Šta je novo?

Tomb Raider : Underworld

Evo da se uisem u knjigu onih koji su se zaglavili.
Zaglavio sam se u nivou Mexico. Nasao sam jednu glavu koju sam postavio na Mayin kalendar, okrenuo sam zupcanike i podigao se podnivo. otisao sam, motorom, okolo gde se nalazi jos jedan isti takav mehanizam. Tu treba da stavim drugu glavu, ali nju nisam mogao da nadjem. Koristio sam sonar, ali jok, nema je. Mozda se vratim na pocetak nivoa i malo bolje istrazim nivo.
Bas bih voleo nekoga ko je taj deo prosao da postuje odgovor.
Hvala.
Igra je prelepa, radnja nivoi, crni panteri. Sve.

Evo da se uisem u knjigu onih koji su se zaglavili.
Zaglavio sam se u nivou Mexico. Nasao sam jednu glavu koju sam postavio na Mayin kalendar, okrenuo sam zupcanike i podigao se podnivo. otisao sam, motorom, okolo gde se nalazi jos jedan isti takav mehanizam. Tu treba da stavim drugu glavu, ali nju nisam mogao da nadjem. Koristio sam sonar, ali jok, nema je. Mozda se vratim na pocetak nivoa i malo bolje istrazim nivo.
Bas bih voleo nekoga ko je taj deo prosao da postuje odgovor.
Hvala.
Igra je prelepa, radnja nivoi, crni panteri. Sve.

Negde na pola puta izmedju ta dva majanska kalendara imas ulaz u taj sredisnji trg. E suprotno od ulaza u trg imas prolaz koji ce te odvesti do novog dela gde ces da nadjes glavu.

Ja inace dogurao do Avalona. :D

Negde na pola puta izmedju ta dva majanska kalendara imas ulaz u taj sredisnji trg. E suprotno od ulaza u trg imas prolaz koji ce te odvesti do novog dela gde ces da nadjes glavu.

Ja inace dogurao do Avalona. :D

Au brate. Ne bih se ni za 100 godina setio. Cu gi probam veceraske.

Evo zavrsih. Fina igra mogu reci. Mozda je mogla i biti malo duza. Jako je lepo sto su uklopili prethodna dva dela u ovo.

Hmmm... Pa po mojoj proceni jedno 10 sati.

Pa pazi igram je od nedelje uvece po malo i to je to. Zavrsih.
Cekam svakako novi PoP, ali do tada da prvo zavrsim Silent Hill :p

Pa pazi igram je od nedelje uvece po malo i to je to. Zavrsih.
Cekam svakako novi PoP, ali do tada da prvo zavrsim Silent Hill :p

Nema tamo nikakav prolaz. Daj ako mozes okaci mi screenshot. Da li si mislio na ovaj trg?

Nema tamo nikakav prolaz. Daj ako mozes okaci mi screenshot. Da li si mislio na ovaj trg?

Da, ali ne da udjes na trg, vec suprotno od ulaza. Znaci kad dodjes do ulaza, okrenes se za 180 stepeni i imas jedan sasvim novi pravac.

Eto ti ulaz na trg, a druga slika ti je prolaz suprotno od ulaza.

Prilozi

• tru 2008-11-19 18-26-03-06.jpg
    tru 2008-11-19 18-26-03-06.jpg
    229.7 KB · Pregleda: 85
  • tru 2008-11-19 18-26-05-99.jpg
    tru 2008-11-19 18-26-05-99.jpg
    237.9 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Kamera i je i dalje malo problematicna ali se polako uhodavam.
Trenutno sam na delu koji je pusten kao demo.

tru2008-11-1622-21-06-08.jpg
Jel sam glup ili sta?
Kako se skace na ove stubove?

Pa ne skaces bas direktno na njih, ali imas na njima ivice na koje se Lara moze uhvatiti.

Imas tu ivicu levo na zidu pa onda sa nje na "zicu".

Pa ne skaces bas direktno na njih, ali imas na njima ivice na koje se Lara moze uhvatiti.

Kvisko, moze opet mala pomoc.
Sada sam u levelu sa vodopadima. Mnogo je zeznut.Uspeo sam da dodjem do Thorovog pojasa. Gurnem onaj stub na njegovo mesto, ali sta dalje. Veatim se do mesta gde sam ga nasao ( Thorome grudi) ali odatle nema sanse da skocim na stub?

Definitivno mi je ovaj nivo najtezi.

Na onom nivou sam se vrteo dok se nisam setio da ona kamena gromada kada padne razbije pod...

Al sam mator.

Ovaj deo u kojem si sada je poprilicno tezak ali sam uspeo da ga zavrsim uz dosta muka i @%$^#&$*(.
Tu si tek na pola puta da zavrsis taj deo. Sada mora da zatvoris i zadnju glavu iz koje ide ta voda a kada to uradis videces sta treba dalje.

btw. da znas da jesi mator :p

Poslednja izmena:
E jeste mi vi neki igraci. Stalno negdje zapinjete... pa gdje je tu uzivanje... :)

Kvisko, moze opet mala pomoc.
Sada sam u levelu sa vodopadima. Mnogo je zeznut.Uspeo sam da dodjem do Thorovog pojasa. Gurnem onaj stub na njegovo mesto, ali sta dalje. Veatim se do mesta gde sam ga nasao ( Thorome grudi) ali odatle nema sanse da skocim na stub?

Definitivno mi je ovaj nivo najtezi.

Na onom nivou sam se vrteo dok se nisam setio da ona kamena gromada kada padne razbije pod...

Al sam mator.

Pokušaću da objasnim.
Dakle stub si do pomerio kraja pri čemu će on zauzeti svoj konačni položaj odakle ga više ne možeš mrdati. Zatim se popni na onaj stub sa kojeg si skočio u Thor-ove grudi i sa njega se kukom uhvati za zmijsku glavu i prebaci na drugu stranu. Kad se prebaciš tamo ideš skroz do kraja zida gde ćeš videti ivice za penjanje. U principu sad bi trebao da obiđeš kao neki polukrug i ta dođeš do mesta odakle možeš skočiti na pomereni stub. Kad skočiš na njega uhvatu se za sledeču zmijsku glavu iznad njega i izvuci se. Posle toga je sve lako.

P.S. Nadam se da koristiš field assistance opciju ponekad. Kod tog kamena je Lara baš lepo rekla šta treba da se uradi. Taj kamen je nova fora u TR igrama i dobro je što su omogućili igračima ovakvu vrstu hinta.
Pozdrav

Ne mogu da pustim igru.Instalira se najnormalnije i kada treba da je lecim,imam onaj lek od 40.1 kg.Kada kliknem na ikonicu nista se ne desava osim sto mi blokira komp.Koristim Kaspersky antivirus ali ga i iskljucujem pre pustanja igre.U cemu je caka?

Presao sam taj nivo, vratio sam se okolo pa na Thorom cekic...
Sada sam u Mayan Island, zima brate, a grejanja nema..:)

Ja sam vec zaglavio, na pocetku. Zanima me sta treba da radim na onoj jahti, tj. kad udjem u vodu. Ronio sam do dole ali samo neke stene, nista nisam nasao.

Probaj bez leka, vidi hoce li da blokira ili ce da ti kaze da nemas original cd.

Evo i ja sam završio igru. Zabavno, ali kratko. Zagonetke mi i nisu bile naročito teške, mislim da sam se 2 puta samo zaglavljivao. Malo i sami pokušavajte da nađete rešenje, bolje ćete se osećati kad završite igru ;)

Jos jedna molba da stavljate pomoci i pitanja u spoiler tagove, upropastavate dozivljaj nama koji nismo stigli, ili tek stizemo do tog dela!

Kako se lepo uklopio dijalog u ove 2 slike. :p
Nisam ni obraćao pažnju dok nisam gledao naknadno kao screeenshot-s. :banana:
By the way,igra je strava.I grafika,a i gameplay.
Kamera jes ponekad šuntava ali nije ništa strašno.
Jedna od retko dobrih igara ove godine.

Poslednja izmena:
Pokušaću da objasnim.
Dakle stub si do pomerio kraja pri čemu će on zauzeti svoj konačni položaj odakle ga više ne možeš mrdati. Zatim se popni na onaj stub sa kojeg si skočio u Thor-ove grudi i sa njega se kukom uhvati za zmijsku glavu i prebaci na drugu stranu. Kad se prebaciš tamo ideš skroz do kraja zida gde ćeš videti ivice za penjanje. U principu sad bi trebao da obiđeš kao neki polukrug i ta dođeš do mesta odakle možeš skočiti na pomereni stub. Kad skočiš na njega uhvatu se za sledeču zmijsku glavu iznad njega i izvuci se. Posle toga je sve lako.

P.S. Nadam se da koristiš field assistance opciju ponekad. Kod tog kamena je Lara baš lepo rekla šta treba da se uradi. Taj kamen je nova fora u TR igrama i dobro je što su omogućili igračima ovakvu vrstu hinta.
Pozdrav

Pazi stvarno, tek sad videh.
Kako uspevate da napravite ovaj spoiler/show/hide panel?

Pokušaću da objasnim.

Zaglavio sam se bas ovde...
Sve sam odradio, ostalo mi je jos kukom da se izvucem ali ne znam kuda/kako!? Suprotnu stranu ne mogu da dohvatim...
2ptds1i.jpg

Edit: espeo sam, mora samo malo konopac da se "skrati" i onda hvata suprotan stub

Poslednja izmena:
Vrh Dno