Šta je novo?

Total TV / EON Sat

i mene su zvali u petak, da nam instaliraju mts opremu i potpisemo nov ugovor, odbio sam, naravno... ugovor istice septembra 2026, recimo... Operaterka je delovala dosta neljubazno kada sam rekao da necu da potpisem nov ugovor... Kada sam je pitao kada istice ugovor, nesto sebi u bradu rekla u smislu da nece jos dugo totaltv da radi...

I meni su tako skoro rekli kao da će uskoro da gase. Verovatno ih dosta ljudi odbija i migracija dobrim delom ide za sada kod onih kojima istekao ugovor. Čim čuju negativan odgovor naravno da su nezadovoljni jer ostaju bez provizije za ugovor i nisu takvi samo kad je satelit u pitanju nego uopšte i za druge usluge.

Ako neko od clanova moze da mi pomogne, naime, koristim Total TV i imam dva resivera. Sinoc je na jednom resiveru (koji je noviji i nema karticu u sebi) prestao signal, imaju samo FTA kanali, njih 5-6 koje sam ranije dodao, ostalo nista.

Na drugom starijem resiveru sa karticom sve radi ok i svi kanali postoje. Zna li mozda neko o cemu se radi, kako je do toga doslo? Ugovor mi traje do januara 2026. godne. Risiver je ispravan, vidim da sve radi ok, pokusao sam restartovanje vise puta, ali nista. Zvao sam MTS dao im serijski broj uredjaja, pa su mi rekli da moram da zovem Total podrsku na 19955 jer to nije njihov Msat uredja, sto sam i uradio, pa su mi iz Totala rekli da ce poslati nalog da izadje MTS-ov serviser na teren. Da li da probam i fabricki reset na tom uredjaju ili neko ima bolju ideju?

Ja bih sačekao servisera, dolaze momci koji su radili za SBB(primili ih privremeno na godinu dana) i znaju da reše te probleme. Naravno prvo će morati da ti izrecituju pesmicu kako treba da potpišeš nov ugovor sa MTS-om.

Ja sam iskreno šokiran činjenicom da i posle zamene opreme za m:sat i prelazak na drugi satelit, ton i dalje prekida. :censored:
Da se nadovežem i dalje na ovo. Povezao sam risiver na drugu antenu koju imam, znači drugi koaksijalni kabl, antena i LNB. Takođe sam iskoristio priliku da promenim i HDMI kabl. Prekida i dalje. Stvarno mi nije jasno.

@Nabukodonosor zovi i reklamiraj dok ti to ne proradi kako treba, na temi MSAT pišu ljudi da im manje više sve okej barem što se tog signala tiče. Tamo imaju neke druge probleme :)

@boki84bg napiši kako se sve završilo, da li si morao na migraciju ili šta već...kad ti dođi i odu monteri naravno.

Ja cisto sumnjam da je ovde ista pokvareno na risiveru, nego da oni tu nesto mute, da su iskljicili signal na njemu ili sta vec. Risiver radi sve ok, podesavanja u meniju, vide se FTA kanali koje sam dodao u aprilu kada sam trazio N1 i Novu S...samo se ne vide ostali kanali iz paketa, nema ih uopste na listi, kada pritisnem broj 1 samo pise da kanal ne postoji. Probacu suta kada dodjem s posla da zamenim mesta ovim risiverima, da iskljucim mogucnost da nije nesto do LNB-a. Mislio sam da je mozda neko od clanova imao slicno iskustvo. Svakako i kada dodje monter ne bih prihvatio migraciju, kao sto ni @Piros nije hteo.

Tako nisam ni ja prihvatio pa me secnuli...a nemam drugu opciju i eto odoh na mts...ko ima drugu opciju ne treba mu total manje više...

Meni Total apsolutno više ne treba, a ako me secnu pre decembra meni još bolje, jer onda mogu da raskinem ugovor na njihovu štetu.

Jel može otključani kanali direktno sa tanjira u 2 TV-a, bez risivera, naravno TV-i imaju u sebi risivere?

Ако лнб има два прикључка требало би да може.

To znači da idu 2 kabela iz antene?

Samo da javim da je bio monter, resetovao je risiver na fabricka podesavanja, i izvrsio ponovo podesavanja na njemu, i sada imaju svi kanali. Kaze da se to desava sa tim novijim resiverima koji su manji i nemaju karticu u sebi, da su jako loseg kvaliteta.

Inace mi je rekao, u slucaju da ne mogu da poprave tako postojeci resiver, jer nemaju vise ni delova, ni risivera, ni LNB-ova za Total TV na stanju, jos od aprila, i da je onda jedina opcija da se potpise novi ugovor sa MTS ili raskine postojeci

• Like
Reagovanja: uji
Ja sam juče morao da resteujem moj, odjednom je počeo da prikazuje 2 puta sve kanale i izgubio više kanala. Sve iz čista mira i bez povoda. Sem punog reseta ništa nije pomagalo. Posle mora da se pusti da pronađe sve kanale što je trajalo preko 15 minuta.

Pa ti si na MSAT, drugačije je to priča nego TTV, jedino što je taj njihov risiver bez kartice isto kao i zadnji totalov.

Ovo za popravke je logično jer nemaju ništa više totalovo od inventara a od prvog dana kupovine migracija je prioritet. A i bez popravke dojadiše više ljudima zivkajuči za migracijom i novim ugovorima.

Jel vam danas popodne seca na ex Total svim kanalima program? Jačina signala 100%

Pratim N1 i Novu S FTA sa Eutelsat-a. Secka, pikselizuje ceo dan.

Nazad
Vrh Dno