Šta je novo?

* Top 10 SuperPi *

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    114.4 KB · Pregleda: 138
Evo i mog malo boljes skora.Moze ovo jos i bolje, ali me mrzi da o/c.
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=120172

A i btw u onoj tabeli pise da Spacemaster koristi vazdusno hladjenje, a on koristi, koliko ja znam, vodeno.

Prilozi

• 4250.jpg
    4250.jpg
    255.1 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
Vidite sto je bre napredak... Celeron na 4.2GHz oko 34s, a Core2 na 4GHz 12.7s... Da mi je znati kako je jedan Intel uspeo da protraci 4-5 godina sa P4 arhitekturom pa mu tek sad doslo iz "dupeta u glavu"... Ali mozda to i nije toliko lose, da nije bilo tako ko zna da li bi AMD jos postojao...

Evo cisto da se i ja upisem i dodatno uplavim listu :D Nista nije zatezano memorija radi na 600 sa bednim tajminzima, ostalo vidite!!!

Prilozi

• Proday.jpg
    Proday.jpg
    364.9 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:

Prilozi

• 4450superpi.jpg
    4450superpi.jpg
    260.8 KB · Pregleda: 110
Lista aktuelna -> BENCHMARK's TOP 100

Prosjecan rez prvih 10 ispod 20s

Jel se ovo mene prividja nesto ili je masa ljudi promenila boju sa zelenog na plavo ???

Poslednja izmena:
bez tweekova, av, diskeeper itd u pozadini, nemam vremena da ga ozbiljno bencujem, a ni memorija nije nesto optimizovana a i nije micron, samo kvr sa pcs cipovima, pod vazduhom

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=129555

Prilozi

• spi 1mb.JPG
    spi 1mb.JPG
    162.9 KB · Pregleda: 117
Poslednja izmena:
OK je, inace se dosta greje pod vazduhom pa nemogu da ga drzim na vise od 3.4 1.425v (P5BDlx Bios) za svaki dan

Prilozi

• sPI 1mb.JPG
    sPI 1mb.JPG
    242.9 KB · Pregleda: 108
Poslednja izmena od urednika:
Ma monty se plasi konkurencije koja je svakim danom sve jaca i jaca :D
Mada i on nesto sprema...oseca se to u vazduhu.

Poslednja izmena:
Ma monty se plasi konkurencije koja je svakim danom sve jaca i jaca :D
Mada i on nesto sprema...oseca se to u vazduhu.

Ja mislim da bi mi svi zajedno trebali da dodjemo na taj nivo da nam je ostali svijet konkurencija.
Svaki domaci rez me raduje naravno svako od nas zeli biti prvi a daleko od toga da se ja necega
plasim..... osim gospoda boga

the beginner , pa sta si bre mislio da cu na ovom scoru da ostanem ..... pa vec iduci vikend ima da vas odkacim bar za dve sekunde
:)

poz...

Poslednja izmena:
the beginner , pa sta si bre mislio da cu na ovom scoru da ostanem ..... pa vec iduci vikend ima da vas odkacim bar za dve sekunde :)

Bas super, jer ce taman da se malo vrate vremena takmicenja Ace i Simpsona i kasnije Kokosa, CYK-a i kompanije.
Naravno i Kokos sprema nesto kao i Spacemaster pa jedva cekam rezultate, a naravno voleo bih kada bi se neko priblizio ili oborio WR.To bi bas bilo odlicno, mada svestan sam koliko je to tezak zadatak...

Poslednja izmena:
..... kada bi se neko priblizio ili oborio WR.To bi bas bilo odlicno, mada svestan sam koliko je to tezak zadatak...

nazalost i vise nego tezak, ne zato sto nemamo znanja nego jednostavno financiski, ili pak veza sa industrijom, skoro svi WR rezultati su drzani od strane ljudi sa zescim vezama u industirji od kojih dobijaju delove non stop na testiranje

evo samo jedan "quote" VictorWanga sa xs koji i nejuri bas rezultate kao OPB, Cooaler itd

"....ws pro and p5wdh dead coz of I've tested about 50pcs+ cpu on those to mobo."

ubiti dve takve ploce, za vecinu od nas bio veliki financiski gubitak a i ko zna dali uopste u Srbiji ima preko 50 komada e6600 ili 6700, a pritom da dodam da i ima Ati RD600 ES plocu koliko dugo na testiranju

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Evo ga i moj skor. Mislim da je ok za taj klok! Steta sto mi ploca nece vise od 450 sa F6 biosom!

znam da nije mesto ali kako to da na nakim c2d pise ssse3 a na nekima sse4?

Vrh Dno