Šta je novo?

Torchlight [action rpg, diablo clone]

U ovoj igri se za razliku od DA prilikom otvaranja kovcega stvarno nadje nesto zanimljivo ;)

Pogotovo kad taj kovceg krene da te jede... :d

Je l' ne moze da se misem okrece oko svoje ose (ocigledno ne) ? Ili nekako drugacije. To je veliki smor.

Koliko ima da se igra ? Ja sam lvl22 ja mislim, igram 25 nivo ispod zemlje cini mi se i nekih 11 i nesto sati. Ima li ova igra kraj?

Inace, fenomenalna je ali je totalno debilan onaj lik u gradu koji ti daje zadatke uvek iste, uvek da ubijes nekog na spratu ispod... bezveze...

Imas da ides, i kad zavrsis, imas da ides opet, i da ides pored toga, opet, i jos...
U principu, prestani da razmisljas o tome, i samo klikci :p

u ja se smorio, jos pre mesec ipo dana mozda i jace xD
bilo interesantno u pocetku, posle vec pocelo da postaje monotono, sto kaze civil idi sprat ispod i ubi tog i tog... a po 5 nivoa ista pa se promeni pa interesantno opet i tako teraj u krug :S

Pa dobro ima li ova igra kraj !? Mislim ono, ima 350 mega! :)

Sad' citam da igra NEMA kraj!?? Da se posle prvog podzemlja pojavljuje neko drugo i nivoi idu tako do sutra...

Upravo tako, kad se smoris da igras sa jednim likom, prekines kad god hoces, preneses item koji hoces (heirloom item) i ajd sve nanovo sa drugim likom.

Dobro si mi rekao da odmah prestanem da je igram. Da sam znao ne bih ni pocinjao. Super je igra ali da nema kraj to ne mogu da im oprostim. Nemam cilj kad' igram.

Slazem se sa tobom, i ja prestao zbog istog razloga, previse je repetitivna igra.

Igra ima kraj... Dodjes do poslednjeg sprata i roknes glavnog baju, malo zeznutog, i to je to. Nakon toga mozes da nastavis da igras ako hoces. Jeste dosta repetitivna, tu se slazemo, ali ja volim taj h&s fazon pa sam je zavrsio.

A koji je poslednji sprat? I kako da znam koji je glavni baja ako na svakom spratu imam po nekoliko baja. :) Sta se nakon toga nastavlja da mi je samo znati, verovatno onaj lik i dalje daje zadatke dok ne dodjes do nekog 500-tog nivoa ispod zemlje. :)

Nije bas tako... Ides do nekog levela i roknes onog carobnjaka, on onda i postane grdosija koja pokrije skoro ceo ekran i to je zadnji baja. Mislim, ako me secanje dobro sluzi, da je poslednji level sa lavom.

Prestani bre da trujes temu, ako ti se ne dopada nemoj ni da igras.

Mogu li nekako da se ubijem u ovoj igrici? Zaglavio sam se na 23 nivou iza nekog zida, i ne mogu da se mrdnem odatle. Pa da posle nastavim iz grada...

Jel mozes da napravis portal i da dodjes do njega?

To sam vec pokusao, napravio ga, ali ne mogu da dodjem do njega, Stojim u mestu i samo se okrecem. Bzvz, a taman sam lepo odmarao mozak uz igru. Pokusao sam i sa onim dash attack ili kako se vec zove kada jurne prema protivnicima ali se opet ne pomera. Bug. To su kao ona vrata iz kojih izlaze one masine koje pucaju. Pa sam otpriilike tu upao.

Problem resen, pomocu cheat-a. Ako se neko zaglavi, otvorite konzolu, i ukucajte Ascend da bi se vratili na prethodni nivo. I to je sve, posle se samo spustite gde ste bili.

Mislis, floor 30 ? Upravo se na njemu nalazim ali imam vise od 15 sati igre. :) Ovaj nivo igram sigurno dva sata, dva puta sam morao sve ponovo da prelazim jer su mi se respawn-ovali svi protivnici a i igram na hard... tezak je nivo...

Da floor 30 xD. Meni nije nesto posebno tezak. Igrao sam sa alchemistom, isao sam na minione jer ti oni obavljaju vecinu posla ;)

@Warmaster Ti, koliko vidim, igrao si ma easy. Ja igram na hard. :)

Ivke, je li patch cuva poziciju ?

@Warmaster Ti, koliko vidim, igrao si ma easy. Ja igram na hard. :)

Ivke, je li patch cuva poziciju ?

Pa da, prvo predjem igru na easy da se upoznam sa mobovima i sa mapama ;). Upravo igram na veryhard sa hardcore ;). Za ovo ce mi trebati vremena jer je alchemy pet spec veoma tezak na pocetku, a ne smem da zginem :)

Mene smorio ovaj nivo posto ga igram dugo i nikako da predjem pa ginem ko lud, vratim se na pocetak nivoa sa mizernim posledicama, malo pesacim posle i to je to. :) Ne mogu da zamislim da ne smes poginuti, pa to je prakticno nemoguce!?

Nije 30 nivo kraj. Ja sam stigao do 31 i nista, i dalje se nastavlja. A imam zadatak na 32. Smorio sam se vise, nista se ne desava...

A da, sad videh floor34, nisam ni gledao. lvl30 je boss koga treba da zveknes. Pa i nije nemoguce kada se prvo potrudis da nabijes gear pa tek onda da ides na sledeci lvl ;). Kupuj one portal mape, jer named mobovi u njima daju veoma dobar gear.

Nazad
Vrh Dno