Oko 10.6.je stigla poruka da će još 15.6.pogasiti pink paket. To što glavni pink ima nac.frek. svakako ih nije omelo da ispune obećanje 😀 čekali možda da se završi Elita🤣Oduvek su neki Pink kanali bili u osnovnom paketu, kako to da su svi odleteli? Da li je bilo neke najave ili samo tako odjednom ugasili?
da, ovo bih i ja prihvatio dok mi ne puste optiku na vikendici...E pa da je meni neko ponudio 24 meseca free možda bih i porazmislio za vikendicu i matore 😉
Zar nije onda obrnuto logično? Ako ih ne voliš, bolje da im maltene ništa ne plaćaš dve godine i tako im samo stvoriš trošak, umesto što im ovako plaćaš za znatno okrnjenu uslugu.Nekad princip i obraz nema cenu,iako na svoju stetu.😉
Njihova usluga ne vredi ni dzabe.Zar nije onda obrnuto logično? Ako ih ne voliš, bolje da im maltene ništa ne plaćaš dve godine i tako im samo stvoriš trošak, umesto što im ovako plaćaš za znatno okrnjenu uslugu.
Nisam pod UO 7,8g. Nemam resenja ,tj majka je smotana pa cekam do krajnjih granica da bi nesto menjao i nju prilagodjavao.A što to ne reskidate toliko isključenih kanala mora biti promena uslova i za raskid bez penala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari