Ne znam kada si se poslednji put logovao na eon ali meni više neda da se ulogujem izbacuje pogrešan mail ili šifraPre 8 dana izgašeni su kanali na EON-u i to je završena priča. Nisu totalno izgašeni nalozi jer i dalje radi video klub.
A što se tiče samog TTV izgleda ćemo svi uskoro pod "led", mi koji nismo još migrirali ili koji nećemo migrirati. U tom slučaju ne samo što se ugovori momentalno poništavaju nego da je sreće ne bi se ni oprema vraćala, šta će im risiveri i dodatna oprema ? Druga je stvar ako montažeri dođu i oni pokupe opremu i uvedu M:SAT onome ko to bude hteo, želeo, morao...
Još samo taj signal da se ugasi i onda i ova tema i Total u globalu mogu u zaborav, još to je ostalo.
Jeste. Pošto smo na istoj anteni,identična situacija bila i kod mene i kod njega.No sikiriki dok ne pritisnu crveno dugme za sve korisnike
Šta ti je kod brata kome istekao ugovor, je li i njemu "odblokirano" ?
Nažalost, ništa više osim Antene Plus, tako da Telekom ima apsolutni monopol na tu vrstu pružanja pretplatne TV usluge (pretpostavljam da je Arena sport bitna).Da li postoje neke druge opcije umesto Total TV-a osim Msat, u pitanju je selo u kome nema kablova? Samo je Tv usluga bitna?
Radi video klub kod mene, sad proverio i pokreće šta god sam hteo. Ali pitanje možda i dokle i to.EON ugašen, nema više ni video klub.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari