Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Jel se taj last stand i domination dobija i uz season pass ili mora da se kupi naknadno?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
dobija se uz season pass

year 1 season pass otkljucava tri dlc underground, survival i last stand, za year 2 season pass cemo videti sta ce biti

Hahaha, pa sad znaci bacaju foru da je jedan season pass dovoljan za godinu dana i saku dlc-va a ako hoces ostatak koji izlazi kasnije moras da kupis ponovo season pass samo sada year 2?!
Je l' me lozis?

To li tako ide zanimljivo [emoji2]
Makso smiri se malo [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Poslednja izmena:
Hahaha, pa sad znaci bacaju foru da je jedan season pass dovoljan za godinu dana i saku dlc-va a ako hoces ostatak koji izlazi kasnije moras da kupis ponovo season pass samo sada year 2?!
Je l' me lozis?
to pod uslovom da bude year 2 content. bio je neki survey iz kog se da zakljuciti da ce biti division 2 najverovatnije, e sad moguce da do tada izbace jos koje dlc (ubisoft je to :))

Da li neko moze da mi pojasni da li je najbolje da spojim iste setove ili da idem sa razlicitim i ako moze pojasnjene oko onih talenata vezano za oruzija kako fukcionise i kako da ih aktiviram.U zadnje vreme sve nesto slabo mi se pada nikako da slozim nesto dobro :D

Pa zavisi koji build juris... sad je recimo popularan Alpha Bridge, i prilicno je jak samo ce biti nerfovan u 1.6. Znaci nabaci bilo koja 4 komada ABridge, pa ova 2 preostala mozes bilo sta. Za svaki zeleni item ti pise sta daje set od 2, 3 i 4 kad odes u details, pa prema tome slozi. Ja sam sa 4 AB bonusom upario 2 komada Path of the Nomad za 15% health on kill.

A za oruzje svaki talenat pise sta trazi da bi postao aktivan, pa vidi prema tome da sredis statse kad uparujes armor setove.
Ja sam recimo izbegavao oruzja sa talentima koji traze 4800 Firearms, posto mislim da je bolje uloziti u staminu.

Jos samo da nabavim 4komada od AB imam ih trenutno samo dva ako se ne varam :D

dok ih skupis izacice patch :D

Verovatno ,nema veze mozda patch ima da poboljsa ove koje imam trenutno :D

Ljudi ako neko zeli da igra zajedno, pve, pvp (last stand) DZ moj nick je Stiletto86 pa nek me doda, igram trenutno sa AB pvp a PVE sa Frontline, al od patcha menjam na striker za grp pvp play, pve,hvts i slicno cu idalje igrati sa frontline setom a DZ sa Nomad.
Takodje bih dodao da sam u principu nov u Divisionu, igram tek nekih 2 meseca, ~230sati played. Slabo igram incursions i survival, incursions jel ih nalazim veoma frustrirajucim i dosadnim sa random grupom ljudi gde posle 40min wipujete i grupa se raspadne, a survival sam odigrao 2x oba puta se uspesno extractovao i nesto posle toga nisam vise ulazio, mada nemam nista protiv moda.

Poslednja izmena:
daj pomognite ljudi stra treba da ucinim ne razumem kako da obezbedim ovo i misije sam presao sve glavne ili bas treba sve
Tom Clancy's The Division™2017-2-17-13-10-32.jpg
Tom Clancy's The Division™2017-2-17-13-9-57.jpg

da li imas tu misiju na mapi?

ne znam moram da pogledam ali to cu tek sutra da vidim

koliko se secam kad se pojavio underground, pojavila se neka misija dole na mapi, odes tamo i to inicira quest i onda se vratis u Terminal i odes dole

Ajde videcu onda, bolje cu da pregledam mapu

Dali ima negde neki solo guide za pocetnike?Mislim na to koji gear koristiti,gde farmati,skillove koje koristiti itd.Gledam razne klipove,ali nista ne kontam!:D

Otvorio sam underground presao sm tu smrdljivu misliju ona je kao neka sporedna.
Zanimljiv je mod :D

Dali ima negde neki solo guide za pocetnike?Mislim na to koji gear koristiti,gde farmati,skillove koje koristiti itd.Gledam razne klipove,ali nista ne kontam!:D
uskoro ce patch 1.6 (u narednih desetak dana najverovatnije), sa njim dolazi dosta promena. najbolje da se okrenes tome. pogledaj malo yt koji se ticu novog patcha. dobar set za solo ce biti Nomad

@bro82:
Sad ce se dosta toga promeniti po pitanju geara, kada izbace 1.6 patch. Ne znam dokle si stigao u igri, ali u principu dok ne zavrsis story misije i otkljucas sve wingove u bazi gear i nije mnogo bitan. Samo cepaj iteme koji imaju dosta stamine, armora, enemy armor damage..

Od skilova se uglavnom koristi support station za healing, first aid takodje, offence skilovi bi bili turret i seeker mines. ostali nisu toliko zastupljeni, sto ne znaci da su losi. Za Dark Zone je odlican Pulse, da vidis gde su enemies, bilo da je defensive mode da drugi igraci ne vide gde si ili onaj sto boosta crit damage i chance... I smart cover je bio jedno vreme OP pa su ga nerfovali.

Survival mi je inace najbolji mod, totalno kao druga igra u igri :D

@illidan
@spirit
Dovoljno mi je za pocetak.Story sam presao ceo,samo mi je ostalo jos 1 ili dva winga-a da otkljucam.Nisam igrao iz razloga sto sam imao slab procesor,pa je bilo pravo mucenje.Hvala za predloge,pa kada se malo edukujem mogli bi zajedno odigrati koju partiju!:)

ako treba neki boost za gear ili bilo sta slobodno vici :)

Hocu:wave:

Ova igra postala popularnija posle godinu dana, nego kad je izasla.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

^Pa zanimljiva igra ja sam je kupio oko 10 januara sa sve SP i vec imam oko 63h sata igranja a sigurno cu jos toliko mozda i vise igrati.
Inace underground sam igrao i moj neki zakljucka je da je dobar za budzenje opreme :D

aj kazite mi jel doboro ovako sto sam uradio cekam jos nesto od nomada pa da stavim imam ranac i rukavice ali nisam zadovoljan cekam masku:D
Tom Clancy's The Division™2017-2-20-14-19-13.jpg

Vojo ako se fokusiras na PVP, nemoj tolko firearms, znaci guraj do 4970 il kolko je vec potrebno da odkljucas bitne talente na oruziju, posle toga SVE u staminu, elektroniks mozes 1 item npr ako zelis da ti skillovi budu kolko tolko efektivni, pomaze dosta ranac sa talentom za 200% firearms i stamine da se doda kao skillpower ako nista drugo.

-Sto se seta tice, 4 itema su ti dovoljna, znaci 2 itema preostala juri zute tj high end iteme, u tvom slucaju verovatno si izabrao savage gloves za crit, a drugi item moze da ti bude backpack za onaj skill power koji sam spomenuo jel dosta ce pomoci oko jacine svih skillova, pulsa, heala, sta god sve postaje "drasticno" jace sto vise elektroniks imas a ako ne zelis da investiras direktno sa elektroniks rollovanim itemima ko ja taj backpack je odlican izbor i lako ga je naci.

-Ako zelis mozes chest da uzmes zuti, tj od patcha to ce biti exotic named item, barret chest, ali problem je sto ga je VEOMA tesko dobiti, pada samo u lexington event centar misiji na challenging modu od zadnjeg bossa, ljudi urade po 100-200 runnova dok im ne padne i to opet da li ce da bude dobar roll je pitanje, inace chest ima specijalan talenat koji ti daje dok su ti skillovi spremni 10% vise skill power, sa 1 iskoriscenim skillom daje ti 5% vise dmg i sa 2 iskoriscena skilla daje ti 10% vise total armora sto ga cini najboljim chest talentom u igri generalno i vecina igraca koji zele da min-maxuju svoj gear imaju taj chest, ja licno nemam zivaca da ga jurim, barem ne trenutno.

-Treci izbor za zuti item bi ti bila maska, tu imas par opcija, jedna je da kada si u zadnjem segmentu helta (1/3hp) svi healovi od skillova i medkita te healuju 30% vise, sto je veoma dobro i korisno POGOTOVO od patcha kada ces se sa low skill power buildom koji ti furas JOS SLABIJE healovati sa skillovima. Druga opcija ti je maska koja ti daje 10% jaci total dmg 10sec posle sto iskoristis medkit, odlicna za pvp definitivno za pve sta god... I ima treca maska koja ti daje imunost na status efekte cini mi se ali mislim da su prve dve bolje opcije pogotovo sto od 1.6 sa medkitom skidas status efekte skroz, te sto imas consumable za skidanje efekta doduse uvek limited zalihe, i trece sto ce status efekti trajati i praviti drasticno manji dmg i duzinu zbog svog resilianca koji ces imati od 1.6 kada postaje ne sansa da potpuno avoidujes taj status efekat nego garantovano smanjivanje duzinje i jacine tog efekta, tj npr vatra ako te neko zapali a ti imas 40% burn resistance a imaces jel gomila itema daje u minor bonus slotovima te resistances, to znaci da ce vatra trajati 40% krace na tebi i napravice 40% manje dmg. Samim tim mislim da je ta maska manje validna od prve dve.

-Od 1.6 imaces jos par opcija, kao npr holster koji daje stability kao talent, i slicno al to ne mozes jos uvek da nabavis tako da ono..

-Moja preporuka ti je da zbog jednostavnosti kolko je lako nabaviti ili ides na backpack zuti ili masku po izboru. NIKAKO 5 delova seta, to je potpuni waste jednog talenta koji bi dobio od zutih itema.
Da postoji mogucnost da napravis 4+2 set item delova, tj 4 nomad u tvom slucaju + 2 dela od bilo kog drugog seta za 2 dela bonus koji daju, ali to je relativno retko pravi izbor.

-Znaci da sumiramo juri backpack koji za talenat ima 200% firearms and stamina bonus skillpower ili masku koja ti daje 10% dmg na 10sec posle koriscenja medkita ili masku koja ti daje 30% jaci heal kada si na 1/3 hp
I OBAVEZNO ako se fokusiras na PVP moras povecati staminu do patcha barem, posle ce drugcije funkcionisati i idealan build za solo igraca bi bio balansirani build sa oko 5000 firearms, do 5000 stamine i 4500 elektroniks, razlog za to je sto stamina trenutno daje 30 healta po 1 stamine, od patcha ce davati 15hp znaci duplo manje. Samim tim svoj toughness ces jacati sa healtom, tj healt rollovima na svim itemima na kojima moze ( svi itemi koji su do sad imali armor za roll, sad rollas healt) jel drugim recima health je novi armor aka najbitniji stats za pvp. E sad zasto health rollovi a ne stamina? pa jednostavno zato sto brojevi koji ce se dobijati na health rolls su mnogo veci i isplatljiviji od drugih alternativa za roll, npr po 3.5k-4k healta po rollu ucinice te jednako jakim kao pre 1.6

-Zasto ne stavljati vise firearms od 5000? pa zato sto se OCAJNO skaluje, premalo dmg dodaje a stamina trenutno dodaje mnogo vise, samim tim vise benefitujes sa guranjem u staminu sav "visak" preko 5000 firearms nego gurati u firearms za sitnu razliku u dmg.
Tih 380k toughnessa sto imas je premalo za pvp, prosecno ljudi imaju oko 450-500k toughnessa. Jednostavno je najisplatljiviji stats po poenu gledano i nema diminishing returns za sada. od 1.6 kazem zeleces balansiranije rasporedjen stats al opet neces trebati vise od 5000 firearms AKO se fokusiras na pvp.
Ako ti je PVE bitniji onda ignorisi ceo ovaj post iskreno :p

-Moj stats sa AlphaBridge je 385k dps 450k toughnessa i 120k elektronisk ( dps je veci od toga u realnosti jel ne racuna mi pola "situacionalnih talenata" kao sto je 10% vise dmg kad si blizi od 10metara od targeta, 10/25% vise dmg kada si sa manje od 1 ili 2 health segmenta itd...

pozdrav

Poslednja izmena:
Burazeru ti si legendaaaaa :D
Poslusacu te naravno za ovo napravicu neku sredinu i povecacu staminu i toughnes a onda naravno oborice mi se dps i fierarms. Hvala ti na ovom veoma detaljnom objasnjenju mada moracu opet da procitam natenane. Po tvom misljenju je znaci bolje da se povecava tougness nego dps zbog patcha i efikasnosti u pvp. Za nadalje onda da ga izbalansiram da bude sve oko 5000.
Moracu opet da procitam tvoj post posto si ga nas izdetaljisao :D
spominjes exotic to je narandzasti item ako se ne varam juricemo ga ako oces :D
Vidimo se u igri :D

Poslednja izmena:
Ja sve mislio da je dobro da se budzi dps i firearm ali pogresio sam. Zaboravio sam da kazem da mi je bitno pvp zbog dz naravno posto se majemo dosta tamo :D i dobro si ga ti sastavio :D

Pazi mislim u principu ti mozes kako god pozelis da buildujes svog charr, ali optimalno da bi bio validan build ono su neke optimalne vrednosti, pazi ako imas zivaca i zelju, dacu ti link za 3 klipa decka koji je ****ni PROFESOR za theorycrafting u Divisionu, dosta je detaljno tako da nece zanimati svakoga al eto...

-Ovo je prvi video detaljno o setovima koji postoje i kakvi ce biti u 1.6, opet to je sve pomalo individualno, ne znaci da ako je neki set svrstan u tier 3 da je usless il slicno, samo je manje optimalan ili vise situacional nego drugi. imas ispod videa vremenske tagove gde mozes odma da preskocis na odredjeni set. https://www.youtube.com/watch?v=yWupEcOgKOE

-Drugi video se bavi kako da buildujes karaktera u 1.6 tacnije koji stats da fokusiras na gearu i zasto https://www.youtube.com/watch?v=8h6QLaJUKOE

-Treci video koji objasnjava kakve promene na trenutne iteme iz 1.5 ce se desiti u 1.6, sta odlazi, sta novo dolazi, sta ce se desiti sta nekim statsovima, itd itd https://www.youtube.com/watch?v=_3smxV1Cr7A

-To je od prilike sve sto treba ikome da zna sta da radi povodom 1.6 sem oruzija, nadam se da ce uskoro da izbaci video i za to jel cinjenica je da EAD (enemy armor dmg) postaje drasticno manje efikasan u pvp, a AR (rafalne puske) nose EAD na sebi gao glavni atribut sto ce ih uciniti malo manje dominatnim u 1.6, takodje ARs dolaze cesto sa Destructive talentom koji je bio zakon i za PVP od 1.5 patcha za pvp, ali ne vise, ni priblizno dobar, po nekim racunicama efektivno Destructive talenat u pvpu ce da dodaje oko ~2.35% dmg sto je drasticno manje od nekih drugih talenata za pvp.

Dok na drugu stranu SMG su dobili crit chance kao glavni atribut umesto crit dmg, e sad to nije neki buff iako mnogi misle da jeste, nije tesko ostvariti 60% crit chance cap, tako da sa smg to ce biti relativno lako ostvariti sad, samim tim crit dmg postaje mnogo bolji izbor statsa nego sto je bio, pogotovo sto je razlika izmedju headshot dmg i bodyshot dmg smanjena (od 1.6 manja ce biti razlika) a nerfovanjem EAD (enemy armor dmg) u pvpu (kroz smanjivanje kolko ljudi imaju armora a i cinjenicom da itemi koji su do sada davali ~10% EAD ce sada davati oko 3-6% EAD cini ga jos manje vrednim u odnosu na druge rolove koje mozes da dobijes umesto EAD.

Samim tim SMG ce mozda, po mojoj proceni oce, postati dominantniji za PVP od ARs, jel su odlicni na close range ~10-15metara, i nemaju bolesni recoil kao ARs ( podizanje reticle do zla boga u nebo) , sto ih cini mnogo laksim za koriscenje i landovanje headshota cak i u pvpu, doduse imaju jednu manu u odnosu na ARs, a to je da su dosta neprecizniji, svi sem AUGa, i da im reticle bloom jako brzo postaje veoma sirok i samim tim razbacuju metkove okolo mesta na koje ciljas ( i za razliku od recoila koji mozes da kontrolises vucenjem misa na dole, bloom tj accuracy spread ne mozes nicime da kontrolises sem da dodas accuracy modove na oruzije cime gubis druge dmg stats sto nije bas idealno, ili da prekidas da pucas tj da pucas brust fire sto je takodje lose jel bi ti nerfovalo dps za TONE) , doduse u pvpu ta nepreciznost i nije tolki problem jel se ionako tuces na ~10 metara daljine gde bloom od smga nece tolko uticati da masis cak i glavu.
Mislim da ce idealna varijanta biti nositi AR kao jedno oruzije za dalje od 15tak metara sibanje i za ubijanje PVE mobova cak i u DZ, dok ce SMG ljudi nositi da prebace na njega kada drugi igrac pridje dovoljno blizu ~10metara jel ce tad biti efikasniji od ARs.

Doduse to je neko moje misljenje a ne mora da bude tacno. Zato se nadam da ce Marco izbaciti video i povodom najboljih vrsta oruzija i talenata za 1.6 patch.

-Inace "najbolja" smg oruzija su (iako su skoro sva validna)
MP7 specijalno za pvp jel ima najveci rate of fire, brzina kojom mozes da sabijes sarzer u igraca je bolesna, mana mu je mali sarzer, 20 metaka ako se dobro secam ali idalje velikom broju igraca omiljeni SMG.

Drugi takodje odlican je PP-19 (enchanted il ne sve jedno) on za razliku od MP7 ima ogroman sarzer, ako se dobro secam oko 55 metaka, stavi na to sarzer mod za npr 115% vise ammo u sarzeru i imas ****ni smg sa vise od 110 metaka po sarzeru sto je bolesno realno gledano, mana po meni mu je sporiji rate of fire, veliki bloom spread (nepreciznost kako nastavljas da drzis levi klik) i cinjenica da nema underbarrel mod slot uopste, znaci jedan wpn mod manje od drugih oruzija.

Treci meni licno omiljeni je MP5-ST ili MP5 Navy, ja licno furam MP5-ST ima dobar fire rate, nema prevelik bloom, solidnu velicinu sarzera itd, generalno solidan u svemu.

Definitivno jedan od manje omiljenih SMG je AUG (sve verzije) ali cinjenica je da je dobro oruzije koje je najprecizniji SMG u igri by far, ima dobar range, solidan u svim aspektima sem rate of fire, tako da iako nije mozda najbolji izbor po vecini, definitivno je odlican zbog svoje preciznosti i jakog per bullet dmg.

-Ja licno imam i MP5-ST sa god roll talentima za pvp, MP7 sa takodje god roll talentima za pvp u 1.6 gde ce hurried talenat biti god like za MP7 (hurried smanjuje duzinu reaload oruzija po svakom critu, a gledano da critujes ko svinja mozes da racunas da ce smanjiti reload na taj minimum od 1sec total reload time, sto zbog njegovog jadnog sarzera od 20 metaka ga cini super mega giga dobrim talentom za MP7. Imam takodje i dobar AUG, God roll PP-19 za pvp.
Od ARs imam 2 trenutno god roll M4 puske, ali obe imaju destructive, a sobzirom da to nece vise biti top talenat za pvp one nece biti tolko dobre kao sto su trenutno. A gledano kolko retko padne dobar a kamoli savrsen M4 Light ili Lvoa-c sumnjam da cu u skorije vreme naci taj savrseni sklop talenata i dmg roll od oruzija za ARs posto za mene licno od ARs postoje samo 2 oruzija u obziru a to su ova 2 navedena.

-

Poslednja izmena:
Secam se sinoc kada smo igrali pricao si za oruzje sta imas pa sam se setio :D Ove klipove pogleda u kuci kada dodjem posto vceras radim.
Inace pricacemo kada se nadjemo u igri pa cu da te pitam sve sto mi zanima :D

Vrh Dno