Zar neće ako odbijem da raskinu ugovorKoliko sam shvatio, 5 meseci po dinar, što je regularna ponuda za nove mSat korisnike. Ako je odbiješ, logika stvari je da za drugi poziv daju 12.
Zar neće ako odbijem da raskinu ugovorKoliko sam shvatio, 5 meseci po dinar, što je regularna ponuda za nove mSat korisnike. Ako je odbiješ, logika stvari je da za drugi poziv daju 12.
Zavisi kako im dune. Neki operater će preneti zahtev za raskid ako vidi duplu uslugu, drugi je zavesti kao reklamaciju ukoliko je to jedini ugovor, itd. Obično ide jedna pa druga ponuda, a onda raskid. Po novom, dođeš i razdužiš opremu, osim ako zahtev za raskid nisi podneo potpisan sertifikatom iz lične karte pa čekaš odluku da ti ga odobre i tek onda nosiš opremu pa potpisuješ papirologiju.Zar neće ako odbijem da raskinu ugovor
i ovo mene interesuje za sad ne moze nigde na njihovom portalu.Nista nisam ispratio temu, da li ce racuni stizati na mejl kao i do sada za Total tv? Tata ima ex total tv, hoce li se moci sada proveravati preko moj mts portala, posto ima mts postpaid... Nadam se da ce razuni stizati kao i do sada?
Samo nećemo moći da menjamo uređaje.Eon će raditi dokle sbb bude hteo, nema to više veze sa opremom, ugovorom, mts-om kao i fta n1 i nova na satelitu
To već ne možemo. Ne radi mojsbb portal.Samo nećemo moći da menjamo uređaje.
Bio pod UO od januara. Dobio sam papir na kom je upisam br resivera. Ugovor je raskinut i to je to. Troskova nema jer su oni ukinuli kanale a racun za april necu dobiti jer nam je taj mesec bio gratis.@Koky da li si bio pod UO, da li si dobio od njih napismeno da nećeš plaćati troškove u vezi sa raskidom? Ja ne potpisujem ništa dok mi to ne stave na papir.
vrlo moguce sreca nama istice ugovor u septembru mesecu pa cemo verovatno da predemo na eon van mreze. ili mozda Yettel TVZnači ako bi hipotetički sad prešli sa TTV na MSAT onda bi izgubili ovaj IrisGO što su nam sad dali kao bivšim korisnicima Totala![]()
imas noviji risiver na koji ne moze da se memorisu fta kanali!Da li je bitno koji kanal se prvo memoriše? Memorisao sam NovuS, ali N1 ne može. Sve radim isto , pronađem ga, navodno sačuvam, ali ga nema..
U svakom slučaju ako dođe do te migracije bih tražio da ostane IrisGo ali verovatnije je da ćemo se jednog dana sledeće godine ispozdravljati.vrlo moguce sreca nama istice ugovor u septembru mesecu pa cemo verovatno da predemo na eon van mreze. ili mozda Yettel TV
Koji risiver imaš?Da li je bitno koji kanal se prvo memoriše? Memorisao sam NovuS, ali N1 ne može. Sve radim isto , pronađem ga, navodno sačuvam, ali ga nema..
Jos nemaju bazu korisnika od koliko negde procitah 300.000 korisnika (valjda),hajde April caste a evo Maj tece polako???Neznam prosto sta da napisem da kupis EON SAT (ex Total Tv),i nista stoji tako da nude???Neznam u Cetvrtak idem u Topolu privatnim poslom,i pod obavezno svracam u MTS poslovnicu da se vec jednom vidi sta je i kako...ako i oni znajuDanas sam zvao i SBB 0114019955 i Telekom na 0800 100150.
mts još nema bazu korisnika totala, kažu možda bude danas, možda za mesec dana. Zvaćemo vas.
u sbb kontakt centru kažu da mogu samo da proslede mts-u to što sam ja rekao, te da čekam da me pozovu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari