Ima tri modela risivera. Crveni displej, noviji sa žutim i još noviji sa zelenim. Mislim da je onaj sa žutim displejem imao bolju sliku nego ovaj sa zelenim.Pa koliko ima tih vrsta risiveraja imam dva sa karticama, onaj sa crvenom bojom brojeva na displeju (KAON) čiju je sliku objavio Jozef i gde nije uspeo da aktivira ove kanale i onaj sa žutom bojom brojeva na displeju što je mislim Prdex postavio i gde reče da je našao ove kanale...kontam da je ovaj sa zelenim brojevima irdeto bez kartice a možda i nije tako.
Javljam sutra šta sam uradio na oba risivera...
Bolja je slika na žutom, oštrija nego na zelenom. Zeleni ima malo jače boje ali manje oštru sliku od žutog.Meni se čini da je taj sa žutim za nijansu bolja slika nego sa crvenim a nemam gde da uporedim situaciju na relaciji žuti-zeleni ali moguće i da je tu bolje sa žutim.
Da li bi proverio jačinu i kvalitet signala na ARENA programima? Zanima me da li drastične razlike od korisnika do korisnika?Ja imam ovaj poslednji resever i uspeo sam da memorišem novuS, ali ne i N1, a sve sam isto radio. Takođe nema opcija biranja na kom će kanalu da bude, nego se samo namestilo na 401.
Rok za podnošenje zahteva je do 15. maja, a oprema se vraća na licu mesta ili naknadno ako ga podnosiš sa elektronskim potpisom.Do kada je rok za podnošenje zahteva za raskid ugovora bez penala i koji je rok za vraćanje opreme nakon podnošenja zahteva, 8 dana ili?
Proveriću kad budem pri tv-uDa li bi proverio jačinu i kvalitet signala na ARENA programima? Zanima me da li drastične razlike od korisnika do korisnika?
Kod mene trenutno ARENA PREMIUM 1 jačina 93%, a kvalitet varira 50 - 53%.
Da li je to risiver sa zelenim displejom i interfejsom koji je poglavica gore ostavio na slikama? Ako jeste molim za uputstvo kako se brišu FTA kanali.Veliko hvala, uspeo sam da namestim
Ja sam se isto patio sa memorisanjem,a onda sam prvo obrisao sve fta kanale i uspelo je. Verovatno je bio popunjen maksimalni broj kanala, jer mi je izbacivao takvu neku grešku
Vracas resiver,daljinski i kablove,antena ostaje. Uvek je bilo tako.Ako je neko raskinuo ugovor sa Totalom, nek napiše šta su tražili od opreme da se vrati,
drugaru prošle godinu nisu uzeli tanjir, stoji mu još uvek na kući, ne znam da li su uzeli onaj LBN.
Možda čak neće tražiti daljinski, samo risiver i ispravljač.Vracas resiver,daljinski i kablove,antena ostaje. Uvek je bilo tako.
Imam problem jer mi se ugovor vodi na brata koji živi u inostranstvu, kad budala nisam godinama preveo ne mene.Rok za podnošenje zahteva je do 15. maja, a oprema se vraća na licu mesta ili naknadno ako ga podnosiš sa elektronskim potpisom.
Da, baš tako. Promenili su da se kao ranije oprema nosi na licu mesta za razduženje i obračunaće pružanje usluge do datuma raskida, pošto se raskida po Članu 131 ZEK zbog promene specifikacija usluga (ukidanje N1, Nova S i verovatno drugih UM kanala).On će 30.4. da podnese zahtev za raskid. Da li to znači da taj dan nosimo i opremu u poslovnicu i sve završavamo bez posledica, odnosno bez plaćanja penala i da se taj dan nosi oprema a ne posle jer on neće biti ovde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari