Iskreno lik nema nikakav specijalni build, gledano da glavni item tog seta su MC rukavice koje daju 16% dmg ako nemas ni 1 set bonus aktivan, sto je super, ali npr alfabridge ce takodje da ti doda oko 15% dmg + dva druga talenta, barret chest i jos 1 po izboru exotic item mozes da nosis bez obzira, nista specijalan build a da ga napravis treba da se useres jel se sastoji od toliko named itema.
inace Famas je katastrofa i ko kaze da nije on nije normalan, pricam o njegovom stabilitiju i recoil koji ne da puca na sve strane nego i levo i desno gore dole u krug, apsolutan uzas bez stability modova ili pucanja po par metaka sto je u pvp na blizinu nebuloza, a stability modovi ti oduzimaju dmg bonus od uncomplicated tako da ono item je sta god iskreno... al dobro svako kako on zeli igra iskreno, M4 lightweight i Lvoa-c su idalje zakon po meni.
Licno idalje furam sa headshot dmg jel iako je moguce nabiti tonu crit hit dmg na ARs sam crit chance je slab, ja imam 18%, ako bih zeleo vise morao bih da se odricem crit hit dmg... tako da furam full headshot modove, a ako zatreba i ako ne mogu efektivno da pogadjam glavu switcjujem na mp7 sa hurried talentom (1sec reload time) sa crit hit i crit chance modovima, imam sa pulsom oko 57% crita i 122% crit hit dmg.
Testirali smo to malo u pvp, idalje headshot M4 kida ako mozes da pouzdano pogadjas glavu, dok gadjanje u telo mp7 je pobedjuje.
Probao sam last stand, prva partija i 16 kill streak, 2x sam umro, svo vreme sam isao solo cisto da se testiram protiv drugih igraca i buildova, vecina igraca koje sam susreo su bili krajnje losi, drasticno losiji nego likove koje susrecemo u DZ, samo par likova je znalo sta radi. Nije los mod ali vise mi je kao Call of duty il slicno udjes malo sibas se bez nekog viseg cilja i ono...
Preferiram DZ gde volim tu mogucnost biranja da li ce pvp da izbije ili ne, gde imas sta da izgubis ako pogines itd. Nazalost DZ je popuno prazan od kako je 1.6 stigao, izgleda da svi imaju i igraju last stand 24/7 jel za last stand 16 igraca mi je nasao za 15sec, u DZu lutam satima bez da vidim jednog jedinog igraca, extract na mapi, rogue ili bilo sta, veoma tuzno sobzirom da su ubacene nove skroz cool DZ zone koje su nazalost prazne zbog last standa predpostavljam.
Nadam se da kada ljudi nabiju max lvl u Last standu da ce da ih smori i da se vrate u DZ.
Inace nagrade u Last standu su preterane, za 15tak min partije sam dobio tacno 17 high end i gear set itema/oruzija, doduse bio sam prvi na leaderboard i pobedili smo, tako da predpostavljam da moze da se dobije i solidno manje ali 17 itema za 15min je preterano... Jos jedan razlog manje da se ide u DZ...
Sto se tice Legendary misija, utisci su mi pomesani, probao sam sve tri misije, Jedna (ne pamtim imena misija) je veoma laka u odnosu na druge dve, radi se o misiji gde treba da power upujete agregat na ulici na otvorenom kako god se zvala, nije nista specijalno teska.
Druga misija, takodje ne znam ime je solidno teska, zanimljiva i chalanging ali VEOMA frustrirajuca ako slucajno poginete jel ima samo 1 checkpoint u celoj misiji negde na pola puta, sto vas vraca efektivno barem pola sata unazad itd... nisam je presao dosli smo do bossova i wipovali kao stoka i nije mi padalo na pamet da jos pola cuke grindam do bossova..
Treca misija napalm production site? il kako god se zove, je po meni licno ODVRATNA, tako glupo dizajnirana, endless waves mobova sve na istoj lokaciji, barem 20tak Riot shield mobova koji ne samo da imaju taj prokleti shield nego i par ziliona armora i hp, npr u jednom wave dodje 5 riot shield baja, pa se ti smaraj pola cuke dok ih ubijes sve jel ne mozes ko covek ni da ih flankujes nit ista, cist *****izam, nije tesko samo je krajne dosadno i frustrirajuce iskustvo po meni, nisam prestao da zevam tokom misije. Bossovi na kraju te misije, njih 5, kolko sam video problem je samo 1 od njih, koji konstantno baca support station koji ima range preko cele mape i sire, obuhvata prolly celu mapu igre od prilike, healuje im armor sto je tezak *****izam, jel bilo je trenutaka gde se tucemo 20+min sa bossovima a oni malo pa malo opet na full armor, Da trebali smo da fokusiramo bossa koji baca statione, jesmo, al ona bezi po spratovima, a nije je tako lako juriti pored 4 druga bossa i par drugih elite mobova, a treba joj 10tak sec da se regenerise back to full... posle 3 sata wipovanja u misiji ja sam odustao ali su prvi pokusaj posle toga nasi ubili samo zahvaljujuci bugu da kucka nije bacala suport station samim tim je samo pitanje vremena kada ces ih ubiti... odvratno iskustvo, mada moguce da postoji neka proper taktika koju mi nismo koristili i sami sebi otezali sve. Al i bez toga misija je odvratno dosadna i necu je raditi tacno da baca 50e po runu.
Cash shop.......... sta reci free to play model za stoku... Daaaaaaa samo vanity items... e pa vanity items zeli 80% igraca, svako zeli da mu charr izgleda top, Iako trenutno nije neka specijalna ponuda outfit setova, plasim se da ce vremenom poceti da pune taj shop sa sve vise i vise sve bolje looking outfit setova i time grabiti kes ko ludi. Emotes, wpn skins itd nisu strasan problem po meni al stvaro bih preferirao da ne postoji cash shop, ili da ako postoji moze i za in game currency da se pazari kao u GW2. Jel ovo da kanes 10e za jedan outfit je sramota... ako bi zeleo sve da kupis trebalo bi ti vec sada jedno 150e ....
Ne znam da li tripujem ali od 1.6 primecujem dosta vise bugova koji su krajnje iritantni, kao npr bugovi gde ne mozes da budes rezovan od strane igraca, ili gde support station nece da te rezuje, recovery link itd..
Puska je pocela relativno cesto da jammuje sto nije bio slucaj do 1.6, nije veliki problem prebacis na drugo oruzije al ono..
Kao veliki + smatram to sto za sada barem ni jedan set za dps nije MUST HAVE, kao sto je alfa bridge bio u 1.5, svi su manje vise isti dmg gain, stvar ukusa i to mi se svidja. Eventualno je OP dead eye al snipere hvala bogu ne igra mnogo ljudi i za sad nisam se susretao sa istim, Onaj build sto koristi marco style moze je krajnje OP ali samo u veoma kordiniranoj grupi od 3+ igraca gde svi znaju sta rade, hvala bogu vecina ljudi nema ni takvu kordinaciju i osecaj za team play niti taj skill da iskoriste sve mogucnosti tog builda, sumnjam da cu susretati takav build i da ce praviti vece probleme..
Inace resio sam da moram da nabavim barret chest piece, jednostavno je najbolji, znaci u sve 3 faze, skill power gain pre nego sto popujes skill, dok je skill na cooldownu 5% dmg, i kada iskoristis i drugi skill 10% armora... Ne mogu da propustim to ali mi se baca pegla od pomisli da cu morati da farmam prokleti lexington event 150+x za isti...
Inace za sada jedini set koji sam rekalibrejtovao i sredio je Nomad, koji nije sjajan za pve niti za last stand, al polako nabicu i druge setove dok skupim proklete modove za iste. za sada furam sa 320k dps, 360k toughness i 160k skill power. Balansiran build, umesto recovery link koristim survival link jel sa tolko helta (proc od nomada) vise mi znaci ovaj link, tacnije bez racunanja medkitova i first aid, sa recovery link imam oko 1100 toughness ukupno (racunajuci nomad 4pc) sa survival link imam 1435 toughness tako da ono...
--