Tacnije juce je otislo do 29kw zbog malo nize temperature i ne greje se svih 120m2 uvek, recimo da se greje 80-90m2 u periodu od 08-21h i tada dostize temperature 21-22 a nocu je setovano da ne padne manje od 19.
Sto se tice modulacije imam histerezis vode na (-2, +0) jer LG ima i skriveni histerezis od 2 stepena a WD nasetovan kako sam i napisao u postu (kod LG-a to se zove Auto/AI mod). Jos uvek mi je sve novo pa cu eksperimentisati sa parametrima i objaviti kada budem imao malo vise informacija.
Hvala! Mislim da su malo nabili procenu ali sta je - tu je. takodje mi se nije svidelo sto nema mesnih ventila, sabirnika i slicno vec je majstor uradio instalaciju po svom nahodjenu sto rezultira malo bucnijoj instalaciji (prenosi mi se zvuk i na radijatore, brujanje a ozraceno je sve i smanjene su brzine) i nisam siguran da li su protoci cirkulacionih pumpi usaglaseni sa protokom pumpe u TP.
Evo i slike kako to izgleda u kotlarnici.
Pogledajte prilog 414999
Znaci gruba procena za taj deltaT je 20-30% vise rebara? I ja imam globalove radijatore. Trebao bih da uradim i racunicu isporucene snage, toplotnih gubitaka itd. Imas li neke smernice?