Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X

kod mene na ovoj mojoj masini ako ima 10fps to je super :d u podesavanjima stavim sve na low ali i dalje je uzas sto se tice frejmova :wall:
ovo mozda jeste dobro optimizovano ali za malo jace konfiguracije :)
inace igra sasvim pristojno izgleda cini mi se koliko sam uspeo da vidim grafika je dosta dobra a ja ne mogu da je igram:mad:

Nema sanse da je do hardwarea, nesto igra baguje, ili mozda system.

DX 9 mod, plus 4xAF, daje 140+ FPS-a....nisu se bas proslavili sa DX10 implementacijom...3 puta manji FPS uz ne bas uocljive razlike u grafici, plus taj stutter koji se kod mene javlja.

Inace ne mogu da dodjem do Suhoja:( Demo kao da ne zapamti da sam presao misije, svaki put ide ispocetka.

probao ponovo sada radi dosta dobro i kod mene ocigledno me nesto drugo zezalo pa sad kad je racunar prespavao:D kao nov je
mogli su malo laksu igru napraviti :d

Nasao sam resenje za moj problem :)

Ako nece da vam "apply" profile tj. skuca se tamo, pokrenite demo u XP compatibility modu (ovo vazi za vistu naravno)

Probao sam igricu nije losa.Videcemo kad izadje cela verzija!

Kod mene sve na max 1280x1024 sa 8xAA ne pada FPS ispod 50 :) Stvarno mi se sviđa, jedva čekam full verziju. Što se grafike tiče jedino zameram to što eksplozije na zemlji izgledaju kao gif animacije, sve ostalo je korektno.

Igra je extra, grafika prva liga zaista. Na mojoj mašini sve na max u dx10 u 1680 radi sve glatko. Takođe jedva čekam punu verziju, jako zanimljivo, lako, kratko i zabavno da mogu na svakoj pauzi po malo da pređem, a da ne batalim ko ostale novije igre.

Slazem se sa gornjim postom.Prilicno laka i prilagodjene misije omogocavaju da se zabavite na duze vreme.Sto se tice kontrola i one su lake, dobro je optimizovana igra...waiting for full version! :)

Demo radi i na Windows 7 Beta u Compatability Modu (kao Vista)

lepo izgleda ali ja sam ocekivao malo vise da vuce na simulaciju a ne cistu arkadu... mada nisam presao dogfight iz tutorijala (nije mi se svideo) pa ni neznam dalje sta ide ;)

Ovo je samo obicna arkadica... ali prokleto DOBRA arkadica :banana:.
Znaci kakve sve manevre izvlacim to nije normalno :zgran:. Zaletim se na dva Su-47, pun forsaz sa F16, prvom posaljem dve rakete pod nos, pravim valjak pri punoj brzini, izbegavam rakete od prvog i drugog, drugi Su-47 prolece pored mene, pritisnem kocnicu pa nos gore i pravim kobru, obrcem se na suprotnu stranu + rol za 180 i saljem dve raketa u auspuh drugog suhoja, padam u stall i izvlacim se 100m iznad vode.

Igra nema apsolutno nikakve veze sa silmulacijom ali je brutalno zabavna!

Poslednja izmena:
Ovo je samo obicna arkadica... ali prokleto DOBRA arkadica :banana:.
Znaci kakve sve manevre izvlacim to nije normalno :zgran:. Zaletim se na dva Su-47, pun forsaz sa F16, prvom posaljem dve rakete pod nos, pravim valjak pri punoj brzini, izbegavam rakete od prvog i drugog, drugi Su-47 prolece pored mene, pritisnem kocnicu nos gore i pravim kobru, obrcem se na suprotnu stranu + rol za 180 i saljem dve raketa u auspuh drugog suhoja, padam u stall i izvlacim se 100m iznad vode.

Igra nema apsolutno nikakve veze sa silmulacijom ali je brutalno zabavna!

to nam i treba... puno dobrog zezanja :D

Zanimljivo je napomenuti sto se zapravo boris za privatnu kompaniju:D (PMC) ...I umesto onih govorancija a-la "moramo spasiti demokratiju" ili "teroristi nam prete sa WMD's", sad je doslo do "nas profit i akcije na berzi ce ici u nebesa" i "moramo pokazati zube konkurentskoj kompaniji":d
Ekstra fora...a u introu za igru sve sami head-ovi: Dassault,Lockheed Martin,Boeing,Eurofighter konzorcijum...:D

Poslednja izmena:
Kao arkada igra je odlicna.

Pogled iz kokpita

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K8q_HWKIOPQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K8q_HWKIOPQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/YOUTUBE]

Igra je super, konačno nešto zašta zaista ne mogu da se stripim :) :banana:

ja sa mmislio ovo da uzmem za PS3 ali posto nepostoji valjan Aviator Stick za isti ipak cu ga uzeti za PC 8)

Da li se nekom cini da nesto nije u redu sa proporcijama aviona.. Kao da su sabijeni po duzini a "debeli". I ima neki cudan trip pri rotiranju aviona zgrade se izoblicavaju kao da posmatram iz lupe.

Da li se nekom cini da nesto nije u redu sa proporcijama aviona.. Kao da su sabijeni po duzini a "debeli". I ima neki cudan trip pri rotiranju aviona zgrade se izoblicavaju kao da posmatram iz lupe.

Pa jurcas avionom 1000 i nesto kmh i de ti se zgrade nece izoblicavati:)

Ubisoft Romania postavlja nove standarde. Uspeli su da najsavremenije lovačke avione uspore u rang WW2 letelica :)

Ti bre Filipenko daješ komentare kao da si opitni pilot koji je provozao sve moguće avione i mlazne i klipne ;)

Ubisoft Romania postavlja nove standarde. Uspeli su da najsavremenije lovačke avione uspore u rang WW2 letelica :)

i meni se chini da je sporo, al ajde, nije losha zabava.

Jedva cjekam da sednem u SU-47! :D

Mada, ukoliko ne bude i nekih konkretnih misija, bombardovanja i sl. mislim da ce biti dosadno.

Meni odgovara da idu sporo, kad idu brzo nista ni zivo ni mrtvo ne vidim, ni ko me gadja ni koga da gadjam.

Najbolje bi bilo da mozes da stanes i rokas, kao u Armored Core. :)

To verovatno moze Harrierom:) Nisam ga isprobao doduse, zurio sam da poteram Su 35...1 raketa- 1 kill:D

Vrh Dno