Šta je novo?

Torchlight [action rpg, diablo clone]

np :)

Igra bi trebalo da ima 34 ili 35 nivoa, tako sam procitao na oficijelnom forumu. Ja sam tek na 14-15, pocinjao sam vise puta iz pocetka jer hocu da predjem na VH+Hardcore a to znaci puno backupovanja i ponovnih pokusaja.

Velika je steta sto bar LAN nisu ubacili. Meni je zanimljiva i ovako ali bilo bi sto puta zabavnije da imam sa kim da igram.

@G@W: Zasto toliko insistiras na hardcore opciji? :) Kakav si mazohist :D

Inace, igra nije losa, mogli su jos malo da srede skill sistem, a ne da se dosta skillova ponavlja izmedju klasa, to ne volim da vidim.

29 lvl sve od opreme unique

torchlight.jpg

oke oce li neko da mi pomogne oko problema majku mu? sigurno nisam jedini koje je dotle dogurao :)

cim stignem javljam :D
Znaci sutra prekosutra ;)

zaglavio sam na onom questu kod potresa ispod grada i kada moram da izvalim odakle to dopire.jel iko stigao dotle? spustao sam se 3 lvl ispod,na kraju nisam ni nasao portal ka sledecem lvl,a ova 3 lvl sam skroz ocistio i ne znam sta dalje

Moras naci uzrok potresa :d samo nastavi da trazis dole je

Evo malopre sam presao taj deo, na kraju treceg nivoa na jednom malom mosticu imaju stepenice, i ides da ubijes jednu karakondzulu :D

Evo i slika doticne lokacije, vidi se i mapa nivoa pa probaj da se orjentises :)

Prilozi

• slika.jpg
    slika.jpg
    202.5 KB · Pregleda: 113
e thx....probacu posle pa javljam :)
ali nisam naleteo ni na sta ovako.....mada ti lvli su sugavi,mapa je sva isprekidana,ne mogu nikada sa sigurnoscu da kazem da li ima ili nema negde puta za drugu platformu

Pa mozes jer je svako ostrvce oiviceno belom bojom sem onog dela na kom se nalazi mostic ;)

Presao sam je sa melee i range junakom dosada, dobra je. Skillovi su super, ja budzim samo jednu "aktivnu" magiju vezanu za damage glavnog oruzja, dok sve ostale poene rapsoredjujem uvek na pasivne magije.

428 MB? Pa cela igra ima 500 MB :)

Pa na sajtu pise da je u patch ukljucen dvocasovni demo igre WTF! :D

Evo hocu da instaliram v1.2. Vidim da su ispravljeni neki bagovi a i ono sto mene najvise nervira " Much reduced load times for many users".
Kako da sacuvam lika? Gde se nalaze saved games ili sta god?

Evo hocu da instaliram v1.2. Vidim da su ispravljeni neki bagovi a i ono sto mene najvise nervira " Much reduced load times for many users".

neznam koji os koristis ali evo ti putanaj za win 7:

otvoris skrivene fajlove/local disk c/users/your name/appdata/roaming/runic games/torchlight.

mozes jos jednostavnije da ostavis save game, prilikom uninstal igre pitace te dali da obrise sve ti kazi da ali samo save stikliraj da ostane, ja sam tako uradio instalirao ovo novo i nastavio sam tamo gde sam stao zadnji put! ali ako nisi siguran onda uradi onaj postupak od gore!!! poz

Najbrze jeste da nadjes lokaciju gde je igra instalirana (desno dugme na ikonicu -> properties -> find target). Tamo imas precicu ka save game, koji se nalazi u Aplication Data/runic games/torchlight/save. Imas tri fajla, fajl sa .svt ekstenzijom je sejv tvog lika, ostala dva su shared stash.

Prelazim ga po 4-i put i tek sam sad provalio neku ribu na kraju kampanje gore kod shared stasha stoji i hoce da me penzionise, i kao pri penzionisanju mogu da prenesem neki item kod sledeceg junaka.
Zasto 1 item, kada preko shared stasha mogu da prenesem brdo?! U cemu je razlika?

Poslednja izmena:
Najbrze jeste da nadjes lokaciju gde je igra instalirana (desno dugme na ikonicu -> properties -> find target). Tamo imas precicu ka save game, koji se nalazi u Aplication Data/runic games/torchlight/save. Imas tri fajla, fajl sa .svt ekstenzijom je sejv tvog lika, ostala dva su shared stash.

Definitivno najsigurnija metoda, saved games sam normalno ucitao. tnx

ljudi mene muci 3 quest,kada mi ona riba sto sam joj spasao nekog lika kaze kako treba da nadjem lek za sebe,i ja putujem dole i dole i...dokle.trenutno sam na nekom levelu u kojem se pominju SISTERS.da li sam nesto pogresio ili da cepam dalje

Od te ribe se neces najesti leba,
nikada ne daje nikakve iteme, samo expirence poene kada prodjes neke nivoe a njeni questovi su glavni.
Taj sister nivo je jedan od miniboss nivoa i moras da cepas i dalje naravno dok ne dodjes do glavnog baje, tj. crvendaca sto lupa o zemlju kao sakom od sto. :D
Stvarno nisam citao text koji ide uz questove, ali sve sto treba je da se mlati i budzi lik, kao u svakom H&S do sada. Nema mnogo mozganja.

da da,bas tako,samo cepas i to je to.igra je odlicna mada mi se cini da je bas laka na medium.

igra je idealna za opustanje, kad sam nervozan samo je ukljucim i bijem, smiruje :)

Konacno malo dobrih igara za PC posle duze pauze, presao dva puta main quest,
nalazio sam odlicne uniq iteme ali slabo komplete.
napravicu pauzu koju nedelju poceli prsti na desnoj ruci da me bole :D

Prelazim ga po 4-i put i tek sam sad provalio neku ribu na kraju kampanje gore kod shared stasha stoji i hoce da me penzionise, i kao pri penzionisanju mogu da prenesem neki item kod sledeceg junaka.
Zasto 1 item, kada preko shared stasha mogu da prenesem brdo?! U cemu je razlika?

Ona (dodatno) enchantuje taj jedan...
Inace, ako temeljno cistite sve nivoe, questovi se sami resavaju. Ako jurite samo prolaz na drugi nivo, promasili ste igru :d
Odlicna je igra, predjoh je jednom sa Alhemicarom, krenuh sad opet sa Droljom (a cat se zove Kuchka :d)...
Najjace mi je sto se otvorio Shadow Vault kad predjoh prvi put igru, ali sam morao da viidm kako izgleda kad se retardidram i postanem Ancestor , pa cu to istrazivati sledeci put... :D
I kako rece jedan review... Moja macka moze da summonuje zombije!!! :banana:

Nazad
Vrh Dno