Ovo nije forum za politiku otuda se i takvi postovi brišu. To ne znači da neko nema pravo da podržava koga hoće. Ali politika ne političke forume. Stoga nema kontradiktornosti ni kod posete Košutnjaku niti kod brisanja postova ovde.Uspeli smo da namestimo na zelenom risiveru sa plavim interfejsom (model CHASAT01, pomenuo sam ga gore). Našao je oba kanala na Hotbird 13, baš kako je kolega keysoz13 napisao i ostavio slike na nekoj od prethodnih strana. U početku je bio neki mali problem jer nismo imali signal od HB-a, oni dole potenciometri što prikazuju snagu i kvalitet su bili prazni, ali se posle nekog vremena signal pojavio i pretragom smo našli oba kanala koji su postavljeni na mesto 401 i 402. Hvala od srca kolegi keysoz13 koji je rešio problem mnogima🍻
Ima 3+1, crveni displej, žuti displej i zeleni displej koji dolazi u dve varijante, sa narandžastim i plavim interfejsom. Koliko pratim priču, uspešno radi na svima, lično sam našao na crvenom i zelenom sa plavim, a kolege su već prijavile da radi na žutom i zelenom sa narandžastim. Radi i direktno na TV-u sa DVB-S2.
A za moderatore sa kolegijuma koji su mi izbrisali post gde sam izrazio zabrinutost da mi se zet ne pretvori u tamo nekog gadnog lika sa dezinformera, samo da vam kažem juče sam na Košutnjaku (subota, 20. april, negde oko 21h! -> pitajte čoveka!) ispred RTS-a sreo Pecu i suprugu mu (lepa plavokosa žena!), tako da ovaj post skrinšotujem i bude li ga neko izbrisao šaljem direktno gospođi Gredelj!Eto tako, da se zna, nije Peca problem nego ovi oko njega!
Poslednja izmena: