Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Sve je ok u igri samo me smara cekanje u survival-u..samo ejdnom probao pve.. I nisam uspeo da uradim ni jednu od onih teskih misija jer likovi leavaju ili failamo 4-5 puta. I to ne na najvecoj tezini xd

Ja sam bas juce odradio prvi uspesan solo PvE survival, oznojise mi se dlanovi. :D

Smara cekanje malko ali ja recimo nisam nikad cekao duze od 5min dok vidim neki se zale da cekaju mnogo duze...

Mene jedino nervira sto je zajednicki loot, mislim da bi bilo bolje da svako ima svoje iteme iz kontejnera i apartmana a tezina da se poveca na neki drugi nacin.
Novi igraci uglavnom mogu da se slikaju dok ne prodju sito i reseto da bi recimo uspesno stigli do crash site-a dok jos ima sta da se pokupi... da ne pricam za dalji progress.
I mnogo zavisi uspeh misije od spawn lokacije, neki delovi grada su dosta bolji od drugih. Ovde dosta pomaze i poznavanje mape iz osnovne igre.

Mislim da sam desetak puta umro pre nego sam uspesno odradio sve potrebne korake sve do ekstrakcije, samo onda me cekao susret sa hunterom... i nije se bas dobro zavrsio po mene. :D
Srecom sledeci run je bio uspesan, osecaj nakon uzletanja helikoptera je stvarno epic.

Sto se tice tezih misija, imamo ok tim pa eto pridruzi se. :)

Poslednja izmena:
taman imamo jedno free spot :)

Mislim da imam illidana na uplay-u :) Nisam siguran sa nickovima. Ako ima mesta add dsr07mm :)

da, SuperSaiyanZeal :) igracemo danas malo DZ ako budes tu posle rucka :)

PTS 1.6 je up

Braco ja je uzeo po neverovatnoj ceni 19.12e Season pass nisam mogao da odolim pa makar se sam macovao tamo [emoji3]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ma neces da zazalis. Mislim ako volis repetivno grindovanje za oruzja i gear, i onda malo satisfakcije kad skenjas jednog ili vise iz druge ekipe u dz-u :D A i one misije su preteske za neki casual 256 gear (270k dmg/310k toughness), tako da ima zasta da grindas. Ne znam ova ekipa od pre par dana se utisala, igram solo ali ne ide solo meni :D

Ja trenutno ne mogu da se ulogujem, imaju nekih problema sa serverima.

To je zato sto sam je ja uzeo [emoji4]
Zek trebam da je skinem bice polako

Voki casti me, i pomocicu ti u grindanju. :p

P.S. Kako ide BF1? :)

Ocu naravno buraz
Ide fino neki put dobro neki put lose sada sam lvl 19 cekam te
Nisam znao da imas ovo igracemo obavezno

Ma neces da zazalis. Mislim ako volis repetivno grindovanje za oruzja i gear, i onda malo satisfakcije kad skenjas jednog ili vise iz druge ekipe u dz-u :D A i one misije su preteske za neki casual 256 gear (270k dmg/310k toughness), tako da ima zasta da grindas. Ne znam ova ekipa od pre par dana se utisala, igram solo ali ne ide solo meni :D

Malo se ima obaveza,ali eto nama vikenda, pocinje od sutra [emoji28][emoji28][emoji28][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volim to zanimljivo mi je ali dugo nisam igrao nesto slicno ali jedva cekam da pocnem cim uhvatim malo vremena igracemo [emoji4]

Vredi li vratiti se? (Ja sam jedan od onih atoje otislo posle 1.3 [emoji14] ) jel Pvp i dalje pun chitera?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

pa i nije ok :) nema toliko cheatera, ali ima drugi problem Alpha Bridge + Assault Rifle + hipfire bice bolji pvp u 1.6, ubacice normalization mode za pvp

jos malo cekam da se skine pa krecem u akciju :D

da vas pitam samo posto sam uzeo obicnu verziju i seasson pass skinuo mi je obicnu verziju a mislio sam i da mi je skinuo i sp,sada tek vidim da mora i SP da se skida naknadno,jel to normalno ili sam nesto lose uradio?
Capture.PNG
sa leve strane se sada skida SP a desna je skinuta i moze da se igra

da vas pitam samo posto sam uzeo obicnu verziju i seasson pass skinuo mi je obicnu verziju a mislio sam i da mi je skinuo i sp,sada tek vidim da mora i SP da se skida naknadno,jel to normalno ili sam nesto lose uradio?
Pogledajte prilog 220468
sa leve strane se sada skida SP a desna je skinuta i moze da se igra
Malo mi je nejasno sada ja sam mislio da se to sve skine odjedanput

ovo desno je PTS (Public Test Server), test verzija igre sa sledecim patch 1.6 i poslednjim dlc Last Stand

ovo levo je live igra verzija 1.5 i sve u njoj sto je izaslo do sad jer imas season pass

Poslednja izmena:
Ja brate ko izgubljen ovde ali dobro je nije lose. Nista da cekam onda ovo desno da se skine. U pts mi nije dozvolio da kreiram lika ili ja ne znam
Bilo je samo continue game ali kada sam hteo news feed nije mindozvolio da udjem?

Poslednja izmena:
uh ne znam ako nemas nijednog lika. inace u PTS treba da dobijes na new game lika koji je level 30 i ima vec gear

skini live verziju pa lagano :)

4d96e741a4dd80617edfa0b6af92f26d.jpg

Pa da to je to dao mi lika sa lvp 30 upravu si. Kako ja da krenem da ga kreiram to mora ovo drugo da skinem?
Meni nije jasno cemu onda pts kada mi daje odma 30lvl cemu ce on da sluzi ovako uopste sem tog testa?

Poslednja izmena:
PTS za testiranje novog contenta. kako na live ne bi izaslo nesto ubagovano i da imamo expolite. prva verzija PTS je imala dva nova SMG koji su zajedno davali critove od nekoliko miliona dps :) oneshot svega u DZ :) zamisli da su tako izbacili na live :)
i tako da sve sto dobijes na PTS ode kad se isti ugasi, zasto da ti ne daju izlevelovanog chara da odmah testiras :)

Poslednja izmena:
Bolje leveluj normalnog karaktera na obicnom serveru, da imas sa cime da igras kad patch postane live. :D

PTS je za zaebavancije samo, odatle se nista ne racuna u osnovnoj igri. :)

Bolje leveluj normalnog karaktera na obicnom serveru, da imas sa cime da igras kad patch postane live. :D

PTS je za zaebavancije samo, odatle se nista ne racuna u osnovnoj igri. :)
Da naravno krenucu od pocetka samo se skine pa cu da ga levelujem polako i da se taman uhodam i upoznam sa igrom.

Nazad
Vrh Dno