Matrix69
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2019
- Poena
- 80
@niki999 zna se na email ukoliko prihvatis,prelazak na mSAT platformu i dobijas njihovu opremu i novu UO 24meseca. @uji bio si 100% u pravu trenutno naveliko se radi migracija na mSAT platformu,ko prihvati naravno.Danas oko podne zovu me iz MTS-a sa 0800-100-100 i tu mi ponudise prelazak na mSAT,i nista prihvatio sam prelazim na mSAT Plus srednji paket izdiktirao sve potrebne podatke kaze u redu nazvace vas kolege (misli na montere).Jedino sam pitao da ne bude dupli ugovor jer stari istice u Septembru,kaze ne nije dupli potpuno nov ugovor na 2g.Ostavio sam i email na koji ce mi stizati racuni,ona kaze racune ce te dobijati na email i sms-om na 062 jer ja nemam nijedan MTS broj.Prvi mesec znaci Maj 800 ili rece 850d e posle standardno za Plus paket 1900d uz popust na eracun.To je bilo danas vec veceras pre oko 1,5h vremena zove me nepoznat broj nista javim se,kad ono monter pita hocu li u Nedelju oko 15h biti kuci rekoh da...i nista covek kaze mozda se desi da slucajno promenimo malo vreme,ali svakako u Nedelju plan nam je da odradimo Topolu i po selima opstine i to bi bilo to.Ipak imaju oni kakvu takvu evedenciju a iskreno i meni je svejedno sve sto gledam ima i na mSAT Plus koji su kupili,i to bi bilo to...a i placacu manje TTV Premium sam placao 2.545d bese a ovo 1.900.Jedino neznam dali im risiveri prihvataju FTA kananle,ili neKada smo kod plaćanja jel neko zna uputstvo za plaćanje? Znam da neće doći račun za april ali šta dalje?
Edit
Poslednja izmena: