moze i viseNisam je probao, pitam ovako generalno.
Da li je igra na kojoj se moze provesti 500-600h za godinu-dve?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Brate mi smo tu ako treba doniracemo samo division da opstane[emoji2] Iskreno igrace se bice uvek igraca.Nazalost moje sumnje da season ili year two Division vise lici kao kraj nego nastavak je potrvrdio i Skill Up. Jako sam razocaran, siguran sam da je masiv zeleo da nastavi da developuje igru i pricu i da prosiri NYC dalje i doda nove misije, modove itd ali smradovi iz Ubisofta su definitivno zakljucili da ne vredi vise ulagati u dalji developement Divisiona zbog premalog playerbase, tolko da ni paid dlcovi nece biti jel su sigurno izracunali da im nebi pokrilo ulozene troskove u pravljenje istih, ponovo zbog premalog broja igraca.
Sada nam pricaju sarene lazi kako ce division u year 2 dobiti sjajne "ekspanzije" koje su sve samo ne ekspanzije. Mogu da se mozda svrstaju pod game tweaking il eventualno siromasni modovi za igru, nikako ekspanzije.
Ostaje nama koji vole division da se nadamo da je tih 400 Massive zaposlenika, i 4 druga studia koji rade na divisonu (npr Redstorm koji je zaduzen za pvp deo igre) vec uveliko rade na pravljenu Division 2. U suprotnom rec The Division ce umreti u svakom smislu u roku od godinu dana. Podpisujem.
Evo sta Skill Up ima da kaze povodom ove teme https://www.youtube.com/watch?v=2HMkWJFAlJ8
Uglavnom i on je razocaran i smatra da developeri samo pokusavaju da odrze "puls" igri, ne i da je dalje ekspanduju, aktivno da rade na njoj u bilo kom aspektu, ali da gledano da cak 5 studia radi na Divisionu prema recima Ubisofta, nema apsolutne teorije ni mogucnosti ni u pararelom univerzumu da sve sto ce raditi narednih godinu dana je ova sitnica od promena koju su planirali, vec da to dosta podkrepljuje sumnje da je Division 2 vec duze vreme u developementu.
Da se razumemo, ja licno volim igru iako ima dosta mana, mnogo mesta za poboljsavanje itd. Nemam nista protiv da naprave Division 2 od pocetka fresh sa svime sto su naucili iz Division 1 i da to bude bomba od igre. Ono sto meni smeta je sto cemo barem godinu dana imati ZERO novog materijala za igru u samom Divisionu.
Takodje razlog zasto smatram da bi se Ubisoft uopste cimao sa pravljenjem Division 2 kada je originalni Division prosao ocajno i ima manje od 50.000 igraca koji aktivno igraju (moja procena mozda je i manje, na steamu vidim da bude oko 7-10 hiljada u igri prosecno al to ne racuna ljude koji igraju preko Uplay ili Sony/Xbox konzola).
Elem smatram da razlog zasto Ubisoft vidi potencijal u pravljenu i ulaganju ogromnih para u novi Division je cinjenica da je Division prosle godine bio u top 6 najprodavanijih igra u svetu globalno. Sto znaci da se ljudima svidela ideja, ali ne i kako je ideja sprovedena u delo, pa su resili da pokusaju od nule ponovo da tu istu ideju implementuju na nadamo se mnogo bolji nacin i da sigurno ocekuju da ce igra biti desetine puta uspesnija od Divisiona sto se tice redovnog playerbase.
To je moje neko vidjenje stvari.
Jedno je sigurno, ne ocekujte nikakve dodatne velike updatove ili novi materijal za igru od "starog" Divisiona. Sta je tu je to sto imamo imamo, sto nemamo imacemo mozda u Division 2, a do tad....
-
Naravučenije: Igre moraju da prođu fermentacije da bi se videlo šta će od njih biti. Otprilike isto kao mala i srednja preduzeća, ako je uspešno prvih 12 meseci biće uredu.
Stvarno ne vidim svrhu zaletanja sa $60 (ili manje) u igru na izlasku u današnje vreme.
Dodaj me na uplay voja88 imamo odlicnu ekipu pa cu da te upoznam sa ostalima [emoji3]Pozdrav svima, ako ima jos nekoga da igra Division neka me doda na Uplay-u, max sam lvl, ali u DZ 1, nije mi se igralo solo, pristojan gear za sada, mada nista posebno. User name na Uplay-u mi je loshmi88. Smorilo me vise sam da je peglam.![]()
Dodaj me na uplay voja88 imamo odlicnu ekipu pa cu da te upoznam sa ostalima [emoji3]
Trenutno nisam u igri ali cim budem i ako ti mozes naravno igramo.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Vredi, može čak i solo da se igra super.
Ja sam kupio za oko 15e i svidelo mi se toliko da sam uzeo za još 15 season pass...
A sad je još manje, tako da je bagatela za odličnu igru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari