zaglavio sam na onom questu kod potresa ispod grada i kada moram da izvalim odakle to dopire.jel iko stigao dotle? spustao sam se 3 lvl ispod,na kraju nisam ni nasao portal ka sledecem lvl,a ova 3 lvl sam skroz ocistio i ne znam sta dalje
Moras naci uzrok potresa :d samo nastavi da trazis dole je
Evo hocu da instaliram v1.2. Vidim da su ispravljeni neki bagovi a i ono sto mene najvise nervira " Much reduced load times for many users".
Kako da sacuvam lika? Gde se nalaze saved games ili sta god?
Evo hocu da instaliram v1.2. Vidim da su ispravljeni neki bagovi a i ono sto mene najvise nervira " Much reduced load times for many users".
Kako da sacuvam lika? Gde se nalaze saved games ili sta god?
Najbrze jeste da nadjes lokaciju gde je igra instalirana (desno dugme na ikonicu -> properties -> find target). Tamo imas precicu ka save game, koji se nalazi u Aplication Data/runic games/torchlight/save. Imas tri fajla, fajl sa .svt ekstenzijom je sejv tvog lika, ostala dva su shared stash.
Prelazim ga po 4-i put i tek sam sad provalio neku ribu na kraju kampanje gore kod shared stasha stoji i hoce da me penzionise, i kao pri penzionisanju mogu da prenesem neki item kod sledeceg junaka.
Zasto 1 item, kada preko shared stasha mogu da prenesem brdo?! U cemu je razlika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari