Evo i ja : Posle dva sata igranja utisci su podeljeni. Da li je ovo Lara ili su mogli da stave i nekog drugog lika da trckara i odapinje strele po sumici. I da i ne. Igram jer igra se zove Tomb Rider. Da li bi igrao da se zove drugacije i da je umesto Lare npr. neka Sara, verovatno da. Toliko krvi, lobanja, delova skeleta, cudnih svetilista nisam video ni u Dead Space serijalu. Za ovo malo vremena koliko sam igrao, devojka je uspela da se nabode na neki siljak, posteno izubija, ukljesti nogicu u zamku, bude gricnuta od vukova, popase par strela, morbidno kada dobije strelu u vrat, bude zadavljena, lik joj prosvira mozak....mislim . Kada se uzme izgled okruzenja u obzir, koske, lobanje, i ostali human remains, ocekivao sam da ce se pojaviti neki demoni, karakondzule, nekromorfi.... a ono neki fin svet. OK cekam da se radnja razvije pa da vidim. Nema skakanja i ima ga, nema zagonetaka i ima ih ali opet, niti je ovo Prince of Persia niti Portal a ni ranija Lara. Grafika je dobra mada mi nekako Larina kosa nije bas... Nije mi jasno kada se aktivira onaj meni u kampu i ponudi se opcija fast traveling, provaljujem da u nekim kampovima imam samo po npr. 33% completed i da nisam nasao neke relikvije i ostale sitnice. Da li se vracati nazad i bazati trazeci iste....