Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Kad ukinu kanale na total tv, neces placati nista, tako mi je rekao montažer i ako si pod ugovorom

Pre 8 dana izgašeni su kanali na EON-u i to je završena priča. Nisu totalno izgašeni nalozi jer i dalje radi video klub.

A što se tiče samog TTV izgleda ćemo svi uskoro pod "led", mi koji nismo još migrirali ili koji nećemo migrirati. U tom slučaju ne samo što se ugovori momentalno poništavaju nego da je sreće ne bi se ni oprema vraćala, šta će im risiveri i dodatna oprema ? Druga je stvar ako montažeri dođu i oni pokupe opremu i uvedu M:SAT onome ko to bude hteo, želeo, morao...

Još samo taj signal da se ugasi i onda i ova tema i Total u globalu mogu u zaborav, još to je ostalo.

Pre 8 dana izgašeni su kanali na EON-u i to je završena priča. Nisu totalno izgašeni nalozi jer i dalje radi video klub.

A što se tiče samog TTV izgleda ćemo svi uskoro pod "led", mi koji nismo još migrirali ili koji nećemo migrirati. U tom slučaju ne samo što se ugovori momentalno poništavaju nego da je sreće ne bi se ni oprema vraćala, šta će im risiveri i dodatna oprema ? Druga je stvar ako montažeri dođu i oni pokupe opremu i uvedu M:SAT onome ko to bude hteo, želeo, morao...

Još samo taj signal da se ugasi i onda i ova tema i Total u globalu mogu u zaborav, još to je ostalo.
Ne znam kada si se poslednji put logovao na eon ali meni više neda da se ulogujem izbacuje pogrešan mail ili šifra

Evo sad ulogovan na laptopu...nisam se doduše ni izlogovao u skorije vreme. I ostali pišu da im radi video klub bilo na fonu ili računaru...

Ne možeš više ni da se uloguješ, ko je ulogovan, ulogovan, mada i tako radi samo video klub.

Samo sa javim,proradilo sve aamo od sebe,opet imam sve kanale na Total-u.

No sikiriki dok ne pritisnu crveno dugme za sve korisnike :D

Šta ti je kod brata kome istekao ugovor, je li i njemu "odblokirano" ?

No sikiriki dok ne pritisnu crveno dugme za sve korisnike :D

Šta ti je kod brata kome istekao ugovor, je li i njemu "odblokirano" ?
Jeste. Pošto smo na istoj anteni,identična situacija bila i kod mene i kod njega.

Vrh Dno