da, SuperSaiyanZealigracemo danas malo DZ ako budes tu posle rucka
![]()
Ma neces da zazalis. Mislim ako volis repetivno grindovanje za oruzja i gear, i onda malo satisfakcije kad skenjas jednog ili vise iz druge ekipe u dz-uA i one misije su preteske za neki casual 256 gear (270k dmg/310k toughness), tako da ima zasta da grindas. Ne znam ova ekipa od pre par dana se utisala, igram solo ali ne ide solo meni
![]()
Volim to zanimljivo mi je ali dugo nisam igrao nesto slicno ali jedva cekam da pocnem cim uhvatim malo vremena igracemo [emoji4]Ma neces da zazalis. Mislim ako volis repetivno grindovanje za oruzja i gear, i onda malo satisfakcije kad skenjas jednog ili vise iz druge ekipe u dz-uA i one misije su preteske za neki casual 256 gear (270k dmg/310k toughness), tako da ima zasta da grindas. Ne znam ova ekipa od pre par dana se utisala, igram solo ali ne ide solo meni
![]()
jos malo cekam da se skine pa krecem u akciju![]()
Malo mi je nejasno sada ja sam mislio da se to sve skine odjedanputda vas pitam samo posto sam uzeo obicnu verziju i seasson pass skinuo mi je obicnu verziju a mislio sam i da mi je skinuo i sp,sada tek vidim da mora i SP da se skida naknadno,jel to normalno ili sam nesto lose uradio?
Pogledajte prilog 220468
sa leve strane se sada skida SP a desna je skinuta i moze da se igra
Da naravno krenucu od pocetka samo se skine pa cu da ga levelujem polako i da se taman uhodam i upoznam sa igrom.Bolje leveluj normalnog karaktera na obicnom serveru, da imas sa cime da igras kad patch postane live.
PTS je za zaebavancije samo, odatle se nista ne racuna u osnovnoj igri.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari