Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Можда су сад набавили веће, ба се види да су беле мсат антене мање од сивих тоталових.

Ovo je bile pre više od godinu dana, baš pre prodaje Totala.

Jesu li pogasili i Pinkove filmske, tj.ceo paket? Trebalo je to još 15.6. da urade.

Ne znam sta ti gledas ali nisu iskljucili nista,mozda samo tebi.

Evo izgasili i mojima, sad mi javiše iz vikendice...pogasiće svima. Ili idu redom i ko je odbio prelazak to rade. Mene su opet zvali u ponedeljak i nisam se javio.

I meni su izgasili Pink i sve Pinkove kanale.

Ajde za ove ostale Pinkove filmske i muzicke (i nekako da razumem, uvek su se dodatno placali ili davali u nekom promo periodu), ali kako su mogli da izgase glavni Pinkov kanal, on ima nacionalnu frekvenciju. Ovo je vec sada bas agresivna kampanja. Pogasili su sve Arene i Pink kanale, a naplacuju istu mesecnu nadoknadu.

Naravno,penzioneri.

Oduvek su neki Pink kanali bili u osnovnom paketu, kako to da su svi odleteli? Da li je bilo neke najave ili samo tako odjednom ugasili?
Oko 10.6.je stigla poruka da će još 15.6.pogasiti pink paket. To što glavni pink ima nac.frek. svakako ih nije omelo da ispune obećanje 😀 čekali možda da se završi Elita🤣

Nemaju obavezu da prenose kanale sa nacionalnom frekvencijom. Samo RTS je obavezan.
Svakako je fascinantno šta rade i na koji način...

Pa ne vidim razlog za ljutnju. Mene su zvali neki dan,5 ili 6 put da mi kazu da iskljucuj 1.8. Oterao ih u …… prekljuce bili na adresi u selu,gde je Total. Njihov agent nudio 24 meseca za dinar i ja ga opet oterao ,uz pretnju lopatom. Dosta su nas upozoravali,mora jednom doci kraj.

E pa da je meni neko ponudio 24 meseca free možda bih i porazmislio za vikendicu i matore 😉

Da li i dalje možete da pratite N1 i Novu S? Ako možete, jasno mi je zašto ukidaju kanale koje mogu, da bi one kojima ti kanali nisu ključni naterali da pređu na msat

Zar nije onda obrnuto logično? Ako ih ne voliš, bolje da im maltene ništa ne plaćaš dve godine i tako im samo stvoriš trošak, umesto što im ovako plaćaš za znatno okrnjenu uslugu.
Njihova usluga ne vredi ni dzabe.

A što to ne reskidate toliko isključenih kanala mora biti promena uslova i za raskid bez penala.
Nisam pod UO 7,8g. Nemam resenja ,tj majka je smotana pa cekam do krajnjih granica da bi nesto menjao i nju prilagodjavao.

Nazad
Vrh Dno