meni radi na iris smart app na tv sticku samo ukucao podatke iz sms poruke.Upravo aktivirao i ja prateći uputstva. Sve ok ali dok ne stigne na smart tv, mrka kapa.
Kod mene rade na reciveru, sve je jos uvek tuŠta vredi što rade kada ne mogu da se dodaju na total tv risiver.
Možda da li je nekom ostao N1 i Tv nova zavisi koji resiver imaš sa ili bez kartice.Moj je sa karticom i u ponoć 16tog je odmah ugašeniKod mene rade na reciveru, sve je jos uvek tu
Imaš i IRIS Smart aplikaciju,isto je što i Iris Go.Upravo aktivirao i ja prateći uputstva. Sve ok ali dok ne stigne na smart tv, mrka kapa.
Kod mene je sa karticom pa imam.Možda da li je nekom ostao N1 i Tv nova zavisi koji resiver imaš sa ili bez kartice.Moj je sa karticom i u ponoć 16tog je odmah ugašeni
Video sam na kingofsat da su UM svi kanali tu. Da li su kanali otkljucani na satelitu?Na satelitu rade gotovo svi ako ne i svi kanali UM.
I ja sam upravo zvao ostavio podatke napisali su zahtev za raskid i da ce me neko pozvati na kontakt telefon naveo razlog ukidanje kanala N1 i tv nove a kanali mts me ne interesuju.Pa cekam pozivJos jedno pitanje, ja sam naveo, gasenje pojedinih kanala, i oni ce me zvati, jel to dovoljno da kazem?
Sreća pa imam neku iptv extreme listu.
Meni danas rekli da rade i sutra i u ponedeljak.… najgore je što su pred praznike ovo uradili, kad je gospoda već na produženom vikendu… i sad mi moramo da cekamo tamo neki utorak, sredu da se jave… sve je kod njih na kvarno i bez pravovremenih informacija… nisu mogli da sačekaju, dogovore par dana i da se tad ganjamo…
Nasao sam kanale. Hvala.Nova S je sada FTA na Eutelsat 16A na:
11554MHz Horizontalno DVBS2 8PSK SR: 30000k FEC 3/4
N1 je sada FTA na Eutelsat 16A na:
11678MHz Vertikalno DVBS2 8PSK SR: 30000k FEC 3/4
Skenirajte ručno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari