E ovo se zove optimizovana igra! Na mojoj konfiguraciji na srednjem podesavanju (i dalje izgleda brutalno dobro :d ), rezolucija 1440x900, (nativna za moj monitor) daje 60-70 FPS (skakao mi je par puta i do 85), na otvorenom oko 45-60FPS i pada na oko 35FPS kad je bas neka frka. Meni skroz OK. 😀
To the googlemobile!
pa nisu oni ni hteli da to bude stara Lara, zato i jeste reboot
"Exclusive fullscreen ON is normal fullscreen, OFF is borderless window."
NIje lako ovoj Lari, *****ala Brus Vilisa 😀 Svaki cas lomi koske, pada, krsi se... Sta li bi ostalo od nje da se oavko lomi u stvarnom zivotu... 😀
Može mala pomoć?
Došao sam do dela na početku, gde sam bila zarobljena i gde sam pobegla, pa me je onaj uhvatio u bekstvu... šutnula sam ga u jajca, pa ujela za vrat i onda smo se rvali oko pištolja i tu me uvek upuca u glavu, vidim da mi se pojavi ona crvena šaka i ja stiskam E ali uvek se završi isto, sa metkom u mojoj glavi 🙂
Kakva je to rezolucija, FOV 4000? 🙂
Kakva je to rezolucija, FOV 4000? 🙂 Triple screen na ovakvoj igri, why 😀
Nema sanse onog vuka da ubijem u pecini, sve odradim kako valja a on za vrat. Tacno cu je izbrisat.
Aj sad ozbiljno, da neko u kratkim crtama napise od cega se sastoji gameplay, jel bezmozgasko stiskanje dugmica, ili ima nesto kao u raniijim PoP-ovima, tipa hodas po gredi pa moras da balansiras non stop, ne mozes samo pravo da drzis.. Ako je samo film u kojem 'ucestvujem' onda da preskocim..
Hmm ja imam slican problem. Tek sam krenuo da igram i kada dodjem do scene (kada Lara zapali ona burad) i otvori prolaz, sve pocne da se rusi. Trci-preskoci par provalija i onda je u jednom 'prolazu' scepa nesto za nogu. Na ekranu pokazuje da pritiskam levo-desno, ali nikako da prodjem to. Uvek je na kraju zvekne ona teska kamencina. Znaci pop1zdeo sam vec na pocetku. J3bale ih konzole!
Jel moze neko da mi kaze kako da predjem ovo? Hvala!
Jel si uspeo da predjes to ? Ja nikako, vec pola sata samo to cepam, pise mashuj levo-desno, ja mashujem al on svejedno za vrat 😀
Izbucah nekako smrada 😡. Prvo ono lijevo-desno, pa jednom F, nekoliko puta E i na kraju F dok ga ne rasporis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari