Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

nadjite me pa da igramo kad ko moze voja88 :)

Prvi utiscu stvarno dobri igra mi se svidja mapa je velika i ne deluje da je igra dosadna.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

igra je stvarno zarazna mnogo je zanimljiva jos kada imas sa kim da igras ludilo :)

Primetio sam da u igri cpu mnogo opterecen 100% ali kada sam koknuo na 200%resolution scaling opterecenost procesora je bas pala stim sto sam malo oborio neke detalje da bude fps oko 40-50 ide i vise u nekim trenucima ali nije bitno.

Da li neko zna zasto mi stoji Underground offline nikako ne mogu da ga igram?
Videonsam moram nesto da zavrsim da bi otvorio

Poslednja izmena:
moras da kupis underground dlc ili season pass

Imam season pass:)

Illidan koj ti je nick da te nadjem :)
Nabudzen sam maksimum [emoji2] [emoji2]

onda ne znam sta je razlog :) znam da je na pts bio iskljucen, ali je ceo pts offline od danas.
jesi igrao underground uopste?

trenutno cptCarolDanvers :D imas me u friend listi (tj ja tebe imam, pretpostvaljam da je i obratno) ali nisam in game trenutno

A ti si to nisam imao pojma odlicno. Ostala mi je jos jedna misija da predjem falcon lost i centar da nabudzim i onda cu moci da igram. U centru mi ostao samo jos medical i tech po 10%

moguce da ne mozes dok nemas 100% sve, ja sam imao sve na 100% jos davno pre nego sto smo dobili underground. falcon lost je incursion to nije potrebno prelaziti jer nista ne otkljucava (osim outfits)

Alo decki! :D Batalite to, mrtva igra, uzimajte WildLands, Division u sumi, to je sada aktuelno! :p

igrao obe, wildlands beta, uopste nisu ni slicne igre

Ma gde nisu, Just Cause Coop, ili ti Division u sumici, prekopirana igra, jednom shitsoft, uvek shiftsoft..

Makso gde mrtva igra igra se u najvece ljudi ima hvala Bogu [emoji2]

I to je dosta puna kapa. Bitno je da kada se udje ima ljudi da je igraju [emoji2]

Jao Voki, pa nista, ide mi rodjendan, casti me sa jednom Division, pa da igram i ja.. hehe :p

Posveti malo paznju BF-u, kad dodjem kuci, igramo, i gledaj da ispratis squad i budes top 5 sa nama.. :D

Jao Voki, pa nista, ide mi rodjendan, casti me sa jednom Division, pa da igram i ja.. hehe :p

Posveti malo paznju BF-u, kad dodjem kuci, igramo, i gledaj da ispratis squad i budes top 5 sa nama.. :D

au brate iskreno od kada sam ovo uzeo *****ao sam bf1 a taman sam se bio uigrao ali division me unistio zarazan je,ali igracermo naravno nikakav problem:)
srecan rodjendan kada ti bude :D
Evo mog lika pa da vide drugari koliko sam slab :D
Tom Clancy's The Division™2017-2-10-19-2-40.jpg

Nikada ja nisam rekao da je igra krs[emoji2] ili ja ne mogu da se setim[emoji2] Citao sam temu odavno i vidim da je igra imala nekih problema ali sada je sve savrseno. Al uopste nije lak pogotovu zuti kada se pojave lete beze od tebe bacaju bombe pucaju stvarno su ludi a i ovi ljubicasti su zeznuti[emoji2]
Sve su svemu stvarno dobra igra drzi mi paznju.

Dodao i mene, ja imam samo osnovu, ne znam dal da uzimam pass. Cekam illidana da me nagovori i da se isplati. :D

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Ja i dalje ne znam koje je najbolje oruzje.. Misim na sta da ciljam. Doduse retko kad igram jer again solo.. Teram neki snajper i onaj bizon il sta je vec po skoro 300k dmg-a ali nije to to. Neki tip ? Isto, furate setove ili generalno sta je naj ? Nisam nikad seo da sklapam ceo set a proslo kroz ruku ko zna koliko.

matroljez i udri,secondari neka heklerica,s dabrim rpm,snajperica mi nije in,nema snipe pogled

Ja uglavnom sta je dobro to uzimam. Mogao sam da ga iskombinujem i dmg da mi bude i preko 350k ali bi mi toughness bio mnogo slab. Imas sliku sam postavio pa mozes da vidis ipak si ti iskusniji agent pa mozes da pogledas [emoji3] [emoji3] [emoji3]

trenutna meta je assault rifle iz razloga sto ima +23% enemy armor damage a to znaci puno kako u pve tako i u pvp
pokusace u 1.6 da povrate malo staru slavu smg, vracaju im crit chance, videcemo kako ce to ici
snajper je uvek bio efikasno oruzje za headshots

trenutno vecina nosi 4 piece Alpha Bridge set jer je OP, ali sledi mu nerf u 1.6

sto se tice stock igre vs. season pass, nema potrebe da se uzima season pass sim ako neko bas zeli da ima sve modove u igri i da dobije neke unique outfits i weapon skins. sto se tice loota sve svuda pada i u tim dlc nema nista posebno sto se toga tice. jedino ako neko zeli da oseti malo drugaciji gameplay.
underground je ok, random dungeons i random neprijatelji, ali posle nekog vremena se sve ponavlja pa i nije bas sad nesto special.
survival je ok za nekoga ko voli takav tip gameplaya, tu nije bitan gear koji se ima, svi krecu sa istim gearom, misija traje oko sat dva, a loot koji se dobije se moze nafarmati u sat dva igranja bilo koje misije. ja ga nesto ne preferiram, ali ima ljudi kojima se svidja
last stand koji cekamo sa 1.6 je pvp oriented, domination mode 8 vs 8 igraca, ima u njemu i pve momenata, pa i to ko vise voli pvp a ne zeli samo da se vija po dz moze da uzme last stand pa igra malo drugaciji pvp

Jel se taj last stand i domination dobija i uz season pass ili mora da se kupi naknadno?

Poslednja izmena:
Da bi otkljucao underground moras da predjes glavnu misiju... ;)

Da bi otkljucao underground moras da predjes glavnu misiju... ;)
E hvala ti sto si mi rekao ajde neki dan pa da je predjemo onda [emoji2]
Otkud ti sada u ovo doba dana [emoji3]

Nazad
Vrh Dno