i natera provajdere da se ne igraju sa korisnicima i da ne podmeću jedni drugima nogu. Treba ih sankcionisati pa bi se drugačije ponašali.
sve što su ti u sbb-u rekli lažu maksimalno, evo ja sam napokon jutros dobio total mix (brzina 5.2Mbit na speed testu mamicu im jbm a znam da komšija u mojoj ulici ima kod oriona paket 6Mbit a torrenti mu idu 1,3MB/s i speed test pokazuje oko 13Mbit)
ja sam ih zvao kao lud nakon što sam od telekoma dobio potvrdu da mi je port slobodan još od 3. jula. išao sam čak i u poslovnicu SBB u NS-u kad je prigustilo jer se bližio datum isteka MIK-a a oni mi ništa javljali nisu. tad sam im zapretio da ako mi se ne jave do petka (20.7) da ću u petak doći i raskinuti ugovor i za taj mix i za total uopšte, to je bilo prošle srede. gle čuda u četvrtak me zovu i traže informacije gde da šalju ruter. telekomu sam vratio njihov ruter i ostatak opreme iako po ugovoru nisam morao, jednostavno mi ne treba. bio sam bez neta tačno nedelju dana i malo sam se odmorio.
ovi iz sbb-a su najgori amateri što se ADSL-a tiče kod nas.
kako se koristi d3go, ne mogu da se prijavim na moj sbb sa brojem ugovora?
Poslednja izmena: