Šta je novo?

Total TV / EON Sat

A pa to je drugo...msm da je ovo kraj EON za nas bivše Totalovce. Ostalo da radi znači 6 meseci posle tog famoznog 15.4. Daj Bože da grešim.

Javite se bre i ostali Totalovci ;) nego radi li na satelitu, usluga mi kod matorih u vikendici a oni su ovih dana na nekom putu. Ma i to će se izgasiti kako su krenuli.

Pa ne može da ima na telefonu jer kad se to gasi svugde se gasi ili kad ne radi ne radi ni na jednom mestu, i telefonski EON se računa kao strim.

Pre nekog vremena, ima možda dva meseca, nije radila ova EON mob app niti nama niti "običnim" korisnicima SBB-a, nije bio uopšte moguć pristup sajtu, tad je valjda bilo nešto oko DNS ili šta već...ovaj put kanali pobrisani, video klub radi i kako stvari stoje stvarno smo izgleda gotovi :(

Poslednja izmena:
I kod mene ista situacija EON nema kanala, tv (sat) za sad radi i trebalo bi da i dalje nastavi.
Kad sam pre mesec dana hteo da predjem na Msat, posto koristim box 4 u stanu, rekli mi da ne moze.
Hteo sam onu promociju za 1100 din ko koristi Iris, ali nisu dali. kazu ne moze dok ne istekne stari ugovor, jos 11m.
Pitao sam ih da li cu imati satelitski signal do kraja ugovora odgovorili potvrdno.

+1 a taman sam imao neke kanale koje sada kod Sbba (Eona) nemam 😔

Znači završeno "gađanje" ? Bilo je lepo dok je trajalo.

Laik sam jednim delom, nego reci mi Šamane je li u praksi moguće da radi video klub kako u browseru tako i u onoj prastaroj modovanoj app a da kanali jednostavno nestanu netragom ?

Msm ono stručnije sa tvoje strane objašnjenje ;) i za nas sa jeftinijim kartama.

Meni radi Totalov Eon, i na TV i na telefonu. Doduše, ja sam BiH total (Telemach), možda se to ne odnosi na nas 😁

@Miki Ue
Prosto: listu kanala vraća API server. Sad vrati šipak (bez obzira na stara ili najnovija verzija aplikacije) za te naloge i to je to. Lista VoD kataloga i sadržaj kataloga su odvojeni zahtevi koje šalje aplikacija. Verovatno su samo zaboravili da izmene i ponašanje VoD dela.

Nagradno pitanje je zašto prosto ne obrišu kompletno te Eon naloge od ex-TotalTV naloga i ćao gotova priča, nego sebi komplikuju život.

Mada eto nisu obrisali ni nalog mog starog, raskinutog ugovora za "Eon OTT" / "Eon van mreže" uslugu. Ni MojSBB nalog ni Eon nalog.

Za TotalTV Srbija su em obrisali naloge za MojSBB / MojTotal em eto sad su verovatno namerno (jer se promena vremenski poklapa i sa prestankom pružanja usluge NetTvPlus korisnicima koje je isto kupio Telekom) napravio i tu izmenu da vraća praznu listu kanala. Jer i to je drugačije ponašanje od kako se još uvek ponaša API za taj moj raskinut OTT ugovor: vraća listu kanala popunjenu i "samo" za svaki kanal u listi je setovano da korisnik nije pretplaćen i to je to nema gledanja ničega.

Ma da...jasno. Kada smo dobili mejl od SBB posle one prodaje pisalo je jasno da čini mi se od 16.4. nećemo biti u prilici ne samo da pristupamo svojim sbb nalozima već i će nam biti i onemogućen i pristup EON aplikaciji tako da je ovih malo više od 6 meseci posle toga bilo samo nečija dobra volja da tako i ne bude u potpunosti, odnosno što se tiče tog dela oko EON-a.

Valja se sad pobrinuti i potruditi za naći neke od kanala što su tamo bili najpopularniji ali i za koje je neizvesno pitanje njihove (skore) budućnosti. A baš ovih dana nešto drndah one Cinestar premium kanale, kao da nešto naslutih :D nisam neki televizoman, filmovi i serije na Stremio uglavnom ali eto valjalo je ponekad baciti pogled i na te neke kanale UM/UG, kako već i kako god.

@kalin62 iris go? Poslali su aprila pristupne podatke sms-om.

Zove montažer iz mts da okrece antenu, kaže najavili do 15 novembra da će ukinuti kanale sa totala

Pa kako misle da ostave toliki broj ljudi bez signala za tako kratko vreme i šta se onda dalje dešava :D
Sinhronizovana akcija sa onim od juče što se tiče Eon naloga.

Onda ce direktor dobiti antenu u prkno. 😁

Treba imati u vidu da su raznorazni monteri između ostalog i našim forumašima najavljivali da će do kraja septembra izgasiti uslugu da bi što pre odradili namenjen im posao. Nije nemoguće da sada i bude taj 15.11. kao neki rok ali ipak treba to uzeti sa barem nekom malom dozom rezerve. Po mnogo čemu MTS je dno ali ako ovo urade onda su dno dna.

Pa ja ocekujem da dobijem sluzbeno obavestenje da ce me iskljuci,bar mesec dana unapred. Nadam se da to nisu nerealna ocekivanja.

Realno je da osvane na sajtu ili putem sms/mejla neko obaveštenje pa čak i kad su oni u pitanju. Najveći broj korisnika bivšeg TTV je ostao na istom do sada, bez usmeravanja antena ili nove opreme a kamoli da su potpisali novu UO sa njima ako im je ta oprema i zamenjena ili naštelovana na drugi satelit. I sad naprečac, za 25 dana sve gasimo.

Mene su danas zvali i rekli mi da gase Eutelsat i da li zelim da produzim ugovor. Odbio sam i rekli su mi da cu moci da koristim Total dok ne ugase signal i da necu placati penale.

Da ti traje UO dokle si već ranije potpisao ili da ide nova UO pa da ti traje u naredne dve godine od dana kada bi recimo potpisao novi ugovor ?

Vrh Dno