Šta je novo?

* Top 10 SuperPi *

Poslednja izmena:
ovaj...ja se izvinjavam, moj super pisko ne ispisuje stotinke, samo sekunde, recimo da budem precizniji rezultat mi je 36s, skino sam prvi koji sam video na googlu. Pretpostavljamd a ima neki drugi ? koji ?

hvala momci ! Taj mi treba izgleda :) moje nama ono "mod" kao sufiks. Ocu da se igram sa tajminzima memorije da vidim koliko uticu na vreme, ali mi 36s nije bas mnogo govorilo :D

Evo najbrze sto moze moj Sempy da izvuce a da ne izbaci neku gresku u proracunu... :)
Slika je malo ruzna al se brze ucitava

Prilozi

• superpi.jpg
    superpi.jpg
    93.8 KB · Pregleda: 177
kakvu ti memoriju imas i kako je namestena ? Fino ti to izvlacis, ja izvucem 35.300s ali na 2.64ghz 240mhz ram 3-4-4-8 1T 3160 cycles

Pa meni memorija radi brze nego tebi, inace imam 2x512 Kingmax Hardcore, ali da bi i ovoliko postigao morao sam da dignem napon na procesoru na otprilike 1.55 i memoriju na 2.8V... Za detalje pogledaj slicicu...
Mada ovako ga drzim vec neko vreme i maximalno je stabilno...

Prilozi

• a64info.jpg
    a64info.jpg
    117 KB · Pregleda: 125
Okrugla cifra :)

Za ovaj ekperiment će nam trebati sledeći sastojci:

San Diego 3700+
Corsar XMS 4400C25

Prilozi

Falcon je napisao(la):

Sto jes jes... I u skoli, a narocito na faksu sam takav bio, mada sam na kraju zacudjujuce dobro izgurao. :)

Elem 3GHz na vazduhu izgleda fenomenalno... AMD moze samo u ledja da mu gleda, cak i preskupim FX60 i FX62 procesorima (naravno sve pod istim uslovima, dakle na vazduhu).

Sada jos samo malo da se strpimo, i konacno ce taj Core biti raspoloziv... Ja vec merkam E6600.

da ali zavalice ti B2 reviziju i ne bi me uopste cudilo kad s ne bi klokovala preko 2.5ghz :p mada i to je dovoljno.

Evo konacno i pravog razloga da se lista i updejtuje , cestitke za Yoti'a i veoma lijep score ovo bi trebalo da bude prvi srpski sub-20 rez !!!!

Popravilo nam se prosjecno vrijeme na 25.8188s :)

-> BENCHMARK's Top 100

A kako vidim i Kakaroth je promijenio tabor neka neka o svemu se vodi evidencija :)

Ostali kojima nisam objavio rez neka postuju validaciju pa ce biti i to odradjeno ....
Princip je princip :)

poz....

Poslednja izmena:
monteboy je napisao(la):
Ostali kojima nisam objavio rez neka postuju validaciju pa ce biti i to odradjeno ....
Princip je princip :)

poz....

Validaciju imaš u Super Pi testu jesi mislio na CPU-Z validaciju?

Prilozi

• rez super ~3.14.GIF
    rez super ~3.14.GIF
    144.7 KB · Pregleda: 108
lista je aktuelna :)

dodat novi audio track : mandy vs. booka shade - body language

BENCHMARK's Top 100

Prilozi

• Untitled0.jpg
    Untitled0.jpg
    339.8 KB · Pregleda: 113
  • Untitled5.jpg