Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ne uspevam da memorišem N1 i Novu. Nađe ih bez problema ali kada ih izaberem bilo na OK ili zeleni taster pa onda plavi da bih sačuvao nema nikakve potvrde da su sačuvani ... I nema ih na 401-408.

@peja da li ih ima na kraju liste kanala na nekom većem broju od 400?

Pa koliko ima tih vrsta risivera :) ja imam dva sa karticama, onaj sa crvenom bojom brojeva na displeju (KAON N1040) čiju je sliku objavio Jozef i gde nije uspeo da aktivira ove kanale i onaj sa žutom bojom brojeva na displeju (COSHIP N8771B) što je mislim Prdex postavio i gde reče da je našao ove kanale...kontam da je ovaj sa zelenim brojevima noviji sa irdeto kodiranjem bez kartice a možda i nije tako.

Javljam sutra šta sam uradio na oba risivera...

Pa koliko ima tih vrsta risivera :) ja imam dva sa karticama, onaj sa crvenom bojom brojeva na displeju (KAON) čiju je sliku objavio Jozef i gde nije uspeo da aktivira ove kanale i onaj sa žutom bojom brojeva na displeju što je mislim Prdex postavio i gde reče da je našao ove kanale...kontam da je ovaj sa zelenim brojevima irdeto bez kartice a možda i nije tako.

Javljam sutra šta sam uradio na oba risivera...
Ima tri modela risivera. Crveni displej, noviji sa žutim i još noviji sa zelenim. Mislim da je onaj sa žutim displejem imao bolju sliku nego ovaj sa zelenim.

Meni se čini da je taj sa žutim za nijansu bolja slika nego sa crvenim a nemam gde da uporedim situaciju na relaciji žuti-zeleni ali moguće i da je tu bolje sa žutim.

Ma sve će to ionako u prošlost kad nas dohvati MTS sa njihovom opremom :(

Meni se čini da je taj sa žutim za nijansu bolja slika nego sa crvenim a nemam gde da uporedim situaciju na relaciji žuti-zeleni ali moguće i da je tu bolje sa žutim.
Bolja je slika na žutom, oštrija nego na zelenom. Zeleni ima malo jače boje ali manje oštru sliku od žutog.

Ja imam ovaj poslednji resever i uspeo sam da memorišem novuS, ali ne i N1, a sve sam isto radio. Takođe nema opcija biranja na kom će kanalu da bude, nego se samo namestilo na 401.

Ja imam ovaj poslednji resever i uspeo sam da memorišem novuS, ali ne i N1, a sve sam isto radio. Takođe nema opcija biranja na kom će kanalu da bude, nego se samo namestilo na 401.
Da li bi proverio jačinu i kvalitet signala na ARENA programima? Zanima me da li drastične razlike od korisnika do korisnika?
Kod mene trenutno ARENA PREMIUM 1 jačina 93%, a kvalitet varira 50 - 53%.

Do kada je rok za podnošenje zahteva za raskid ugovora bez penala i koji je rok za vraćanje opreme nakon podnošenja zahteva, 8 dana ili?

Do kada je rok za podnošenje zahteva za raskid ugovora bez penala i koji je rok za vraćanje opreme nakon podnošenja zahteva, 8 dana ili?
Rok za podnošenje zahteva je do 15. maja, a oprema se vraća na licu mesta ili naknadno ako ga podnosiš sa elektronskim potpisom.

Ako neko moze da mi kaze kako da ih memorisem preko ovog resivera (probao 100 puta i nista) ima pice.
1000004555.jpg1000004556.jpg

Isti problem i kod mene. Komšije takođe imaju isti model i mrka kapa.

Sestra ima isti model risivera, isti problem, nađemo po parametrima i NovaS i N1 i on ih kao doda, ali ih nema nigde u listi kanala. Da li je potrebno da se izbrišu neki kanali da bi ova dva došla na njihovo mesto? Vidim da je to neko pominjao u prethodnim komentarima i ako je tako kako se to radi kod ovog risivera? Ja joj to nameštam preko telefona/vibera jer je u drugom gradu pa to dodatno komplikuje priču. Ako neko zna korak po korak kako molim da objavi, zahvalni unapred :)

Ako je neko raskinuo ugovor sa Totalom, nek napiše šta su tražili od opreme da se vrati,
drugaru prošle godinu nisu uzeli tanjir, stoji mu još uvek na kući, ne znam da li su uzeli onaj LBN.

Teško da se vraća tanjir. Nadam se da ću saznati uskoro, treba da me zovu pošto sam podneo zahtev za raskid.

Veliko hvala, uspeo sam da namestim

Ja sam se isto patio sa memorisanjem,a onda sam prvo obrisao sve fta kanale i uspelo je. Verovatno je bio popunjen maksimalni broj kanala, jer mi je izbacivao takvu neku grešku
Da li je to risiver sa zelenim displejom i interfejsom koji je poglavica gore ostavio na slikama? Ako jeste molim za uputstvo kako se brišu FTA kanali.

Evo ubacio na ona dva starija risivera sa crvenim i žutim displejom, očigledno za novije ima problema oko ubacivanja.

Komšinica je nekako uspela da ubaci Novu na zeleni ali sada ne može da se seti kako tačno da bi ubacila i N1.😂

Ako je neko raskinuo ugovor sa Totalom, nek napiše šta su tražili od opreme da se vrati,
drugaru prošle godinu nisu uzeli tanjir, stoji mu još uvek na kući, ne znam da li su uzeli onaj LBN.
Vracas resiver,daljinski i kablove,antena ostaje. Uvek je bilo tako.

Neka ga ponese za svaki slucaj. Meni su ga uzeli u januaru.

Moj neki osrednji LG TV iz 2012 god ima satelitski risiver u sebi, probajte onda direktno kabel sa antene u TV pa vam ne treba Total uopšte.

Rok za podnošenje zahteva je do 15. maja, a oprema se vraća na licu mesta ili naknadno ako ga podnosiš sa elektronskim potpisom.
Imam problem jer mi se ugovor vodi na brata koji živi u inostranstvu, kad budala nisam godinama preveo ne mene.

E sad, on će biti ovde 30.4. pa bi taj dan mogao da se iskoristi da se podnese zahtev za raskid, da li to znači da taj dan nosimo i opremu u poslovnicu i sve završavamo bez posledica, odnosno bez plaćanja penala i da se taj dan nosi oprema a ne posle jer on neće biti ovde.

Ali uslov svih uslova da vidim u utorak mogu li Yettel u vikendici pošto mi ispred nje MTS optika ima već pola godine kako stigla, ide na banderama i da vidim radi li Yettel uopšte po kućama, u suprotnom ništa :D

On će 30.4. da podnese zahtev za raskid. Da li to znači da taj dan nosimo i opremu u poslovnicu i sve završavamo bez posledica, odnosno bez plaćanja penala i da se taj dan nosi oprema a ne posle jer on neće biti ovde?
Da, baš tako. Promenili su da se kao ranije oprema nosi na licu mesta za razduženje i obračunaće pružanje usluge do datuma raskida, pošto se raskida po Članu 131 ZEK zbog promene specifikacija usluga (ukidanje N1, Nova S i verovatno drugih UM kanala).

Pri podnosenju zahteva za raskid se ostavlja broj/mejl na koji treba da nas kontaktira neko iz Mtsa. Nakon odobrenja raskida se nosi oprema.

Nazad
Vrh Dno