Može da se izabere "User" tako što se u obeleženom polju pritisne strelica levo.Moj otac ima neki stari, nema ovih transpondera u spisku a ne mogu da dodam nove
Antena plus (Max) paketi su jedina alternativa (MUX 3).A jel mogu da zaobidjem Total TV, ustvari treba mi risiver i antena.
Pa ako ostave ova dva fta može da se gleda bez njihovog risivera, imaju neki tv i satelitski tjuner pa staviš antenu direktno u tv i skenirašA jel mogu da zaobidjem Total TV, ustvari treba mi risiver i antena.
Nisam nikad se udubljivao u satelitske kanale pošto nisam fan gledanja TV-a, ali eto muka natera.
Probaj možda nešto pomogne, bar je tako kod mojih sa starim risiverom, u podešavanjima gde je broj lnb kada pritisneš ok da u tom meniju označiš recimo User 1 pa tako da skeniraš a pre toga izbriši što ti je ovo našao što ne radi.Ma bukvalno sam korak po korak uradio kao sto je kolega napisao, ali ne vredi. Tj. nadje kanale ali ne mogu da ih gledam.
Mora za svaki satelit LNB ili da je baždaren za više satelita, odnosno elektromotor koji pokreće postojeći i rotira na odgovarajuću poziciju prilikom promene kanala.Da li postoji opcija da se antena podesi da hvata i Eutelsat 16 i Astra 23.5E?
Samo risiver i antena. Ne treba provajder, trenutno su FTA.Još hipotetički, šta treba da hvatamo ova 2 kanala sa Eutelsat16?
Risiver, antena i to je to?
Provajder nem netreba?
Jedino ne znam kako pozicionirati tanjir, valjda ima i to neko DIY uputstvo.
Drugi risiver mi je taj pa ću sutra videti...Evo mog risivera, imam 2 u kući, i na oba sam namestio N1 i Novu S.
Sad me je ovo zbunilo? Ima veze na koliko tv-a se gleda? Ja imam 4 risivera na jednoj anteni. Da li to utice na to sto ne mogu ove pomenute kanale da gledam?Teška priča jer MTS korisnicima su antene usmerene na 2 Astra satelita a mi na TTV smo imali pored Eutelsata i Astru i HotBird, u zavisnosti od LNB, odnosno da li se gleda na jednom ili dva TV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari