Šta je novo?

* Top 10 SuperPi *

Ok , drugovi imamo solidne rezultate u medjuvremenu ali ipak zaostajemo za svijetom ....

Cilj nam je da se spustimo u prvih 10 kao team ->
http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=3

apelujem na Kokos'a , CYK'a , Spacemastera i ostale da urade sve da se taj cilj postigne.

12.16s je prosjek poljaka...... to su 2,5s koje fale....

Napred momci !

Poslednja izmena:
monte, mogli bi da ovo prebacimo u HWBot format ako vec uporedjujes sa njima, da se lepo vidi, a uporedo mozes da ostavis i ovu nasu listu sto drzis

monte, mogli bi da ovo prebacimo u HWBot format ako vec uporedjujes sa njima, da se lepo vidi, a uporedo mozes da ostavis i ovu nasu listu sto drzis

to treba da se dogovori sa adminima benchmark foruma , mislim da trebaju hwbot'u da se daju prava da pristupi threadu radi sakupljanja i updejta informacija.

Ukoliko to za administratore nije problem ja licno nemam nista protiv.

Poslednja izmena:
mislim da je potrebnije vise ljudi sa e6600 i skorovima ispod 13s da bi se stigli poljaci... za sada ima sestorica,stim sto ***mr23 treba bas da popravi skor ;)
znaci potrebna jos cetiri musketara :D

i stvarno bi moglo da se uradi nesto po pitanju hwbot-a,pa da se takmicimo sa celim svetom

ljudi ko je voljan da dodje sa dobrom memorijom?
Pa da budem ja jedan od ta 4 musketara npr.Atos

da bi bio musketar moras da imas min. e6600, sa ispod 13s spi 1m :D

donesi ti memoriju ako mozesh pa da vidish kako se postaje musketar i bez 6600 ;)
Shalu na stranu imam razloga da verujem da je kod mene vrhunski primerak 6400 ;)

Koji ti je fpo batch procesora?
Pa mozda za vikend ako budem uhvatio malo vremena :D

zaboravio sam da pogledam......:mad: ali ko da je bitno vidim ja po voltazama na kojim on radi da je dobar ;)

odlicno , bitno je sad samo da se prebace rezultati prvih 10 u hwbot superpi thread i vec smo dobili

aj stvarno bi svi mogli, ja cu malo kasnije pa od sada da uporedno kacimo i ovde i tamo, ili ti samo prepisi odande kad neko doda da nebi imali na sto mesta rezultate

haha jete ljudi prebacite rezultate u HWBot sekciju trenutno smo 107 na listi :)

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=906866#post906866

nesto nece da updatuje rezultate, neznam dali je slucajno zato sto sam bio postovao u Moso-vom forumu u 1mb HWBot sekciji, ili je nesto do ovoga

Poslednja izmena:
@animaN
koliki ti je vcore na 3.6Ghz u winu? meni je 1.325V, a na 3.8Ghz 1.4V :D ali ipak ne mogu dalje :S:
@***mr23
to majstore, sad za nijansu digni voltaze za fsb i vcore i taj fsb na 450 :D

Poslednja izmena:
lepo lepo , novi prosjek 14.4202 :)

lepo lepo , novi prosjek 14.4202 :)

Ako zatreba neki rez 15-16sec , onako s'nogu samo javite na PM, to za onaj prosek za takmicenje sa komsijama. Nemam ozbiljniju memoriju i CPU pa da se stari OCer poigra, valjda ce biti vremena za novu godinu. :wave:

Ako zatreba neki rez 15-16sec , onako s'nogu samo javite na PM, to za onaj prosek za takmicenje sa komsijama. Nemam ozbiljniju memoriju i CPU pa da se stari OCer poigra, valjda ce biti vremena za novu godinu. :wave:

uvek trebamo dobrih rezultata.....

monti moze ovako :D
attachment.php

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=141606

:d

Ja sam svoj Sempron 2800+ S754
Nasvirao na 2.4GhZ, HT@900, memorija TakeMs 512MB@ 480MhZ 2.5 4 4 7 1T

I ostvario sam rezultat od 37.718sekundi :D
Nije lose
Javljam promenu kada nasviram memoriju na 500 :D

Prilozi

• superpi.jpg