Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Izasli prvi sexy modovi [nema full nude]. :eyebrows:

Dajte screenove 😀

E ovo se zove optimizovana igra! Na mojoj konfiguraciji na srednjem podesavanju (i dalje izgleda brutalno dobro :d ), rezolucija 1440x900, (nativna za moj monitor) daje 60-70 FPS (skakao mi je par puta i do 85), na otvorenom oko 45-60FPS i pada na oko 35FPS kad je bas neka frka. Meni skroz OK. 😀

Toliko o tome da za igranje na PC treba dati 500e za graficku!

"Exclusive fullscreen ON is normal fullscreen, OFF is borderless window."
NIje lako ovoj Lari, *****ala Brus Vilisa 😀 Svaki cas lomi koske, pada, krsi se... Sta li bi ostalo od nje da se oavko lomi u stvarnom zivotu... 😀

Poslednja izmena:
Poceo i ja da igram... Igra je odlicna ali nazalost nemam osecaj da igram pravog Tomba, ***. Kao da je u pitanju novi protagonista a ne stara dobra Lara🙂 Ipak ovo je fantasticna igra i to je cinjenica, sve preporuke 😉

Ocekivao sam malo vise od grafike. Lara dobro izgleda(ajde!), akcija ponekad podseca na resident evil..
Vidim da igra dobro tresse nvidia usere 🙂 Imaju poprilicno problema. Inace igra super radi na 7870 na ultra podesavanju.
Ukljucio sam u par navrata msi afterburner i igra je koristila oko 1600MB vrama-a u 1680x1050..:wave:

"Exclusive fullscreen ON is normal fullscreen, OFF is borderless window."
NIje lako ovoj Lari, *****ala Brus Vilisa 😀 Svaki cas lomi koske, pada, krsi se... Sta li bi ostalo od nje da se oavko lomi u stvarnom zivotu... 😀

Koja je razlika zna li neko? Posto ja izmedju Fullscreen i Fullscreen + Exclusive Fullscreen ne vidim razliku?

Aj sad ozbiljno, da neko u kratkim crtama napise od cega se sastoji gameplay, jel bezmozgasko stiskanje dugmica, ili ima nesto kao u raniijim PoP-ovima, tipa hodas po gredi pa moras da balansiras non stop, ne mozes samo pravo da drzis.. Ako je samo film u kojem 'ucestvujem' onda da preskocim..

Borise napokon odlican avatar. Sve cestitke. 🙂

Može mala pomoć?
Došao sam do dela na početku, gde sam bila zarobljena i gde sam pobegla, pa me je onaj uhvatio u bekstvu... šutnula sam ga u jajca, pa ujela za vrat i onda smo se rvali oko pištolja i tu me uvek upuca u glavu, vidim da mi se pojavi ona crvena šaka i ja stiskam E ali uvek se završi isto, sa metkom u mojoj glavi 🙂

Brzo levo desno dok ne podigne pistolj da ga zveknes u glavu.

Hvala, prešao sam to.

posle sam se malo mučio sa onim vučkom u jazbini ali ušao sam u štos 🙂
Stigao sam do dela kad se sruši onaj avion, a nedugo zatim ubijaju onog pilota

Kakva je to rezolucija, FOV 4000? 🙂 Triple screen na ovakvoj igri, why 😀

Poslednja izmena:
Nema sanse onog vuka da ubijem u pecini, sve odradim kako valja a on za vrat. Tacno cu je izbrisat.

Igra odusevljava! Igrao danas oko sat dva, preso onaj Tomb of the lost Adventurer, nemam reci kako je sve odradjeno. Grafika, muzika, efekti... znaci savrsenstvo.

Nema sanse onog vuka da ubijem u pecini, sve odradim kako valja a on za vrat. Tacno cu je izbrisat.

Jel si uspeo da predjes to ? Ja nikako, vec pola sata samo to cepam, pise mashuj levo-desno, ja mashujem al on svejedno za vrat 😀

Hmm ja imam slican problem. Tek sam krenuo da igram i kada dodjem do scene (kada Lara zapali ona burad) i otvori prolaz, sve pocne da se rusi. Trci-preskoci par provalija i onda je u jednom 'prolazu' scepa nesto za nogu. Na ekranu pokazuje da pritiskam levo-desno, ali nikako da prodjem to. Uvek je na kraju zvekne ona teska kamencina. Znaci pop1zdeo sam vec na pocetku. J3bale ih konzole!

Jel moze neko da mi kaze kako da predjem ovo? Hvala!

Poslednja izmena:
Aj sad ozbiljno, da neko u kratkim crtama napise od cega se sastoji gameplay, jel bezmozgasko stiskanje dugmica, ili ima nesto kao u raniijim PoP-ovima, tipa hodas po gredi pa moras da balansiras non stop, ne mozes samo pravo da drzis.. Ako je samo film u kojem 'ucestvujem' onda da preskocim..

Igrao si Uncharted, to znam 😉.

Hmm ja imam slican problem. Tek sam krenuo da igram i kada dodjem do scene (kada Lara zapali ona burad) i otvori prolaz, sve pocne da se rusi. Trci-preskoci par provalija i onda je u jednom 'prolazu' scepa nesto za nogu. Na ekranu pokazuje da pritiskam levo-desno, ali nikako da prodjem to. Uvek je na kraju zvekne ona teska kamencina. Znaci pop1zdeo sam vec na pocetku. J3bale ih konzole!

Jel moze neko da mi kaze kako da predjem ovo? Hvala!

F kad ti se pojavi crveni kruzic da ga udaris.
I nema nikakve veze sa konzolama na konzolama pise tacno sta da stisne tj. koji taster ovde ti se pojavi ikonica za melee a melee ti je na F!

Poslednja izmena:
Jel si uspeo da predjes to ? Ja nikako, vec pola sata samo to cepam, pise mashuj levo-desno, ja mashujem al on svejedno za vrat 😀

Izbucah nekako smrada 😡. Prvo ono lijevo-desno, pa jednom F, nekoliko puta E i na kraju F dok ga ne rasporis.

Izbucah nekako smrada 😡. Prvo ono lijevo-desno, pa jednom F, nekoliko puta E i na kraju F dok ga ne rasporis.

Ja sam se mučio sa onim likom nekoliko puta, međutim vuka sam sredio iz prve 😀. A primetio sam da će biti to zeznuto sudeću po nekim YT recenzijama gde ih je to nerviralo i pomislio sam da ću tu da se zezam dugo, kad ono ...

Nazad
Vrh Dno